- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
CrusherW #310 üzenetére
Itt nem lehet cuccokat bespájzolni? Minden elveszik mikor meghalsz? Kezdheted előröl az egészet?
Amúgy ahogy a hozzászólásokat olvasom attól tartok, hogy ez a játék nem fog másról szólni mint kempelésről. Az meg elég értelmetlennek tűnik számomra. Pedig az alapötlet szerintem nagyon jó.
Az lenne az igazi ha a játékosok nagy hatással tudnának lenni a környezetükre. Pl többen összeállnak és felépítenek egy kis falut/erődöt. Lehetne piacot üzemeltetni ott. Esetleg lehetne farmot létrehozni és kajával kereskedni. Persze ezt már nagyon túlgondoltam.
-
bugylee
tag
válasz
CrusherW #223 üzenetére
Majd meglátjuk milyen lesz a végleges verzió. A zombik majd többen lesznek az biztos, olvastam a fórumon. Lehetne olyan is, hogy hordákban portyáznának, ellepnének városokat. Meg lehetnének zombi kutyák is akik gyorsak lennének. Meg zombi madarak. Meg zombi legyek. De itt van a bibi, mert több zombihoz erősebb konfigok kellenének.
Pedig egyetértek veled, ez így elég uncsi. Vhogy rá kellene venni a játékosokat, h ne egymást lövöldözzék hanem közösen zombikat vadásszanak. Mondjuk nem kellene mindenhol zombi, de ahol jó felszerelés lenne, ott sok zombi. És legyenek veszélyesek, ne csak dülöngélő részegek. Egyelőre a játék kimerül abban, h lelövök mindenkit akit tudok.
-
gabee jr
tag
válasz
CrusherW #220 üzenetére
A zseblámpiont én is csípőből ba.ztam ki. Aztán rohadtul bántam, mert néha jó lett volna...!
Jó, nyilván nem zsúfolt szervereken katonai repterek közelében premier plán világítani vele, de szürkületben ablaktalan nagy helységekben (raktárak, csűrök) sokkal jobb keresni vele, mint vakoskodni.
Arról nem is beszélve, hogy a hajnali órákban -mikor én vagyok csak a szervereken, senkit nem érdekel mennyit világolsz. A zombik les.arják.Éjszakai pályákon az éjjeltátó lenne a főnyeremény, ha ismerné a játék...
De tudtommal még távcső sincs... Vagy talált már valaki ilyesmiket?
Mármint nem puskára tehetőt, hanem kézit. -
Macka
veterán
válasz
CrusherW #118 üzenetére
Nem úgy fogalmaznak, hogy bandita, inkább elővigyazatos. Ha én nem lövök, ő fog.Nem kempeltünk, épp kúsztunk be a military base-re. Állig volt pakolva fegyverrel.
Eddig ketten voltunk, tegnap csatlakozott hozzánk még egy fő. Egyikünknél van mindig vér, vagy defibrillator. A mostani karakterem lassan másfél hetes, eddig rekord. A másfél hét alatt 4 játékost lőttem le, hármat sebesítettem meg, engem egy találat ért, amit túlélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest