Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Igazán én sem tudom mit érdemes venni! Ahogy toyone kolléga mondta : a jófajtából is ki lehet fogni rosszat !Nagyon lap fügvénye is és a legtöbb a hozzáértés a tuninghoz (ami nekem sincs meg) és rengeteg idő amíg jól beállítasz mindent.És mikor minden meg van és klappol,általában elkezd az ember váltani és minden kezdődik elölről!
Dícsérik az OCZ-t is ,bár szerintem azok annyira nem húzhatók,csak kapsz belőlük 1100,1150,1200-as kitteket. Láttam én külföldi teszteken 1.8 Voltal kiadott OCZ Blade 4gb-os kittet amit 1200 felett húztak,de nálunk csak 2.2 Voltosak vannak és nekem nem igazán akart még 1100-on sem menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest