Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nyomtató topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
4 magnál értelmetlen kihagyni, annyi adroop.8xxx-nél már sok esetben nagyon is van értelme. Én amiért elleneztem az nem az az, hogy pl max oc-n ha benyomod, jön egy feszcsorduéás ás pá-pá procio (mert ugye itt 1,7v körüli eredményről beszélünk már) SZ.J az élő példa, hogy mennyivel jobban ment neki kikapcsolva kis feszeken. Milyen hsz-emről volt kben szó? Nem értem. Az viszont tény, hogy felemás az első opció, hisz ott nem fix érték van megadva!!!!Ott igen is a lap vizsgázik. Minél kevesebb a droop, annál több feszen tesztelheted a procidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Eladó egy Intel i7 7800x
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő