- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
gabee jr #145 üzenetére
Nekem múltkor olyan volt, hogy üldözött a zombi (nem volt kedvem megölni, pedig 2 fegyver, 1 balta, lőszer csomó kaja, pia, orvosi felszerelések, szóval minden van nálam) én meg lementem a hegyoldalon, és ahogy battyogok le, egyszer csak a zombi elrepül a fejem felett majd földet éréskor meghalt
-
ricsiv92
tag
Bár nem régóta játszom és csak pár órám van benne, de egyetértek a véleményeddel.
Lehet, hogy 1-2 'mondhatni klón' játék jobban fog szerepelni grafikailag, vagy tartalmilag, de ne feledjük, hogy olyan hangulata, érzései vannak az embernek játék közben, amit nem sokan tudnak eltalálni. Sok játékkal játszom, volt közötte pár posztapokaliptikus alkotás, mégis ebbe tudom magam a legjobban beleélni.(#71) Chalez: Szerintem a lehető legrosszabb helyre jöttél, ha leakarod magad beszéltetni róla. Próbáld ki, ha van rá lehetőséged és megérted.
-
Macka
veterán
Mi a "fuzin " nevű szerveren vagyunk általában. Cuccokat keresni szerver reset után érdemes, mindent hamar lefosztanak.
Berezinho előtt (ha délről jössz)van egy rész , ahol egy nagy sárga daru áll. A mellette lévő épületben hátizsák és fejsze szinte mindig van. A térképen -ugyancsak Berezinho környéke- van egy "lumber mill "-ként jelölt rész, ahol a kórházban a második emeleti szobában a polcon ugyancsak van fegyver (M4,shotgun, moisin közül valamelyik). Itt löszer, tár soha nincsen.
Berezinhotól északra a parton áll egy hajó. A parancsnoki részén (hajótest jobb oldala, végig fel) ugyanezek a fegyverek, tárral löszerrel. Van, hogy mindhárom ott figyel.Bukósisaknak semmi értelme, másoknak is csak akkor ha álcázva jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest