Hirdetés

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    válasz DroiDMester #13326 üzenetére

    100/1000-ren megy 2D-ben.. Szal ez már lefutott kör. :P Csak ettől függetlenül az E8400-al 3GHz-n 0,9V-vel, EIST/C1E-vel is ~140W körül fogyasztott a gép IDLE-ben. Szal elszórakoztam ezzel már épp eleget. Csak meguntam azt, hogy netezés közben 140-150W-t fogyaszt a gép, amikor ugyanez notival 50-60W, és itt írta épp Gorneck is, hogy most az Ő asztali cucca is 60W körül jár idle-ben. Namegpersze nem használtam az asztali gépet nagyon semmire, alig volt benyomva. 5K-s radeon kéne a maga ~20W körüli 2D-s fogyasztásával, me ez a 4800-as széria ez halál.

    Mellesleg, a hybrid rendszereknek (hybrid SLI/CF) épp ez volt a lényege, csak ugye jött velük a kavar, meg lett is belőle gond, hogy ugye a win7 asszem nem is támogatja.

    [ Szerkesztve ]

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák