- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
CrusherW #310 üzenetére
Itt nem lehet cuccokat bespájzolni? Minden elveszik mikor meghalsz? Kezdheted előröl az egészet?
Amúgy ahogy a hozzászólásokat olvasom attól tartok, hogy ez a játék nem fog másról szólni mint kempelésről. Az meg elég értelmetlennek tűnik számomra. Pedig az alapötlet szerintem nagyon jó.
Az lenne az igazi ha a játékosok nagy hatással tudnának lenni a környezetükre. Pl többen összeállnak és felépítenek egy kis falut/erődöt. Lehetne piacot üzemeltetni ott. Esetleg lehetne farmot létrehozni és kajával kereskedni. Persze ezt már nagyon túlgondoltam.
-
bugylee
tag
válasz
CrusherW #223 üzenetére
Majd meglátjuk milyen lesz a végleges verzió. A zombik majd többen lesznek az biztos, olvastam a fórumon. Lehetne olyan is, hogy hordákban portyáznának, ellepnének városokat. Meg lehetnének zombi kutyák is akik gyorsak lennének. Meg zombi madarak. Meg zombi legyek. De itt van a bibi, mert több zombihoz erősebb konfigok kellenének.
Pedig egyetértek veled, ez így elég uncsi. Vhogy rá kellene venni a játékosokat, h ne egymást lövöldözzék hanem közösen zombikat vadásszanak. Mondjuk nem kellene mindenhol zombi, de ahol jó felszerelés lenne, ott sok zombi. És legyenek veszélyesek, ne csak dülöngélő részegek. Egyelőre a játék kimerül abban, h lelövök mindenkit akit tudok.
-
gabee jr
tag
válasz
CrusherW #220 üzenetére
A zseblámpiont én is csípőből ba.ztam ki. Aztán rohadtul bántam, mert néha jó lett volna...!
Jó, nyilván nem zsúfolt szervereken katonai repterek közelében premier plán világítani vele, de szürkületben ablaktalan nagy helységekben (raktárak, csűrök) sokkal jobb keresni vele, mint vakoskodni.
Arról nem is beszélve, hogy a hajnali órákban -mikor én vagyok csak a szervereken, senkit nem érdekel mennyit világolsz. A zombik les.arják.Éjszakai pályákon az éjjeltátó lenne a főnyeremény, ha ismerné a játék...
De tudtommal még távcső sincs... Vagy talált már valaki ilyesmiket?
Mármint nem puskára tehetőt, hanem kézit. -
Macka
veterán
válasz
CrusherW #118 üzenetére
Nem úgy fogalmaznak, hogy bandita, inkább elővigyazatos. Ha én nem lövök, ő fog.Nem kempeltünk, épp kúsztunk be a military base-re. Állig volt pakolva fegyverrel.
Eddig ketten voltunk, tegnap csatlakozott hozzánk még egy fő. Egyikünknél van mindig vér, vagy defibrillator. A mostani karakterem lassan másfél hetes, eddig rekord. A másfél hét alatt 4 játékost lőttem le, hármat sebesítettem meg, engem egy találat ért, amit túlélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest