Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát ha azt vesszük nem rossz ez a bios.Legalább már végleges és nem béta,és ugyanazt tudja mint az f10c.Ez is valami,és ram kompatibilitáson javítottak mindenképp.Kicsit máshogy lövi be a ramot,de utána lehet állítani,és akkor ugyanott van mint f10c.Én valószínű hogy fent hagyom.
lipi67: Hát máshogy nem birom elmagyarázni.Lehet én vagyok béna,sose bírtam jól magyarázni,inkább csinálni tudom jobban.Nem lennék jó tanár.

Most nem tudom de az f10c bios-n ha 1100 trd 6-n,az f12-be trd 6-on kicsit lasabb 1100-n,de viszont f10c-n nem megy trd5,f12-n meg megy,és ott ugyanazt nyomja nekem mint f10c-n trd 6-n.TRD tudom ugyanaz de nálam ez a helyzet,nem tudom hogyan.Csak a bios kezeli valahogy másképp a ramokat.Na jól van mert belezavarodok már.
A lényeg hogy nem rossz az f12,de jó volna ha kipróbálnád,mert ram teszteket te jobban nyomod.Én inkább cpu oldalon vagyok jobb,ramokat sose vittem határon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest