Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eltűnt a fél internet!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
krammerka
üzenetére
először is bocs, hogy úgy tűnt hogy csak így belepofázok valamibe, nem szokásom, nem ide szántam egyébként a hsz-t, hanem a Athlon II topicba, csak darálow linkjét is követtem

az alapfesz azért lenne célszerű, mert sokan ezt a fajta tuningot kedvelik (a fogyasztás nem növekszik meg drámaian, ellenben a teljesítmény igen), így adott procicsaládról/magról egyrészt körvonalazódna, hogy milyen VID-ekkel vannak, illetve hogy azon mennyit mennek, persze itt is hűtés függvénye az egész, ahogy over is írja..
az 1,5v pedig a max amit még degradálódás nélkül elvisel a deneb mag szvsz..
de itt is nyilván az szab neki határt, hogy mennyire van hűtve, külföldön simán 1,55v-al tolják..én speciel szeretem megkeresni azt a pontot ahol még nem kell sok +feszt adni és ahhoz képest relatív sokat megy a proci.. nálam ez most 4maggal 4030mhz 1,425v-on..

esetleg lehetne egy ilyen szekció is..
e fölött van még egy benchstabil érték, amivel lehet szadulni
itt szoktam a max 1,5v-ot alkalmazni..a validstabilnak meg printscreenstabilnak szvsz nincs értéke...
ps.: egy tuningtáblázat független a tuning mértékétől?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

itt szoktam a max 1,5v-ot alkalmazni..