Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
lekaptam az OCZ platinum ramokról a hiperszuper méhsejtalakú bordázatot. Rátettem egy Flex XLC blokkot egyelőre víz nélkül.
tapasztalatok: a méhsejt borda műanyag.
Flex blokkal nyertem 17°C-t. -
Laraxior
titán
válasz
eladohardver #2286 üzenetére
mi ezen a hihetetlen? hogy jó a Kingmax? ezt én is osztom hogy jó a Kingmax..más hihetetlent meg nem írt...felesleges volt a hsz-ed
-
Laraxior
titán
ide is beteszem nem mintha érdekelne is valakit hoy elértem a ramnak a gyári órajelét
de én azért örülök
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #2095 üzenetére
jugeen: pumpálsz egy árat priviben? bár kétlem hogy elvinném..biztos lesz vagy 50k
-
Laraxior
titán
hát a ramon lehetne még csiholni...
-
Laraxior
titán
nekem a lappal sem lenne gondom.... egyedül annyi hogyha Crysis Warsnál szerver vagyok állandóan *.exe hibával kidob... De ha csak úgy egymagam lépek fel és úgy gamelek,nincsen semmi gond..érthetetlen... és akkor honnan tudjam hogy mit basszak a cuccal... lap,memória,proci..vagy mit is kellene állítani
P35 jóval egyszerűbb volt...és jobban is ment
mindegy még kínlódok..
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker #2026 üzenetére
jugeen írta hogy inkább az unlinked beállítás a nyerő az FSB/DRAM arányoknál és lám..mindjárt betöltött a windows 1800as ramokkal
Keldor: holnap lesznek normális képek...
Szlobi: megyeget,csak idő kérdése... -
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #2021 üzenetére
1-3 vagy a 2-4 slotokban?
A Tiéd 790i sli? vagy Ultra SLi? Mert ez elvileg ultra...450 sem lenne rossz 9.5ös szorzóval 4275MHz, de inkább magasabb FSBvel szeretném elérni ugyanezt.
-
Laraxior
titán
Eddig jutottam
Nem tudom,de 1800 felett még nem sikerült elindítanom a ramot. Megpróbáltam 2000en CL9-9-9-27el,2Von,de nem megy... -
Laraxior
titán
valaki sziloplaszt szerű valami van a másik oldalon...
Diablo van GTS és GTR chippel is szerelve?Mert ezen GTRek csücsülnek...
-
Laraxior
titán
egy kis öröm...hogy a Diablok single sided ramok
van esély a túlélésre.
egyébként tudom hogy nem sok hűteni valója van,de alá akarom tenni azt a kis szenzor izét,ami van a laphoz. Meg ha már itt van 4 blokk... nem szeretném eladni őket -
Laraxior
titán
belevágtam
na nem a blokkos téma,hanem az overclockba...érdekes biosa van
kezdem a rammal,mivel az tartozik ide.
1686MHz 8-8-8-20ban 2T 1.84V
az everest eredmények nem valami szívderítőek,közel sincsen a 10k-hoz
azonfelül most 2Tben megy a prime. 1Tben kidobott egyszerre. Pedig magasabb feszt is adtam neki. Most visszavettem a feszt,és 2Tbe..
azt hiszem sok hsz. fog itt lennisorry előre is
-
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG #1998 üzenetére
őszinte leszek...60ezer fojintért nem kipróbálni akarom. jah nem is 60 hanem 80 a blokokkal együtt
még most sincsen rajta az OCZ blokk... még benne figyel a kingmax,csak lóg a házban
sietős volt a téma
Most figyelem alapon 1066on megy aram CL7-7-7-20, 2.0V uramatyám... ezért ilyet tetű lassú
-
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG #1979 üzenetére
ha addig nem sikerülne a 4x1GB diablo én megpróbálkozok vele
hacsak nem jön le feléről az IC amikor szedem le róla a bordákat...masszív fajta
kettő már dübörög a gépezetben, 4 OCZ felx blokk is megvan,már csak a ram kell.
Lesz esély rá hogy mind a 4 menjen 1800 felett? CL8 al mondjuk... -
Laraxior
titán
ennyit ment nála. Nem tudom hogyan,vagy honnan vannak ilyen cuccai,de vannak. ezelőtt amikor leakasztottam tőle a Q6600ot,aszongya van fennt QX6850 egy X38-DS5 lapba 4G rammal..stb. ehh elsőre látszott köze sincsen a dologhoz. Bakke,tényleg ott volt...aszongya nyugodtan menjek fel és chekkoljam.Beszarok,lehet valaki NASA computert épit otthon nekünk meg tudomásunk sincsen róla. Ennyit Speed egyetlen QX9770éről
de ezt már meséltem asszem....és pókerezik a gépen,semmi más,csak online póker...eldobom az agyam.
szerk.: a 3 videokariról már szót sem ejtek,és a 8GB ramrólÚtközben meghozta a futár Szatesz E8500ét. 1óra múlva megyek az alaplapért,meg a Diablokért
Már be vagyok sózva...sorry a sok fecsegésért...mint egy tizenéves gyökér
-
Laraxior
titán
ma már teljesjogú tagként írhatok ide
megjött a lapom, a memória..már a postán csücsülnek. Mindjárt ideér Szatesz E8500-e is
teljes konfigváltás
-
Laraxior
titán
ezekhez a száraz jeges dolgokhoz piszkáltok mást is lapon, vagy csak bios ügyileg. úgy értem mint anno a P5K-n drótok lógtak jobbra-balra
2. száraz jeget honnan lehet mószerolni? ill. az is kicsapódik annyira mint a nitrogén? Lenne még pár kérdésem,ha valaki megválaszolná örülnékkit zaklathatok?
-
-
Laraxior
titán
Srácok melyik bírja jobban a magasabb órajeleket stabilan 24/7re, a GTS,vagy a GTR chipes?
Gondolom ugyanaz a helyzet mint a 2es társánál a GMH és a GKXnél, az egyik jobban bírja a feszültséget és a teljesítményt is. -
Laraxior
titán
nem...újonc,nem is írkál ide. Már elvittünk tőle egy QXet,egy giga X38-DS5 lapot,aszittem csak hülyéskedik amikor megláttam a csávót. Én nem hiszem el.Aszonta menjünk fel és vigyük ami kell. Hát tényleg az volt benne amit mondott,és most is. Mik vannak.... elég jövedelmező lehet az online poker
-
Laraxior
titán
nem tudjátok mennyi a VIDje Speed QX9770esének?
-
Laraxior
titán
én ezt a 8-7-6-15 meg ezeket a hülye időzítéseket nem értem. Miért nem lehet 8-8-8-15ön hagyni? Kétlem hogy teljesítmény veszteség lenne,ill. növekedés
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #1838 üzenetére
2000MHz CL9re van "hitelesítve" nem?
Vista és XP alatt is ratyi? 32 és 64bit? Gondolom minden próbálva lett. Különbség meg nem lehet a 790i ultra sli és a sima 790i között nem? -
Laraxior
titán
beszereztem egy ilyet kérem szépen, ez már csak dukál a Striker 2höz
asszem az ez évi fizetésemnek is lőttek...bár ha megtudnátok mennyiért,asszem 3at vennétek belőle
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker #1749 üzenetére
remélem nincsen szét tekerve
melleleg nagy hiba volt ezt mondani... kicsit meg fog növekedni a privijeid száma
-
Laraxior
titán
új játékszer után néztem...
ASUS Striker 2 NSe és Diablo 2GHz...ebben a lapban szépen lehet hajtani ugye?
Már csak az a kérdés hogy a Q6600 mennyit megy benne.... -
Laraxior
titán
még szerencse táp nélkül vagyunk így nem pumpáltuk a 2.1V-ot
Hűtés van felettük, sima "ocz" bordás a ram.
Igazából meg vagyunk elégedve a 7-7-7-es időzítéssel. Még a beállításokat is tanulmányozni kell,mert annyi mindennek lehet feszt adni....
Nincsen elfekvőben nálatok OCZ flex-ről a hűtő alkalmatosság? -
Laraxior
titán
válasz
Overlocker #1524 üzenetére
azt honnan tudom milyen van rajta? Mert nem jön be a ramlist.ath.cx oldal
tudom nem ide tartozik,de Ti jártok külföldi oldalakon is. Mennyi volt a legmagasabb Q6600 amit 24/7ben használtak? Nálam 3760at megy,valószínűleg menne többet is,csak 30 fokos szobában....
-
Laraxior
titán
válasz
Superman #1520 üzenetére
azt mondták a srácok hogy abban menne jól.Kérdem én ha P35ös Blitz Extremeben ment 2.1V-on 1800at CL7ben akkor abban mit menne?
Szólj ha nem tetszik a lap,cserélhetünk,úgyis van itt nálunk annyi G80as kártya,szerintem 3markban simán összevadásznánk 25k felett
Mellesleg nemvagyok nagyon hanyatt dobva a DDR3tól,everestben sokkal nem lett gyorsabb mint az én ramjaim. Lehet mondjuk egy 45nm-es Q jobban kihozná a különbséget?
mellesleg mennyi az egészséges fesz 24/7re...2.1V gondolom sokbár az OCZre 1.9 van írva alapból
-
Laraxior
titán
Jelentem elindult 1600on az OCZ platinum a Blitz extreme-ben
Hogy hol a vége,azzal kicsit várni kell,közben megsebesült a tápnem véletlen noname 550essel nem kellene 3850en prime-ot futtatni
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
OCZ DDR3 1600CL7 Platinum Edition memóriák mennyire mennek? A memória már megvan,már csak valami lap kellene alá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest