- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha valaki 2008 januárjától kergeti azért az már 1 év, az már valami. Azért csak lesznek ilyenek páran, majd próbálok leskelődni más fórumokban is.
Nekem 975-ben Asus-om volt, a P5B-Deluxe, nem nagyon emlékszem mennyit lehetett adni a RAM-nak maxra, nekem 2V körül elég volt akkor, sokkal inkább a híddal voltak gondjaim, volt hozzá egy mókuskerék hűtő, de hiába volt összekötve pipával középre is kellett egy venti, különben bestruált az orthos alatt. Egy darabig szenvedtem egy rack venti rádrehálásával volt megoldva, de végül be is vizeztem. Akkor volt először H2O a gépemben. Ment az mint a veszedelem, de nagyon fűtött, jó volt, de a meleg miatt annyira mégsem. Nem szeretem a lapokat vizezni, mert állandóan variálják a deszkákat és nehéz eladni a blokkokat. Egyszeri használatra meg drágák. A mostani EP35-DS4 gigámban is lehet adni gazdagon a feszt a ramnak, szóval ez nekem nem tűnt még fel, amit mondasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest