- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
budo82
tag
válasz
NONPLUSULTRA #5352 üzenetére
"garantált" 1600MHZ-en"
khhmm... Gondolom 1066 akart lenni.
"feleslegesen apgrédeltem 4-ről 8 GB-ra, játékhoz legalábbis"
ezt mi is megmondtuk volna, ha kérdezted volna
"DDR2-es memóriában 800 MHz a plafon"
Persze, csak a 800 a JEDEC szabvány, az 1066 nem lett az. Innentől tényleg OC; de ha egyszer 1066-ra van hitelesítve a RAM, akkor már mégse annnyira (ha érthető)
Talán:
Emeld meg az MCH fesz.-ét (azért csak finoman). 4 modul - főleg 2 Gb-sok - igencsak megterheli az északi hídat. A rejtettebb gond lehet a Performance Level alacsony értéke, ezt emeld 11-12-re kb.
Továbbá ha jól láttam 2,1V van megadva alapfesz.-nek a kitteknek. Azt is megemelheted 2,15-2,2 V-ra. (nem fog túlmelegedni, bírja..) Szerintem az időzítések, alidőzítések nem kavarnak be, de próbálkozhatsz 6-6-6-2x -el, hogy úgy megy-e (és a biztonság kedvéért kapcsold ki a biosban a EPP felismerést, ha van)Nézz körül fórumokban, hogy egyáltalán szereti-e a StrikerII a Corsair RAM-okat...
A másik, hogy szerintem inkább a deszkád topikjában kellene érdeklődnöd, én mondhatom a giga bios beállításokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Horgász topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest