Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
-
GhanBuri Ghan
őstag
A minap solo MM-et mentem, kaptunk egy full premade, mindenki supreme, ellenfelet, akik az első perctől fogva csaltak, a gyanút a demó visszanézése bizonyossággá tette. Ehhez képest az OW-ben csak csupa hvh meccset szoktam kapni, pedig hát őket kellene automatikusan kirakni, hogy azért a prime is tisztulhasson.
-
Spet
addikt
Jah, inkább a f@sz rossz végén állásra. Már lassan más naponta van valami náluk, ami miatt a rendszert csak kritizálni lehet.
-
Spet
addikt
Már lassan Activison-Blizzard szinten űzi az ipart a Steam, de az összes felhasználójával.
-
Spet
addikt
Na hajnalban jott egy updtae es termeszetesen nem vittek tulzasba a reszletezest
Ellenben kb 1,5 napja rossz a CS:GO inventory igy stabilizaltak kicsit a steam market arakat
-
Gyula84
veterán
Hali nekem néha beakad a játék egy meccs alatt vagy 2-3x kb 2 másodpercre, más is találkozott ilyennel? csak ez a játék a bfv, r6 siege, doom eternal nincs semmi ilyen gond
-
lemusz
addikt
válasz
pdw_ph #74281 üzenetére
Majornek - amiről eredetileg szó volt - semmi köze az adódhoz, az egy piaci alapon működő dolog. Mindenesetre úgy tűnik mehet majd politikai fröcsögés - csak ne PH-n mert tiltott! - elvileg novemberben V4.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74277 üzenetére
Nem tudom az meg van-e, hogy nem Stocholmban lesz a major, mert a 16 ezres stadionba csak 300 nézőt engedtek volna be a hatóságok, a polgármester hiába lobbizott a kormánynál. Úgyhogy most új terepet keresnek a PGL-esek, a dota2 "major" már biztosan romániában lesz megtartva, de a cs:go még kérdéses és most elejtették annak a lehetőségét, hogy az lehet nem romániában lesz. (PGL egyébként román vállalkozás)
Szóval ebből gondoltam én tovább a dolgot, hogy itt vagyunk Európa közepén, magas átoltottsággal, már a 3. oltás reklámjával, egész világot bejárt Puskás-teli képekkel, tervezhető ősszel, esportban jártas városként (V4-ek!)...
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #74276 üzenetére
Meg a repülőjegyet!
Lemusz, miért, mitől függ, tudsz valamit?
-
-
lemusz
addikt
Örülnétek egy budapesti major-nek?
#PGLBudapest -
pdw_ph
tag
válasz
L1ZRRR #74270 üzenetére
Fel-off: volt 1 honap amikor csak faceiteztem mint egy kiserlet, akkor Supremekent. Lvl4-ig jutottam, de azt a szerencsetlenkedest ami ott ment az erthetetlen. Egyszeruen semmit sem jelentenek a szintek, van aki Lvl1-ben boven jobb mint az atlag supreme van aki lvl4-ben a palyat sem ismeri.
Abba is hagytam, MM soloQ-ban legalabb nagyjabol hasonlo szintuekkel rak ossze. -
L1ZRRR
senior tag
Van itt valaki aki face it lvl 7-10 között van és ismer teamet vagy szeretne játszani?
Egyszerűen lvl7ből nem tudok ki jönni mert olyan b@lfasz teammateket oszt mellém hogy hihetetlen a boostolt lvl10-kről meg ne is beszéljünk.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
bepken
veterán
válasz
bepken #74264 üzenetére
jó, mondjuk....ha kevésbé vagyunk savanyúak, akár még valahogy így is lehet magyarázni ezt a lépést: [link] - viszont ez alapján a felvetés alapján az OW demok 99%-ában főszerepet játszó, pörgőforgó, földet néző ugribugri nyuszikomák innentől mindenféle további jelzés nélkül takardhatnának a büdöscsába
-
lemusz
addikt
Csodálom, hogy nem írtatok még róla. Sok százmillió dolláros bevételű cég mit csinál, mikor már kezd kínosan sok lenni a csaló? Irányelveket fogalmaz meg, melyben rögzíti hogy a csalás az rossz. Halljátok gyerekek?! Nem szabad csalni!
https://blog.counter-strike.net/index.php/fair-play-guidelines/
Zseniális lépés! Ez az update egycsapásra megoldja a toxic community, a griefing és cheating problémákat.
-
bepken
veterán
válasz
bepken #74261 üzenetére
volt egy nagyon fura meccsem most, illetve csak arms race (fegyververseny)...safehouse, utolsó fegyver a kés előtt....lépcsőnél camp, fut fel két player...fejbe lövöm az első gyereket és vége a meccsnek, még bosszankodok is, hogy pedig nagyon közel voltam a győzelemhez! ... erre nézem, hogy én nyertem bazze!
ilyen laggal még nem találkoztam, hogy egyetlen kattintással fejbe lövök valakit, a másikat meg úgy késelem meg szemből, hogy fogja aztán dead
-
Mezcal
addikt
De ha ezek ellopják az accot, azt vissza lehet szerezni a supporttal. Nekem egyszer ellopták az 1.6-os időkben, akkor elküldtem egy fényképet a CD-ről, amin látszik a kulcs (nekem dobozos csé volt) és azonnal visszaadták.
-
válasz
Kalacskepu #74258 üzenetére
Honnan máshonnan, ha nem Oroszból…
-
válasz
lemusz #74254 üzenetére
Csak úgy poénból (meg kíváncsiságból) megnéztem egy teljesen újonan kreált fiókkal hogy hogyan is néz ki ez a scam. Már ott elbukik a dolog, hogy újra be kell "jelentkezni" a fiókba, ugye ott küldöd el a bizonyos csalónak a felhasználónév jelszó párost, meg a Guard kódot. Mivel ezen a teszt fiókon csak e-mailes hitelesítés volt, így könnyen látszott a kapott levélben, hogy Oroszországból próbáltak belépni. Örülhet a fejük, gazdagabbak lettek egy semmit nem érő fiókkal
-
lemusz
addikt
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
RudiLicenc #74247 üzenetére
A tradenel látod a profilnak a regisztáció dátumát, ha nem egyezik, kamu az egész és le van lopva az apid.
Nálam elő fordult már ilyen, de sehova nem loginoltam be, felhasználó névvel+jelszóval.
Csináltam api key resetet, minden email, passwordot megváltoztattam, újra húztam a gépet is.
Akkoriban nagyon sokat olvasgattam ezekről a férgekről.
Utána olvastam egyébként, és már cookie elfogadásával is simán betudnak férkőzni egy oldalon.Szóval azóta 3x meggondolom mit nyitok meg.
De a skineket nemtudta lelopni, mert telohoz van kötve a jelszó küldés.
-
-
Zomb€€
őstag
válasz
RudiLicenc #74244 üzenetére
Ha változik az IP vagy MAC akkor rögtön kér kódot.
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #74241 üzenetére
mondjuk azért kemény, első blikkre úgy tűnik, egész részletes szótárt raktak mögé :)
pont a múltkor néztem egy tutorial videót "how to make a custom chatbot for discord" vagy valami ilyesmi. azért ott is elég sok és részletes szótárral "tanították" a botot, de közel sem voltak ilyen emberiek a válaszai (bár biztos erre is sokféle módszer létezik már)
-
válasz
lemusz #74245 üzenetére
A TeamSpeak nem retrográd, nagyon is jó
A Discorddal sincs baj, van amire jobb az egyik, mint a másik. Csak sok ember nem tud körültekintően eljárni. Az ilyen vírusok ellen még a legolcsóbb ingyenes vírusírtó is jó, de ha az emberünk nagy okosan kikapcsolja vagy nem használ ilyet, akkor nincs mit tenni, a júzer a hibás.
-
Így van. Habár manapság nem ez a legelterjedtebb dolog, hanem az “api scam”, ami a tárgyaid lopására hivatott leginkább, és a Steam Guard nem fog megvédeni, mert te magad adod meg a kódodat egy kamu oldalon, miközben azt hiszed, valós trade / gambling oldalon vagy.
Ezek persze nem a fiókodra pályáznak, hanem ha tradelsz éppen egy bottal, akkor lecanceleli neked egy pillanat alatt, és kapsz helyette egy kamu tradet, amit te elfogadsz, mert azt hiszed az az eredeti. És máris oda akár többszáz ojrónyi skined.
Hidd el, hogy mindkettőröl tud a Steam, csak felelős gondolkozással és megfelelő körültekintéssel mindkettő megelőzhető, ezért nem úgy néz ki a szemükben egyik sem prioritás. Az api scam egyenesen olcsó trükk, hisz nagyjából elég annyi, hogy nem https van a böngésző címsorában hanem http, illetve súlyos elírások vannak (steamconnunity és társai).
-
szebe
addikt
válasz
RudiLicenc #74244 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy ha az auto-login fájlt megszerzi a "behatoló", akkor azzal kikerüli a 2FA-t? Ez elég nagy lyuknak tűnik ahhoz, hogy ne tudjon róla a Steam.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #74242 üzenetére
Na fasza, még jó hogy kötöm az ebet a karóhoz a teamspeakkel... persze ezért én vagyok a retrográd boomer...
-
-
szebe
addikt
válasz
RudiLicenc #74242 üzenetére
Ha a 2FA be van kapcsolva, akkor mindenképp kér mobilos auth-ot.
Discord QR kódot olvastat, steam meg ugye az app-ban küldi a kódot. -
válasz
lemusz #74241 üzenetére
Valószínűleg ugyanúgy lopják mint pl. a Discord accountokat. Kapod a vírust a gépedre, amin el van mentve a Steamnek az auto-login fájlja, amivel nem kéri a mobil kódot amikor bejelentkezel.
Discordnál is ugyanez a helyzet, ott is a gépeden van a "token", amivel bárki hozzáfér a teljes accountodhoz. Csak ott az szokott lenni, hogy szétgiftelik maguknak a Nitro előfizetést a kártyádról.
-
lemusz
addikt
Na nálam is bepróbálkoztak. Régi 1.6-os ismerős accountjáról írtak, akivel már idejét se tudom mikor beszéltem utoljára de az megvolt, hogy már 1.6 idején is 30+ volt a csávó, szóval amikor úgy köszönt rám, hogy "tudsz segíteni haver?" azonnal gyanús lett.
-
-
lemusz
addikt
Üzenetküldéshez tudtommal accounttulajdonosi hozzáférés szükségeltetik. Nem lehet, hogy azt se vette észre hogy a háttérben átírodott 1-2 dolog? Nem szégyen ez, sokan azt se veszik észre hogy bányászprogramok futnak a gépeiken. Egyébként az sem elképzelhetetlen szerintem, hogy annyira centes szar volt haverod accountja/inventoryja hogy a teljes hozzáférés birtokában se vette a fáradtságot a hacker, hogy ráförmedjen.
-
mepet
addikt
Visszaolvastam, lehet nem teljesen érthető, mire gondoltam.
Játszottam a haverral. Másnap jött tőle scam üzenet angolul, h kattintsak ide. (Nem kattintottam természetesen.) Harmadnap megint játszottunk és kérdeztem miért küld ilyeneket. Mondta, hogy ő biztos nem küldte. Elküldtem neki a screenshotot, erre nézett nagyokat. Nála nem látszott az általa küldött scam üzenet a chatben.
-
lemusz
addikt
A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit.
Lehet csak kevered kicsit a szezont a fazonnal, amiről fentebb szó volt az az account és így minden az accounton található értéknek a potenciális elbirtoklásáról szól, nem holmi egyszerű scammer csereajánlat ahol bukhatsz 10-20 eurót. Emiatt aztán jobb nem tétlen maradni.
A személyiségi jogok stb. miatt nem kell aggódnod, nem a FB oldalát linkelte a srácnak, hanem a steames profilját. Az hogy valaki oda is kiír magáról mindent, az már az egyéni kockázatvállalása. (Egyébként nem hinném, hogy az a rendes neve.) Amikor az első hozzászólást írta Zombee direkt nem is reagáltam rá azonnal, mert az illető valóban fórumtag, ráadásul sok PH-s baráttal akik közül valaki bizonyára szólt neki, így vártam volna a szaftos adok-kapottot, de ez elmaradt, ráadásul másnapra ott fityegett a community bann, szóval az ártatlanság vélelme elég erőteljesen elszállt.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Az, hogy már fésziten sem lehet játszani, mert itt is folyamatosan meg a csalás, az már elég kiábrándító tud lenni.
-
mepet
addikt
válasz
DrTechnoid #74227 üzenetére
Így van. Mondjuk úgy, hogy a vírus írt rád ilyenkor, nem a user. Ha csak párszor esik meg, nem feltétlenül kell törölni, szégyenfal jelleggel megosztani a teljes nevét meg főleg nem.
-
válasz
Zomb€€ #74219 üzenetére
Ez a FACEIT profil tartozik ahhoz a Steam felhasználóhoz:
https://www.faceit.com/en/players/ToMi013Lehet, hogy azóta az acc-ot eladta az eredeti tulajdonosa (ilyet tilos, és soha ne is vegyetek acc-ot, sok mindent kockáztattok vele), vagy feltörték.
-
válasz
RudiLicenc #74224 üzenetére
Már több éve fut ez a scam, és az az érdekesség hogy a tolvaj meg az acc tulaja is tudott egy időben válaszolgatni meg írni. Pár éve már beszéltünk itt erről a topicban,rohadék egy módszer.
-
edgR
őstag
válasz
typical bro #74225 üzenetére
Olyan tételt próbálsz eladni, ami már listázásra került a piacon (megerősítésre vár vagy már a piacon van). Vondd vissza a korábbi listázást, aztán tudsz rá új árat beállítani, láda esetén kinyitni, stb.
-
typical bro
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1 #35598 üzenetére
Sziasztok! Ugyanez a hiba nálam is, nem tudok eladni semmit és nem látom, mit és hol kellene törölni, hogy megoldódjon. Tudtok segíteni kérlek?
-
Ezek nem lehetnek azóta feltört accok amúgy?
-
szebe
addikt
Engem is betalált olyan ismerős ilyennel, akivel évek óta nem beszéltem. Magyarul írt, de valószínűleg fordítóval ment a dolog, mert helyenként érdekes volt a nyelvezet.
Mondtam hogy persze persze, megcsináltam, majd visszakérdezett, hogy akkor miért nem nőtt a szavazatok száma?
Azóta törölt. -
-
Zomb€€
őstag
Wow, azt hittem a steam reportok valami noreply szintű fiókban végzik
Magyarul írt. -
Zomb€€
őstag
PSA
ma rámírt egy régi tag (ph warokra is járt, és talán fórumtag is), hogy szavazzak a kedvenc csapatára.
A link elég sus volt, és csak egy törölt reddig postot találtam róla ahol ugyancsak azt állította emberünk, hogy egy régi "barát" kérte meg hasonlóra.
Szóval NE kattintsatok semmi ilyenre (amugyis kb semmire amit más küld), ezt a faszfejet meg töröljétek, ha esetleg friendsben van:
SZECSI / József Tamás
https://steamcommunity.com/id/tewe013/ -
Az ilyen játékosokat annyira szeretem... A pali vagy gyerek vagy nem tudom, 1400 órával DMG rangban (ezzel nincs is semmi baj), és kb úgy játszik mint egy Silver. Mozgását elnézve kb a világát nem tudta, állítom egy BOT-nak több killje lett volna
Ja tegnap meg egy olyan volt (szintén utolsó helyezés, kb 600óra, LEM rang), hogy a Spinbotter haveja boostolta a palit. Nyilván neki volt a legnagyobb szája...
-
válasz
bepken #74216 üzenetére
Ha valaki soksok accountról csak afk-olt drop-ért évekig, egy rakat lóvét begyűjthetett, így nem is akkora baj ez hogy a sok leecher ki lett zárva a mókából. Bár akkor azt nem értem hogy miért tette ingyenessé a valve az alapjátékot, ha az 'értékes' szajrét dobta a non prime játékosoknak is.
-
bepken
veterán
a napokban itt a topikban is olvastam sokféle magyarázatot erre a jelenségre.... (kína, BTC, sale, CSGO update)
szóval már nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez (vagy csak ez) eredményezte az emelkedést.
minden esetre örülök neki én is, hogy emelkednek az árak
és habár jó eséllyel hamarosan visszább is fog esni minden, talán mégse olyan mértékben.
-
Spet
addikt
Most, hogy az ingyenes accountokon megszűnt a láda far, így nagyjából mindennek feljebb ment jelentősen az ára.
-
pdw_ph
tag
válasz
DrTechnoid #74206 üzenetére
Minden kesnek van egy un. "vanilla" verzioja, mert ugye kell a jatekba maga a fegyvermodell, amit aztan lehet skinezni. Ezek amugy altalaban a legdragabbak kozott vannak az ilyen Fade, Doppler es egyeb felkapott skinek utan.
-
válasz
DrTechnoid #74210 üzenetére
Most bánom én is, hogy nem vagyok tele ilyen ládákkal. Haverom Steam fiókja (ami már 290 napja offline) tele van 50 eurónyi ládával
Évek során csak gyűjtötte, úgy látszik meg is érte neki. Lehet majd írok neki, hogy adja már oda, ha már úgyse használja a Steamet
-
válasz
Kalacskepu #74207 üzenetére
A Breakout case-ből olyan sok volt és olyan olcsón, hogy kb 80-85%-át az élettartamának 3-5 cent között töltötte, ismerek olyat aki törölte az inventory-ból mert csak a helyet fogalalta és lám, most 2.2eur lett darabja.
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Kalacskepu #74207 üzenetére
még 2 hét a summer saleig aztán bedőlnek az árak egy időre
-
Én mondhatni kicsit szarul jártam (vagy hülye voltam). Tegnap első láda droppnak adott egy CSGO Weapon Case 3-at, úgy voltam vele hogy várok az eladással, de aztán tegnap este csak eladtam 3,79 euróért (3,30-at kaptam belőle), ma meg már 4,25 a legolcsóbb
-
6 év nyitogatás után ma éjjel megjött az első bicskám , 3 kulcsot vettem egy kompi közben és a 3. Phoenix ládából megjött a kis 'drága' (ment is ki marketra, mert torony magasan a legtisztább 0.13-al)
Érdekes kés, mert nincs rajta semmilyen festés, a leírásában not painted szerepel, ennyi év alatt nem is találkoztam ilyennel.
-
Mezcal
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74202 üzenetére
Volt. De mint mondtam, a játékosbázis sokszorosa a csgo bázisának, és ahhoz képest nem volt több csaló. Most meg olyan szinten lépnek fel a csalók ellen, amiről a csgo nem is álmodhat sajnos.
-
Livius
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #74196 üzenetére
A Game bans és VAC bans között mi a különbség? Amúgy szerintem az is tök szánalmas, hogy a Valve-nak nincs egy hivatalos statisztika oldala az egész cheater statisztikáról (gondolom nincs min büszkélkedni), és ilyen community oldalak próbálkoznak valahogy a mintagyűjtéssel helyettük.
-
Mezcal
addikt
Április eleje óta nem játszom a csgo-t, most visszanéztem és megnyugodtam, hogy jól döntöttem. Nevetséges, egyben siralmas és gusztustalan a Warzone után úgy kábe minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest