Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Nyomtató topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Home server / házi szerver építése
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha valaki 2008 januárjától kergeti azért az már 1 év, az már valami. Azért csak lesznek ilyenek páran, majd próbálok leskelődni más fórumokban is.
Nekem 975-ben Asus-om volt, a P5B-Deluxe, nem nagyon emlékszem mennyit lehetett adni a RAM-nak maxra, nekem 2V körül elég volt akkor, sokkal inkább a híddal voltak gondjaim, volt hozzá egy mókuskerék hűtő, de hiába volt összekötve pipával középre is kellett egy venti, különben bestruált az orthos alatt. Egy darabig szenvedtem egy rack venti rádrehálásával volt megoldva, de végül be is vizeztem. Akkor volt először H2O a gépemben. Ment az mint a veszedelem, de nagyon fűtött, jó volt, de a meleg miatt annyira mégsem. Nem szeretem a lapokat vizezni, mert állandóan variálják a deszkákat és nehéz eladni a blokkokat. Egyszeri használatra meg drágák. A mostani EP35-DS4 gigámban is lehet adni gazdagon a feszt a ramnak, szóval ez nekem nem tűnt még fel, amit mondasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest