- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
dokee78 #3370 üzenetére
Ahogy az általad linkel posztomban is le van írva. De akkor lehet h félreérthető
(kiegészítem) G.Skill tech fórumon tartósabb használatra 1.55V-t mondd a G.Skill szaki. (legalábbis a beszélgtések alapján nekem ez az átlagérték jött ki) Ettől függetlenül, aki pl AMD rendszerrel tette fel a kérdést neki arra ezt mondta: "1.6V if needed" Válaszát azzal indokolja, hogy ugye a DDR3 szabvány 1.5V (javítsatok ki ha nem) és az ECO széri tagjai is mind nagy teljesítményű chipek, válogatva lettek és vmi új gyártástechnológián alapulnak. Intel chipseteknek nem okoz gondot az 1.5V alatti feszültség sem így azok ki tudják használni az 1.35V ös feszültséget is. AMD-ben a normáls DDR3 1.5-1.6 ig van. De mondom van aki 1.65V-on használja őket, X58/P55ben, de AMD-s eredményben láttam már 1.67Vos értéket is.
Kiemelek egy-két mondatot: " 1.50V should be enough for DDR3-1600, but you can overclock and increase voltage to 1.60V if necessary." " Yes, the ECO uses high performance chips. Many people have been able to overclock them to DDR3-2000 CL7/8 " És az egész thread (Olvasgasd el) Én személy szerint nem lettem elégedett az AMD memória teljesítményével, de a modulok jól mennek. 1,50V-nál sem melegednek sokkal jobban mint 1.35V-nél. És 1.50V nál már jól skálázódnak. Ettől függetlenül én 1,55V ös használatnál tennék föléjük egy légkavarót biztos, ami tuti alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Max
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged