Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dOkl

csendes tag

hehe nekemis az volt nemtutam ki a gond aszitem ... de a kis konyvecsket felapozva megkaptam a megoldast nem 1 3 slotokatk ellet hasnzlani hanem 2 4 es ajalot es ott megy az allitgatas ami vicces :D nela melgalabis a ramok csodalkozok hogy mijen kis kulombseg van a 1600 mhz cl 7 es 2133 cl 11 vicces arba hmm eleg nagy a kulombseg tejesitmeny ugyan az szinte eszrevehetetlenek testek szamszeruleg meg amit kidobnak ijen par 100 pontok 250 300 szoval ramokal nagyob buheralni nem ajalom snekineksem nagy lokest nem ad am proci o.c ja az ajalot mert az tenyleg latvanyos eredmenyeket hoz ki a vasbol en a ramjaim mijat olyan 130 euros + lolcseget konyvelehtek el mert nem low profilos szoval akarmijen huto nem ment a procira csak fojadek es jocuta ugyen ezt tugya kulombseg nem hallom a kis pumpat sokal csendesebb a noctua es olcsobb is szerintem 1600 mhz mindne igenyt ki elegit 1 2 programnal meg kicsit extremeb alkalmazasoknal van kulombseg de hetkoznapi felhasznalok szempontjalol olcsobb es gazdasagosab 1333 mast veni max felhuzni 1600 ra egy jobb timing el 2300 at is kiprobaltam 11 cl el ha 1600 at veszem cl7 el vs 23000 cl 11 el 11xx pont a kulombseg :D mindneki doncse el anyi + ponz megeri e neki ami nelam donteni fog 1600 vs 2133 az a fogyasztas les nincs minek forgasam foloslegbe az orat hisz nem kapok tobbet es ha kapnek is mire hasznaljam ? semmire 2300 at meg nincs minek az dobb pluszt igaz de kulon huto kell ra es igyis zabalja a port a gepem 6 veltilatoral szoval +2 kicsi nem dobb semit ugygondolom :) am kosz mindenkinek a segitseget halla nektem stabilizalni tutam a rencert es amit akartam kitutam hozni belole problema nelkul elote hmm win betolto kep es kekhallal :P (bocs a helyesirasert)

Új hozzászólás Aktív témák