- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
100/1000-ren megy 2D-ben.. Szal ez már lefutott kör.
Csak ettől függetlenül az E8400-al 3GHz-n 0,9V-vel, EIST/C1E-vel is ~140W körül fogyasztott a gép IDLE-ben. Szal elszórakoztam ezzel már épp eleget. Csak meguntam azt, hogy netezés közben 140-150W-t fogyaszt a gép, amikor ugyanez notival 50-60W, és itt írta épp Gorneck is, hogy most az Ő asztali cucca is 60W körül jár idle-ben. Namegpersze nem használtam az asztali gépet nagyon semmire, alig volt benyomva. 5K-s radeon kéne a maga ~20W körüli 2D-s fogyasztásával, me ez a 4800-as széria ez halál.Mellesleg, a hybrid rendszereknek (hybrid SLI/CF) épp ez volt a lényege, csak ugye jött velük a kavar, meg lett is belőle gond, hogy ugye a win7 asszem nem is támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- XPEnology
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak ettől függetlenül az E8400-al 3GHz-n 0,9V-vel, EIST/C1E-vel is ~140W körül fogyasztott a gép IDLE-ben. Szal elszórakoztam ezzel már épp eleget. Csak meguntam azt, hogy netezés közben 140-150W-t fogyaszt a gép, amikor ugyanez notival 50-60W, és itt írta épp Gorneck is, hogy most az Ő asztali cucca is 60W körül jár idle-ben. Namegpersze nem használtam az asztali gépet nagyon semmire, alig volt benyomva. 5K-s radeon kéne a maga ~20W körüli 2D-s fogyasztásával, me ez a 4800-as széria ez halál.