Aktív témák
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok. A gépem, ami a konfignál olvasható, néha ilyen dolgokat produkál, mint: akármilyenprogram alkalmazáshiba
A ''0x67c7d103'' címen található utasítás a ''0x000000b8'' memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read''. A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
A gépemet tuningolom, a mostani beállításokkal ORTHOS-t elfuttattam fél óránál tovább is, hiba nélkül. A memóriák most e pillanatban 880MHZ-en járnak 4-4-4-12 időzítésekkel kb 2.1 - 2.15 volton. Amikor lecsökkentettem 900MHZ-nél az időzítéseket 5-5-5-18-ra, és megemeltem a feszt 2.3 voltra, akkor is előjött ez a hiba. Ritkán az igaz, de előjön akármilyen programnál.
Valakinek valami ötlete? ''A ne tuningolj akkor''-nál kicsit több is érdekelne.
Köszi!
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest