- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tenaijo
tag
válasz
bepken #78867 üzenetére
20k fölött játszhatatlan a premier a csalók miatt. Faceit-en meg a "lowelo" amiben én vagyok szintén, minden harmadik meccsen ellenem 4 stack - 2 lv10(természetesen azok kb semmit se lőnek) meg 2 pár games account akik (leginkább) smurfök vagy csalnak.
Csstats alapján 11 ember lett bannolva az elmúlt néhány hónapban 400+ gamem után, ennek legalább az ötszöröséről mondod meg az első mozzanatáról, hogy csal, és minimum még egyszer ennyi aki még a legnagyobb jóhiszeműséggel is nagyon gyanús... Trust faktor semmit se ér már, tele vagyok honorral, vagy a tök se tudja hogy hívják itt, nem leavelek, nem griefelek, nem tk-zok.Legalább a leaderboard tetejét kipucolhatnák, hogy meglegyen a látszat..
-
-
Z0C!
őstag
válasz
bepken #78662 üzenetére
ez elfogadtam, megértettem, csak leírtam a többihez.
Spet
pontosan. Kiíram magamból, hogy mit tapasztaltam.
Ennyi..LnB
"...Írjátok le nekem légyszíves, hogy miért jó az nektek, ha találtok másokban kifogást a vereségre? Miben segít ez titeket? Attól a következőt meg fogjátok nyerni? Ez vesztes mentalitás...."
Nem kifogást keresek.
Azt keresem, hogy miért vesztettünk.
Azt, hogy egy csapatjátékban miért kell úgy kezdeni a kört, hogy LakatosRambó megvág késsel, úgy hogy semmi előzménye nem volt.
Miért kell úgy játszani, hogy süket vagy, vagy szól a tuctuc...
Miért kell trappolni, miért nem lehet notrappal menni és lőni.
(amikor 3-an mondják, hogy no trap...te akkor is..)
Miért kell 1v1-ben AWP-vel menni a másik ellen úgy hogy Ő a4 vagy ak-val van.
Azt keresem, hogy miért kell ilyenek miatt veszteni a játékot, holott 2-3 kör alatt kiderül, hogy kb merre és hol vannak...mik a szokások.Az, hogy a következőt nyerjük-e, hidd el nem rólam fog szólni.
Én is itt 100%-ot teszek bele meg a következőbe is.
De ez CSAPAT játék. Te hiába leszel 2 kalás ultragigahiperszuper ha a nova 1-s társaid egymást sebzik, lövik és szaladnak előre mint ha pénzt osztogatna az ellenfél... -
.LnB
titán
válasz
bepken #78209 üzenetére
Tegnap, 3 ruszki csapattárs, csak putyinul nyomták a vakert. Írtam nekik, h english pls. Nem érdekelte őket. Mondjuk ahogy játszottak, csoda hogy az anyanyelvükön tudtak kommunikálni..
A másik meg a inkorrekt kommunikáció, amikor meglátnak egy embert, aztán call-olják a (pl.) full B támadást..Jó de én amilyen szinten játszom lvl10-es accal, Competitive matchmaking-ben, ott ez van. Nem is nagyon akadok fent ezeken. Na meg amíg egyedül játszom, addig ezt el kell fogadnom. De egyébként vannak jó meccsek is, jó csapattársak. Sőt én is lassan kezdek szép dolgokat csinálni. Tegnap is USP-S-sel leaceltem, hozok 1v3-at. Ilyenkor örülök magamnak, de rögtön leesik, hogy milyen ellenfelek ellen is játszom..
Na mindegy is, ez még ilyen mókamiki szint. De most, ennyi év kihagyás után erre is van szükségem.
A rossz csapatkommunikáció, nekem így is jó most, hogy megtanuljam olvasni a radart. Nem csak azt, hogy feltűnik rajta egy ellen, de megpróbálni beazonosítani a poziját is. -
goccer
aktív tag
válasz
bepken #77873 üzenetére
Értem amit mondasz, de az hogy van 4-5 új csapat logo a 24-ből az csepp a tengerben. Ellenben ha rajzolnának valami ízléses, mondjuk keleti behatású háttereket a logók mögé, akkor lenne 24 kelendő sticker. Supply oldalon meg valóban amit írsz, nagyon nem mindegy hogy meddig lesznek leakciózva a kapszulák. Összességében annyi jobb mindenbe lehet fektetni a pénzt mostanában, ládák, armory cuccok, én biztos nem fogok semmilyen sticker kapszulát venni.
-
goccer
aktív tag
válasz
bepken #77870 üzenetére
Hát a második pont nem igaz szerintem, a harmadik teljesen irreleváns, de igazából az is, hogy hol van a major a matricák szempontjából. Sokkal fontosabb, hogy vajon bordered vagy borderless stickerek lesznek. Ha megint borderless akkor fölösleges bármi pénzt is beletenni, senkit nem fog érdekelni egy hatodik szinte ugyanolyan Navi meg Vitality sticker.
Lehet lesz egy kis hype több kínai fog játszani, nőhet a kereslet a playskinekre, ládákra, de pont a matrica befektetésen nem segít szerintem.
-
goccer
aktív tag
válasz
bepken #77801 üzenetére
Még korai erről véleményt alkotni, de a jelenlegi 3rd party árak azt mutatják, hogy a leggagyibb matrica annyiba kerül mint a legszarabb BS skin a collectionökből. Cserébe a matrica csak egy csillag. Azok a fityegők kicsit drágábbak, de nem 3x, miközben 3 csillagba kerülnek.
-
goccer
aktív tag
válasz
bepken #77793 üzenetére
Mindenki az M4 Fade-et akarja kinyitni szerintem, szóval biztos nagyon sok skin lesz ebből a collection-ből. Én most inkább environmental stickereket ajánlanám, ha unod a ládákat, de nyilván te döntesz. Sőt igazából ha nem akarod instant eladni, akkor azt ajánlanám, hogy várj pár hónapot és nézd hogy alakul a piac...
-
kIsDe`
tag
válasz
bepken #77783 üzenetére
max egy pc ujrainditas es megy megint, ha rogton probalsz ujra csatlakozni a vac hibauzenetet dob es nem enged fel. Farmolgattam en is hetvegen kb par ora utan kiesel max 5 percre
Viszont a jatek siralmas allapotban van az update ota, esett a performance es crashel is eleg gyakran, gyenge kezdes utan eros visszaeses ez a cs2 eddig. Gondolom anyagilag viszont tovabbra is csucsokat dont, igy rendben van a valve reszerol.
-
kIsDe`
tag
válasz
bepken #77768 üzenetére
Akkor lehet csak placebo az uj fps drop. Nekem is casual jatekokban esik csak nagyot, ott mondjuk idonkent 20 player sok fust, moly, granat egyszerre szoval ja valszeg ott az engine kicsit kuszkodik. Viszont a random crash az jelen van ma 4x dobott ki mindig loadingnal.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
bepken #77760 üzenetére
Ez egy zseniális ötlet, feltalálták az operation nélküli operationt. (a csillagköltési rendszer pont ugyanaz, mint az utóbbi két operationé, csak éppen maga az operation hiányzik)
Egyre nyíltabban csak a lehúzásra játszanak.
(persze, megvettem én is, hátha egyszer a ládák még sokat érnek, de nagyon nem jó szájízzel) -
wjbhbdux
veterán
válasz
bepken #77755 üzenetére
Én úgy veszem ki, hogy ez egy állandó dolog lesz, amit farmolhatsz kedvedre miközben normálisan játszol, ha elfogy vehetsz még több passt is, csak egyszerre 5 lehet aktív. És majd bővíteni fogják, hogy mi az ami megvehető belőle, ez kiderül pár hónap múlva. Egyedül a kiemelt Deagle skinnél van ott, hogy az 103 nap múlva kikerül a kínálatból.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz
bepken #77598 üzenetére
Hat igen, kicsit kesobb jott mint a 25. evfordulo.
De ameddig megvan a backdoor a kiadasi kodokban (arrpw beszelt egy masik youtuberrel errol az egyik videojaban) es tudjak nyalazni az adathalaszok, gyorsabban fogjuk tudni mikor jon operation, vagy lada.
Kodok alapjan nagy esellyel a kovetkezo dolog a danger zone 2 lesz, uj ladaval.
-
PeL
addikt
válasz
bepken #77512 üzenetére
3,95M lejátszott meccsből 1,89M meccs volt ahol csalót banoltak? És vajon mennyit nem kaphattak még el? Ez eszméletlen durva, sejtettem hogy nagyon nagy a gáz, de hogy ennyire...
A grafikon alapján pont a top 1000-es listát tisztogatták meg. Gondolom a többit ugyanúgy lesz@rják... Követek egy spinbotos accot akinek pár naponta ránézek a profiljára és pörgött ellenünk pár hete a meccsen már az első körtől kezdve, azóta sem látszik a profilján hogy banolva lenne.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
bepken #77504 üzenetére
Jaja, nekem is a Safehouse volt a kedvencem, Arms race és Demolitionben is
Viszont tegnap néztem, hogy mára egy ismerősöm sincs 20e pont felett - 21-23-ről 15-17-re estek vissza, ami egyértelműen a csalók egyre nagyobb számát jelzi. Gondolom, az első feladat a csalás elleni védelem javítása, az új tartalmak csak azután jöhetnek. -
goccer
aktív tag
válasz
bepken #77490 üzenetére
Az utolsó bekezdéshez annyit tennék hozzá, hogy az AC update az tipikusan olyan, amit nem a changelogokból meg a csöpögtetett infókból fogunk megtudni, hanem egy hatalmas ban wave-ből, remélhetőleg. Amíg ilyen nincs, én nem indítom el a játékot (legalábbis a premiert biztos nem).
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
bepken #77487 üzenetére
Egyszerűen kevés a fejlesztő, a CS2-n alig van tartalom, tehát még az sincs itt, amiért megérte volna átjönni a GO-ról.
A Valve eddig mindig akkor tett le valamit az asztalra, amikor érezhetően fogyott a bevétel (nagy úr a negyedéves pénzügyi jelentés), valószínű ez még nem jött el eléggé. -
wjbhbdux
veterán
válasz
bepken #77487 üzenetére
A CS2-vel hasonló gyakoriságú frissítéseket mutató steamdb-s aktivitás arra utal, hogy itt csak egy netkód és engine tesztelés zajlik a Neon Primehoz, az lesz amibe majd több energiát fektetnek.
A CS Source is így kezdte, hogy Source engine bugokat javíthassanak, optimalizálják mielőtt kijött a HL2HA lesz belőle valami.
Azt is rosszul gondolják, hogy majd a kevesebb játékos miatt jobban odafigyelnek rá. Pont azt mutatja a Valve múltja, hogy ha az érdeklődés lankad akkor inkább otthagyják a fejlesztést is. CS/DoD Source, TF2, Artifact.. mind hátra lett hagyva amikor eleve vagy idővel már nem voltak önmaguktól átütő sikerek.
A Steam bevétele mellett eltörpül ez a ládázás, hiába tűnik sok pénznek. Egyre kevésbé érik meg nekik ezzel foglalkozni, régen a CS játékosok adták a Steam felhasználóinak nagy részét, de mára csak egy kis szelete.
Gabe meg az agyra csatolható chip fejlesztésbe önti a pénzt [link] , Elon Muskkal van versenyben. Ezt szponzoráljátok minden kinyitott ládával, nem a VACot
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
bepken #77449 üzenetére
Illetve ha te egy marketinges lennél, mivel adnád el a vackot, aminek az értékesítésével megbíztak? Naná, hogy nem azzal, hogy "ha már minden más szükséges feltételt kimaxoltál, akkor még akár ez is segíthet egy kicsit", hanem azzal, hogy "vedd meg a legújabb rgb ledes csilivili cuccunkat, ami akár egy millisecet gyorsíthat a játékban, mert pont ez dönti el, hogy noob vagy l33t leszel"
-
Lmh
őstag
válasz
bepken #77435 üzenetére
Én hülye meg a rózsafüzér ima-kombinációit teszteltem az utóbbi időben, hogy bal egér gombot nyomvatartva és random rángatva az egeret mire adja be a f#szmák fejest hamarabb a játék.
Granyókat még nem tudok dobni, de jó tudni, hogy felesleges is elkezdeni tanúlni, amíg nincs 12ms alatt az inputom és 600 fölött a minimum fps-em. -
Lacccca87
addikt
válasz
bepken #77386 üzenetére
Sajna a szunet (balhe) miatt bealudtam.
Bennem egy kerdes merult fel. Ha nincs ez a szunet vajon a mouse be tudja huzni a vertigot? Mert ahogy en láttam eléggé megtalaltak a ritmust (5:0 utan) lattam lehetoseget abban hogy ct oldalon folytassak a feltámadást.Egyebkent meg nekem is ez a velemenyem. Lehet utcara menni szervezetten, es ugy talan elerni valamit de ezek a megmozdulasok egyertelmuen csak a 5p hirnevre mennek nem az eredeti célért.
-
Lacccca87
addikt
válasz
bepken #77308 üzenetére
Szerintem dolgoznak rajta, jövőhéten látni is fogjuk az eredményét valószínűleg kedd környékén hogy ha gond van azt még legyen idő javítani a hét második felében.
Nagy módosításokra nem számítanék inkább kis bugfix meg fine tuning.A következő nagyobb lélegzetvételű frissítést meg a verseny után jöhet szerintem.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
bepken #77152 üzenetére
Amíg a CS market egy aranybánya a Valve számára, addig nem fogják elengedni, csak folytatják a szokásos húzdmeg - ereszdmeget - amikor jön a pénz, akkor elengedik magukat, amikor megcsappan, akkor gyorsan belehúznak. De valóban, érezhetően mostohagyerek a CS náluk.
Operation is gondolom azért nem volt még eddig, mert nincs elég játékmód.
Szinte biztos vagyok benne, hogy bő maroknyi fejlesztőnél nincs több náluk CS-re állítva. -
MikeWazowski
veterán
válasz
bepken #77025 üzenetére
Minden játék béta állapotban jelenik meg, ezt elfogadom. De általában rövidebb idő alatt javítják az ilyen kiba nagy bugokat. Az hogy egy cod szarul van optimalizálva, ok. De h lövöd az embert és nem sebez az azért vicc. Ilyen hitbox csuaszasokkal az életemben nem találkoztam pl codba. És nem egy hete jött ki a cs2.... És hogy inkább javulna minden, minden egyre szarabb, és egyre súlyosabb hibák jelennek meg. Ez az én véleményem, nem kell elfogadni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
bepken #77014 üzenetére
Való igaz, hogy parkoló pályán van jelenleg nálam a játék, és lehet hogy a játékosok 1%at érintik ezek a bugok, de akkor is szánalmas. Mutass egy játékot ahol ilyenek történnek...
Azért linkelgetek, mert anno mikor mondtam hogy lövöm ct kezdőn az embert, és nem történik semmi még én voltam a béna... Meg olyan nem lehet, elnéztem stb. Továbbá próbálnak itt győzködni h nincs gond a játékkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest