- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #701 üzenetére
-
Chalez
őstag
válasz
FoxiestFox #579 üzenetére
Még maradtam Balotán körülnézni. Nem akartam azzal foglalkozni, hogy 10 perc múlva lehet odaér a cuccaiért, ha nyílegyenesen sprintel a helyszínre... Túl egyszerű lett volna neki, ha simán vissza tudta volna szerezni a full geart.
Egy kis pisztolyt így is otthagytam neki, meg a rossz westemet. Mit kellett volna még tennem? Vért adni neki?
(#580) renard Roger!
Szenya zombik!
-
FuRiONight
addikt
válasz
FoxiestFox #577 üzenetére
Őszintén, neked meg is van a játék?
Mert komolyan olyan, mintha fogalmad se lenne, hogy milyen is ez a műfaj.
Az, hogy friendly játékossal találkozol, 10 az 1-hez az esélye, a többinél jön a fekete képernyő..
-
Chalez
őstag
válasz
FoxiestFox #575 üzenetére
Bővebben?
-
Macka
veterán
válasz
FoxiestFox #545 üzenetére
Tegnap ujrakezdtem a lootolgatást, de ezek a szuperzombik. Lefutni sem lehet őket.
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
FoxiestFox #526 üzenetére
Előrébb, de az a mod olyan bugos hogy valami förtelem, egyszer próbáltam elég volt.
-
FuRiONight
addikt
válasz
FoxiestFox #526 üzenetére
Az eredeti játék (vagyis a DayZ mod) az Arma 2 és OA épült, ha ez 2 játék megvan, akkor tudsz játszani a DayZ móddal. A Standalone (amit ahogy a neve is) egy teljesen különálló játék, nem kell hozzá más játék.
Az alapoktól kezdődően készitik el a játékot, függetlenül a módtól.
A mód előrébb van jelenleg, mivel az SA még alpha státuszú játék, rengeteg minden nincs még benne, ami a módban benne van, de szvsz már most is nagyon jó az SA, érdemes beruházni rá, mivel a későbbiekben csak drágább lesz.
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
FoxiestFox #510 üzenetére
Próbáld ki, és nagyot csalódsz sajna.. Az elején én is adtam konzervet a kezdőnek, vizet, integettem.
Tény hogy ez szinte egy rituális kivégzésDe ha pár alkalom után, miután megkötöznek, zsákot raknak a fejedre, és televágnak rohadt gyümölccsel, te humánus maradsz, le a kalappal.
-
Chubbyinc
csendes tag
válasz
sajnos sokan így élik ki a szadista hajlamaikat, hogy kezdő karikat ölnek csoportosan. roppant értelmes
-
FuRiONight
addikt
válasz
Nem tapir, ha veled is megcsináják ezt, meg friendly aztán lepuffant megtudod.
-
Radnix
senior tag
válasz
FoxiestFox #379 üzenetére
Szerintem ha kicsit még optimalizálnak rajta el fog futni azon a gépen akadásmentesen, ha minden csutkára le lesz húzva.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
FoxiestFox #379 üzenetére
Esélytelen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest