Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz lipi67 #6181 üzenetére

wow köszönöm! : )
    Ezesetben megnyugodtam!

Most is volt szívás túlhajtásból adódóan. TDU meglepő módon kilépett. Szokásos wines hibaüzivel. Tehát nem fagyott le a gép maga. Érdekes, mert alap állapotban ilyet nem csinál.
    V.színű ez VGA lesz. 820-on van a cpu, ahogy néztem a teszteket, a legjobb gyári tuningos gtx+ is max 825-ön volt. Mind1, mert ráadtam Rivából a max hűtést 100%-ot, így nem akadt ki. V.színű ezért volt.
    Mind1, tesztelés még folyamatban 1-2 hétig, aztán kiderül.

@yolan: Ááh nem akarok költeni most. Most vettem 30 ért új vgat, mert a régi beszart... V.színű az is a túlhúzás miatt. Ott GPU, Ram, Shadder clock 25-30%-kal volt húzva gyári hűtésen (ott is rivából alap 100%ra tolva a venti) és a hátlapi alu csatlakozó szó szerint feketére kozmált az elmúlt 2 év alatt : ) Olyan felülete volt, mint amikor öngyújtóval égeted az alut és így hullámokban a fekete árnyalatai az amúgy ezüst színű hátlapon :D
    De, azért bírtam 2,5 évig...
    Új proci is kéne, ez a c2d az i7-esekhez képest már nagyon a béka segge =/ Ezért is mondom, majd egybe veszek új gépet. De akkor már valami tényleg tuning alaplappal.

Új hozzászólás Aktív témák