Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha valaki 2008 januárjától kergeti azért az már 1 év, az már valami. Azért csak lesznek ilyenek páran, majd próbálok leskelődni más fórumokban is.
Nekem 975-ben Asus-om volt, a P5B-Deluxe, nem nagyon emlékszem mennyit lehetett adni a RAM-nak maxra, nekem 2V körül elég volt akkor, sokkal inkább a híddal voltak gondjaim, volt hozzá egy mókuskerék hűtő, de hiába volt összekötve pipával középre is kellett egy venti, különben bestruált az orthos alatt. Egy darabig szenvedtem egy rack venti rádrehálásával volt megoldva, de végül be is vizeztem. Akkor volt először H2O a gépemben. Ment az mint a veszedelem, de nagyon fűtött, jó volt, de a meleg miatt annyira mégsem. Nem szeretem a lapokat vizezni, mert állandóan variálják a deszkákat és nehéz eladni a blokkokat. Egyszeri használatra meg drágák. A mostani EP35-DS4 gigámban is lehet adni gazdagon a feszt a ramnak, szóval ez nekem nem tűnt még fel, amit mondasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest