Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
Értem! De ha szerintem a 800MHz-es memóriám 750MHz-n megy és PL.:kb.800-ra (körülre)
akarom felhúzni, (közben meg tud 850-900-at PÉLDA) akkor nem hiszem hogy agyon hajtanám!??
Egyépként értem a válaszod!
Sok helyen olvasgattam már és értem egy kicsit, hogy hogyan menne csak az a problémám, hogy a BIOS-omhoz nem találtam még megfelelő leírást hogy mi micsoda és mindíg van valmi amit nem értek vagy éppen nincs olyan beállítás ....stb. Olyan segítség kellene amin pontosan be tudom állítani vagy olyan akinek ugyan ilyen alaplapja van!
Kösz! -
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni segítséget, hogy ezen konfigurációból lehet -e kicsivel többet kihozni?
Elsősorban a memóriát szeretném! Kezdő vagyok a dologban! Mit kellene állítanom a bios-ba? Próbálkoztam egy kicsit állítgatni de mindig leáll vagy lefagy v. összeomlik a rendszer! (ASUS M2N DH alaplap, AMD Athlon 64 X2 6000+ (zalmann cnps 7500 hűtő),
Gigabyte suprerb 550W táp, Gainward 4850 gs, 4x1GB kingmax 800Mz.
Nem akarom túlhajtani csak egy kicsit a memóriát gyorsítani!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest