- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Gordon32
üzenetére
a dayzdb térképén csak az eredeti település/falu látható, viszont az iZurvive legfrissebbjén név nélkül ugyan, de teljes úthálózatával és minden épületével szerepel már

-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gordon32
üzenetére
Persze, hogy tudtuk
hisz itt is leírták ..[link] Én is feketébe használom
Tegnap sajnos elhullott a fullos karakterem
bal alsó sarokba írogatta nekem hogy valami fáj neki
hát mondom jó, majd elmúlik egyszer ,hát Istenem
gondoltam nem komoly mivel nem a karakterem mellett írta (ahol a kaját jelzi ha éhes vagy) !De bizony komoly volt a dolog, mert szépen lootolgattam magányosan a börtönbe , fekve épp felakartam venni valamit ,majd egyszer csak elsötétült minden "you are dead"
lövés meg semmilyen hang nem volt ..szóval érdemes oda figyelni ilyen dolgokra is

-
-
-
bugylee
tag
válasz
Gordon32
üzenetére
Sötétzöld alapon a kiírás nem elég, át kell váltson világos zöldre akkor a legjobb. Azért homályos a kép, mert még csak ekkor indul be a vérképződés. Ha minden jó lesz egy 3. felirat is, h healthy. Ha el akarod tünteni a blurt, katt config - video - render és vissza ki a játékba.
-
CrusherW
tag
válasz
Gordon32
üzenetére
Én is sokszor megszívtam már az ugrándozást. Egyszerűen nem szabad, ha nagyon meg van pakolva a tatyi, akkor pár lépcsőfok már lábtörés, inkább kerülöm is a létrákat, és mindig óvatosan lépcsőzöm.
Begyógyulni nem fog, vagy szerzel két botot és egy fáslit és sínbe teszed a lábad, vagy morfiummal meggyógyítod magad. Egyébként fáslit a pólót széttépésével is tudsz csinálni, a célnak megteszi, de őszintén szólva én még egy wooden stickbe se gutottam bele eddig.
Egyébként ma végül sikerült találnom egy SKS-t az iskolába - hol máshol - de kiderült, hogy a nálam lévő 7.62-es töltények nem jók, mert nem 39-es kell, hanem 54-es. Frusztráló.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 3
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tegnap sajnos elhullott a fullos karakterem
bal alsó sarokba írogatta nekem hogy valami fáj neki