- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Én azzal tisztába vagyok hogy az én lapom gyenge ilyen téren.
350-es FSB felett már igen sok pluszt kéne adni a PCI-E-nek hogy vigye.
De a P35-ös lapok általában bírják a 400 körüli/feletti FSB-t.
A képen amit linkeltél még a régi procim volt, és nem az FSB fogta vissza a ramokat.
A mostani procimmal 5 mhz-el alacsonyabb FSB-vel is sokkal jobban muzsikálnak a memóriák.Az meg hogy az L-es lapok nem tuningra valók... Attól függ milyen tuningra.
Ha valaki durván húzni akarja a procit akkor úgysem ilyen lapot vesz.
De átlagos tuningra ugyanolyan jók mint a többi hasonló karegóriájú. -
LLKobe
veterán
-
NONPLUSULTRA
tag
Persze, eljárt a kezem, 1066 akart lenni.
A "deszkám" topicja halott teljesen, már régóta.
A Corsair fórumokon ajánlották ezt a Ramot ehhez a laphoz.
Köszi a tanácsokat, pont ezért írtam ide, hátha nagyobb a forgalom errefelé. A beállításokat kipróbálom, amint lesz egy csendes, nyugodt éjszakám rá...
Kösz mégegyszer. -
-
viktorov
csendes tag
-
proof88
addikt
No keresgéltem a topicban és találtam külföldi (angol) írásokat, amik nagyon kivesézik a tuningot ezekkel a lapokkal, csak több idő tanulmányozni és megérteni őket, de biztos el fogom olvasni az egészet!
Egyébként P5Q-hoz azt mondják, felesleges tuning ramokat venni, mert a CSX-ekkel nagyon brutálul mennek, legalábbis a hűtőbordásokkal, legyenek azok 2 vagy 1 gigás modulok... és hát én is ezt tapasztaltam, de a topicban is volt hasonló jó eredmény... de azért majd még próbálkozom majd az ascenttel meg a reaperrel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest