- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Az utóbbi öt meccsből négy meccsen ment a scout aim+wh. Kétszer volt olyan, hogy 14-ig elengedett minket, aztán kezdődött a buli.
Több száz órás profilok. Ezzel hogy az anyjukba nem tudnak mit kezdeni?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
aktív tag
válasz lemusz #74044 üzenetére
Inkább ex, nem vagyok rá büszke de nem is titkolom. 1768 nappal ezelőtt az nem tegnap volt azért, azt Te is belátod szerintem. Én sem azért csináltam, hogy jobbnak tűnjek. Játszok én elég jól magamnak így is.
Abban igazad van, hogy sosem fogunk egyetérteni. De a mondandódat máshogy is meg lehet fogalmazni. Bár legalább Tőled nem kapok privátba random üzeneteket a "bicskanyitogatásomra".
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Spet
addikt
válasz pdw_ph #74047 üzenetére
Huh, borzasztó olvasni ahogyanpróbálod leírni a dolgot.
Inkább érdemes lenne elolvasni egy programozó rövid magyarázatát hogyan működik a dolog.
Másik, hogy nem vagy kötelező az anti-cheat programot használni (kikapcsolod, un-trusted leszel), ellenben élvezheted a hátrányokat (bekerülsz a húsdarálóba, vagy játszani sem fogsz tudni).
Hardware-s csalások ellen meg kb. egyik anti-cheat program sem tud semmit se tenni (mert inkább ezt kezd lenni a jövő)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nagyon jól tudna működni a vacbot, ha tényleg működne. Illetve az is nagyon egyszerű és hatékony megoldás lenne, ha a CS összevetné az egérből fizikailag bejövő mozgatásokat a játékba beérkezőkkel, ott lenne az aimbot vége. Persze, HW csalással ezt ki lehet játszani, de azzal nagyjából mindent.
-
aktív tag
Miért ne lenne kötelező használni? Nem tudsz érdemben játszani CS:GO-t kikapcsolt VAC-al. Más játékot kb. elindítani sem lehet az anti cheat szoftver futtatása nélkül.
(Nem azt mondom, hogy ez baj, tök jó, hogy így van - csak nem igaz amit írtál.)
A Trusted Mode kikapcsolása (azaz a jelenlegi untrusted mód) nem egyenlő az anti cheat kikapcsolásával. Sőt, olyan side effectjei vannak, mert a Valve szarik az egészre. Pedig alapos okok vannak ennek kikapcsolására, de ha megteszed, kb. játszani sem tudsz a sok felugró figyelmeztetés miatt amik ráadásul game közben teljesen random módon is popuppolnak, és disconnectelnek a kör közepén ok nélkül.
Ha kikapcsolod, legalább van OBS Game Capture és a GeForce Experience FreeStyleja + egyéb hasznos overlayek.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Spet
addikt
válasz RudiLicenc #74056 üzenetére
Olvasd már el mi volt a kommentemben, mielőtt feltalálnád a spanyol viaszt, nem egy anti-cheat programot jellemeztem.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Spet
addikt
válasz RudiLicenc #74058 üzenetére
Easy™ eSports Third party anti cheat program, STeam-en elérhető.
Használnom kell? Nem. Telepíthetem? Igen. Kitudom kapcsolni (pl törlöm)? Igen.
-
aktív tag
Akkor ezzel kezdd. Te egy opcionális (versenyeken előírás maximum) programról beszélsz, ami egy átlagos felhasználó számára sem előnnyel, sem hátránnyal nem jár ha nem használja/nem ismeri. Bármit telepíthetsz, letörölhetsz ennyi erővel.
Nem leszel untrusted attól, hogy letörlöd az MS Paintet, és akkor sem, ha Adobe Photoshopot használsz helyette. Mert ennek így ennyi értelme van amit írtál.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
wjbhbdux
veterán
-
Spet
addikt
válasz RudiLicenc #74060 üzenetére
Egyik sem anti-cheat program, de semmi gond.
wjbhbdux: Nem használom, mert egy életem egy halálom idegeimet a VAC rendszernek ajánlom
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Spet
addikt
-
Dewo
aktív tag
válasz scope2007 #74068 üzenetére
Mikor behozták hogy free lett a CSGO! 1 hetet játszottam utána töröltem a f@szba!
Veresengő tele szemét csalóval..én meg aki megvette a játékot költött ládákra,operationokre,stb azt le szarták. Nincs versengő könnyebb az életem !A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Nincs arra véletlenül valami lehetőség, hogy a reális rank szintemre kerüljek (természetesen lefelé kellene jutnom ).
5-6 éve nem játszottam egy percet sem, anno dupla kala voltam, pár napja elkezdtem játszani kicsit, most is dupla kala a rankom, de szerintem 2-3 szinttel lejjebb kéne lennem jelenleg. Van erre valami lehetőség vagy majd szépen visszadobál ha úgy gondolja? -
lemusz
addikt
válasz wjbhbdux #74070 üzenetére
Ne aggódj most az operation-ös free XP boosteres accountokkal 2-3 hét alatt megvolt a lvl21, rengetegen gyártottak alternatív accountokat a ládák miatt, aztán amikor már nem lesz belőle haszon eladják fillérekért. Egy szó mint száz, lesz a cheatereknek olcsó prime-os muníció jó sokáig.
Most nagyon béka segge alatt van a játékszínvonal. Szó szerint minden meccsen van legalább 1 csaló. De még scrimmage-en is.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
bepken
veterán
ma dobott egy demot, hát.... alig akartam hinni a szememnek. konkrétan a 10 játékosból 10 pörgött folyamatosan. mondhatni szürreális élmény volt....csak nem tudom felfogni, mi lehetett volna ennél egyértelműbb a vacnet számára
bár én azzal is kibékülnék, ha ezek a népek valóban ilyen szépen egymásra tudnának találni és valóban saját agyi kapacitásukhoz illő meccseket tudnának játszani együtt, valami világ végén lévő szerveren
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
miazmá
tag
válasz bepken #74080 üzenetére
Pár éve már játszok a játékkal, de ami mostanában megy az vicc.
1 max 2 alkalmat leszámítva nem láttam semmi konkrét esetet, de az utóbbi pár hétben volt minden.
A füstben áll emberünk és onnan osztja a fejeseket meg falon mindenen keresztül skóttal.
Teljesen nyilvánvalóan csalnak nem is takargatják mi a f@sz folyik itt???[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz miazmá #74081 üzenetére
pont ezért nem is játszottam a héten versengőt, csak OW + DM kombóban begyűjtöttem a heti XP adagot
meglátjuk, jövő héttől javul e valamit a helyzet, hogy már nem lesz operation....
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Eagl3
veterán
válasz miazmá #74081 üzenetére
És erre még jönnek azok akik "takargatják", hogy csalnak.
Visszanéztem három játszott meccsemet mert már játék közben gyanús volt egy-két ellenfél. Demón egyértelműen látszott, hogy WH-zik, szánalmasan próbálta leplezni, de nem igazán jött össze.
Egyébként nem egyszerű dolog úgy WH-zni, hogy ne bukj le és még jól is teljesíts, ergo értelme legyen (már ha lehet ennek értelme egyáltalán). -
lemusz
addikt
Na végre bannolták az egyik könyvjelzőzött blatant csíteremet, de nem ám VAC-ot kapott, még csak nem is OW (Game ban)-t, hanem community bant. xD röhej...
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
...mi a fasz történik ezzel a játékkal?
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
bepken
veterán
gondolom nem valószínű, hogy erre az utolsó 3 napra akcióznák a belépőt... úgyhogy kifarmolom az alt fiókot is. mondjuk így most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni a piac 04.30 után
-
bepken
veterán
válasz Zomb€€ #74092 üzenetére
hát az egyszer biztos, hogy ha csalómentes játékra vágysz, akkor nagyon rosszul időzítetted a visszatérést szerintem leghamarabb pár hét múlva kezdhet javulni ez a mostani vállalhatatlan helyzet. (írom ezt bízva abban, hogy az elmaradt belépő leárazás miatt "kevesebb" ingyenes prime fiók született)
-
Spet
addikt
válasz Zomb€€ #74092 üzenetére
Több probléma van így:
- nincs rangod, így rang nélküliekkel dob össze
- kevés a játékidőd, így kevés játékidősökkel dob össze
- nem ismerősökkel mész, hanem egyedül.Ez mind nagy eséllyel alacsony trust factorba vesz téged, így összedob a csalókkal/trollokkal. Ebből egyedül baromi nehéz kimászni, még ha acélból vannak az idegeid akkor is.
Lényegében engem már az lep meg, ha office mappon sastól felfelé rendelkező rangú ember nem kezd el rage csalni
-
Spet
addikt
válasz lemusz #74097 üzenetére
Szerinted, ha most az unranked (egyébként nova 4), non-prime account-ommal mennék, mikkel dobna össze? 90%, hogy unrankedekkel (sőt még 1-2 meccsig biztos, hogy lesz köztük unranked), nem veszi figyelembe mi voltam előtte.
De azt is elemezhetnénk, hogy a 3x órás lvl 21-es játékos mit keres az átlag 1000-2000 óra közöttiek között (úgy, hogy nem premade csapat)
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz bepken #74090 üzenetére
Tudom, egyedül vagyok ezzel az elvetemült véleménnyel, de minek több fiók? Nem tudom mennyire szabályos, de azon kívül, hogy eladod, vagy smurf-ölsz, vagy ha kitiltanak az egyiken és van egy másik mire jó?
Mert az előbb felsoroltak közül egyikkel sem értek egyet.Itt mindenki a tiszta játékról beszél, de az operation-nél kiderült, hogy csomó embernek van több is. Szerintem a teljesen egyenes és tiszta, ha csak 1 fiók van és nincs mellette másik
(itt ráadásul rage-elésért sem tiltanak ki, mint lol-ban ha a másik anyját szidod).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest