Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
johniee
üzenetére
Hát aza lap még korántsem biztos,mert 50k-t nem tudom.Teszteket néztem,tényleg eggyik leghűvösebb lap,meg stabil,de tuningba semmivel nem tud többet egy 30-35k-s lapnál.Itt az újdonságot kell megfizetni,meg a dizájnt,nevet,stb.Most ezért +15k-t kiadni.
Kiadnám én lazán,ha lazán tehetném,mert teccik,de nem tudom még.Majd eldől mi lessz.Ha ilyen lapot veszek,az a ramok rovására megy,mert abból meg gyengébbet kell akkor vennem.Az meg fontosabb,mint a dizájn.Kérdezném tőled.Az asus visszaveszi idle a feszt?Már tuningnál,mert norm feszen persze visszaveszi,de ha manuálisan állítod a feszt akkor is?
dfi,msi,biostar visszaveszi szépen.giga és asus nem tudom hogy áll ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kiadnám én lazán,ha lazán tehetném,mert teccik,de nem tudom még.Majd eldől mi lessz.Ha ilyen lapot veszek,az a ramok rovására megy,mert abból meg gyengébbet kell akkor vennem.Az meg fontosabb,mint a dizájn.