Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Achi-t csak megerősítem, mellesleg Abit fun voltam P3-as idők végéig, aztán elég lett, na itt említeném meg a BF 6 és népi zenekara szabadidős alaplapját...ha volt egy kis időd, akkor kondizhattad újra a proci feletti kondikat (ráadásul hűtve volt)..VT6X4 az még elment, de csak egy ideig volt nálam...St6-R bekakilt 3 év alatt, meg haveréknál jó pár példány..
Szal ennyit erről, mai napig ketyeg nálam egy P2B-F hibátlan állapotnak örvendve...a Tusl-2-m szintén hibátlanul egyik ismerősömnél...aztán haver CUSL-je 6 éve 7/24-ben egy 1Ghz-es P3 társaságában teszi a dolgát...A P4C800 Deluxem a multkor rakoncátlankodott az eladott ismerősnél (lemerült az elem és elfelejtette az OC beállításokat)...valamint sógoréknál is szépen ketyeg öcsém exgépe P4P800-E Deluxe támogatásával..
Szal tény mi tény amióta ASUS lapokkal favorizáltam nem halt le egy alaplapom sem (kopp-kopp)..néhány anomália volt, de ezek érthetőek (Tusl-2 AGP sebesség csökkentése 105-ös FSB felett stb)
Sajnos abban igazad van, hogy sok Asus pusztul el, a PH fórumán...de az is igaz, hogy az Asus lapokkal rendelkezők pl 5°%-a jó ha feljön a fórumra és kérdez...ezek között elhalózik jó pár darab, akkor szerintem a teljes állományhoz képest nem rosz arány...ráadásképp a melóhelyen is van ui. alaplappal rendelkező osmerősöm és a gamma topikokban is láttam már P5K Deluxe tulajt, akik pl meg sem fordultak a topikban...szal fene tudja..
Káros az iparra ez a nagy tempó...de főként a stabilitásra és a minőség rovására megy..
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest