Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RasHaN
aktív tag
Kalandos volt az este Elektroban. Bekesen kempelgettem a tuzoltosagon, amikor szemet szurt hogy ket baltas srac ujoncokat oldokol. Megmutattam nekik hogy a taplaleklanc csucsan sajnos nem ok vannak, szorakozzanak mashol, vegre felavatva az M4emet.
Ezek utan egy frissen spawnolt jatekos tevedt a tetömre, igy hat kapott egy vegso ajanlatot: adok neki egy revolvert, hat golyoval, cserebe faradjon odebb valahova mashova. Nagy boldogan fosztogatta tovabb a kornyezo hazakat, 5 golyot ellött zombikra, amikor egy M4-el ellatott ur jobbletre szenderitette. Sajnos a holttestenel a pisztolyom mar csak ruined allapotban volt.Ezek utan ujra a tetön nezelodve egy mesterlovesz ugy gondolta hogy celszeru lenne engem eltenni lab alol. Sikerrel. Szerencsere pont elektro meleltt spawnoltam, es visszaszereztem minden holmim (egy katonai nadrag, es a benne levo targyaim ruined statuszba ugrottak sajnos).
Jobbnak lattam odebballni, mielott a gyilkosom is megerkezik a helyre, amikor hirtelen ramakaszkodott ket alsogatyas tag. Eloszor ki akartak rabolni egy ures pisztollyal, "PEW PEW felkialtasokkal, de ugy ereztem az m4-em csak elrettenti oket, es jobban erdekelt hogy szaladjak, mielott a korabbi gyilkosom odaer. Tuloltozott cimboraim lelkesen kovettek "YOU ARE MY BEST FRIEND HELLOO HELLLOOO" kialtasokkal. Probaltam szep szavakkal a fejukbe verni hogy egy mesterlovesz vadaszik rank, nyugodjanak le kicsit, de valamiert jobbnak lattak ha elkezdenek okollel utni.Vesztettek.
Igy hat Sir Robin a bator elfutott, es batran kilogolt.
-
-
RasHaN
aktív tag
szivesen csatlakoznek fegyveres tarsulatokhoz,belekostolnek a "belvarosi" eletbe.
eddig a partmenti teruleteken olalkodtam
-
RasHaN
aktív tag
Kitarto vandorlasom jutalmakent eljutottam a roncs hajora, ahonan egy M4, es egy colt boldog tulajakent tavoztam.
VOLNA, ha nem latok megy egy masik jatekost, aki miatt szepen halkan elkezdtem elosonni a helytol, es a keritesen atbuggolva zuhantam cirka 20metert a vizbe
Szerencsere a hullam epp annyival esett a viz ala, hogy mar ne tudjam elerni, es ujra folszedni miutan visszamentem erte. Kemeny hely a DayZ vilaga.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest