Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9726 üzenetére
Nem jogtalanul.. Csak pl. én már szokszor hallottam azt, hogy áh maxon megy, aztán megnéztem, és ja, max... Neki max volt, amúgy meg minden low-on, meg mediumon volt... Neki az volt max. Mondom ennyit erről...
Na meg hogy "hát mé izélek neki se szaggat", aztán aha, persze, nem szagattott persze, minden full low beállításon volt, olyan bűn ronda volt a játék mint az állat, de végülis abban igaza volt, hogy nem szaggatott...Nem arról van szó, hogy hazudsz, ezt nem mondta senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest