Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomek
aktív tag
Segítség kellene!
Az a bajom, hogy tegnap vettem mégegy 1GB-os Kingmax 800MHz-es ramot, a jelenlegi ugyanilyen mellé, és eddig, az 1 gigával stabilan működött az X2 3800+ Windsor 2,3GHz-en, most meg így el sem indul a gép.... sőt! A legminimálisabb túlhajtásra (210-es "FSB" , alapfesz, cpu 10es szorzó, HT vissza 600-ra, memóriák vissza 667-re) sem hajlandó elindulni.
A két modul teljesen egyforma, mennek dual channel-ben.
Próbálkoztam cpu fesz emeléssel, de semmi eredmény... eddig 2300MHz-hez érderkes módon nem kellett.
Az alaplap MSI K9N Neo V2 (nf520), a legújabb BIOS-szal.
Amúgy minden alapon, mem 800 MHz, cpu 10*200MHz, HT 1000MHz működik szépen. (még jó...) A mem időzítések "auto"-n 5-5-5-5-18Szóval miért működik a túlhajtás 1*1GB rammal, és miért nem 2*1GB dualban?
Próbálkoztam szoftveresen is az nTune-al, de az meg általában megfagy már induláskor...illetve: "ERROR: Unknown SEEPROM device. (devID:1420...)"
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest