Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Pánik a memóriapiacon
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
Értem! De ha szerintem a 800MHz-es memóriám 750MHz-n megy és PL.:kb.800-ra (körülre)
akarom felhúzni, (közben meg tud 850-900-at PÉLDA) akkor nem hiszem hogy agyon hajtanám!??
Egyépként értem a válaszod!
Sok helyen olvasgattam már és értem egy kicsit, hogy hogyan menne csak az a problémám, hogy a BIOS-omhoz nem találtam még megfelelő leírást hogy mi micsoda és mindíg van valmi amit nem értek vagy éppen nincs olyan beállítás ....stb. Olyan segítség kellene amin pontosan be tudom állítani vagy olyan akinek ugyan ilyen alaplapja van!
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi