Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz bepken #75599 üzenetére
A 'peak' értelemzésével valóban benézted, de az eredeti hozzászólásod mögötti logika attól még helyes. Nem valószínű hogy rövidtávú nagy bevételt preferálnának, legjobb tudomásunk szerint nincs szükségük tőkeinjekcióra, így is dúskálnak a lovettában. Az arculatvesztés, a bizalom újbóli kiépítése sokkal többe kerülne nekik, szerintem évekbe telne mire egy új, a mostanihoz hasonló economy kialakulna. Hosszútávú fenntarthatóság lehet a cél, lásd kikerülnek majd a terrorista elnevezések is, jön majd a 'támadó' és 'védekező' kifejezés.
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #75598 üzenetére
hmm....ja most így átgondolva, valóban hülyeséget írtam a játékosbázis méretével kapcsolatban...így másak a számok (~2 év alatt viszont így is túllépné a ládanyitogatásból származó átlag bevétel a 80 eurós eladásokból származó bevételt)
vagy nem tudom, hogy jól számolok e mostmár
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
wjbhbdux
veterán
válasz bepken #75595 üzenetére
> (all-time peak) tekintsük ezt a számot aktív játékosbázisnak
Az nagyon alábecslés, a peak mindig csak egy pillanat, lejátszanak egy meccset és kilépnek, és máris valaki más elindítja stb. Ráadásul a CS peak ázsiába tolódása miatt, abban nincs benne sok EU játékos mert dél körül ki játszik itt?
A valós játékosok (de nevezzük inkább játékot elindító accountoknak ) száma a blogon látszik, 24 millió felett van/s
-
bepken
veterán
amúgy volvóékat ismerve ma este kiadnak valami patchet, amivel egy random, sosem játszott pályán arrébb raktak egy bokrot vagy állítottak a világításon valahol....csak hogy trollkodási legyen
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
goccer
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz pRoject22 #75593 üzenetére
válassz egyet, kérlek:
1.) [link] - 1416861 (all-time peak) tekintsük ezt a számot aktív játékosbázisnak:
tehát ha holnap kijönne a CS2, amit 80 euróért árulnak, ennyien zsákolnák zokszó nélkül. 1416861 x 80 = 113.348.880 EUR
fontos megjegyezni, hogy ezt a pénzt egyszer tudod elkérni a játékért (persze utána jöhetnek Season Pass meg hasonlók, de az más tészta)2.) [link] - a cikk alapján - zömmel Anomaly kalkulációja alapján (aki eléggé benne van a skin trade biznyicben) a Valve átlag ennyit nyer egy hónapban a ládanyitogatáson: $54,355,263.16 (ez átszámolva ~50millió EUR, csak hogy egységes legyen az összevetés)
itt pedig azt fontos megjegyezni, hogy ez CSAK! a ládanyitásból jövő lóvé! ezen felül még ott van a Steam Market eladásokból származó haszon, minden egyes skin eladás után!tehát szerintem egyértelmű, hogy a CSGO nem fog menni sehová, max név váltásról lehet szó ezért is írtam szkeptikusan, hogy eddig az volt, hogy még az AppID is 730 lesz, tehát szó nincs új játékról.
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz bepken #75592 üzenetére
Jobban jönnek ki anyagilag ha egy új játékot kidobnak mintha ugyanakkora ( sőt még több a sok skint újra kreálni ) munkával a régit újítanák fel ingyen, most azért nem kérhetnek pénzt el amit már egyszer megvettél.
Felőlem adhatják 80 euróért is ha jó lesz, jó biztos ,hogy jó lesz, Valve csak jó játékokat ad ki mondjuk
¯\_(ツ)_/¯
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #75591 üzenetére
most akkor mégis különálló game lesz? (eddigi összes leak arról szólt, hogy 730 AppID alatt fut majd az egész)
-
lemusz
addikt
[link]
banner -
Tw3nTyFouR
csendes tag
mindig csak holnap ...
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz LendvaiFeri1 #75582 üzenetére
Ó igen, a régi vicc a "mikor?" kérdése a "holnap" válasszal
-
goccer
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #75582 üzenetére
Háát. A tier1 orgok twitteren masszív troll üzemmódban működnek az elmúlt hetekben, élen a Herioc-kal. Persze ez lehet most "más" csak nem látok rá sok esélyt
-
pRoject22
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
L1ZRRR
senior tag
kegyetlen, hogy blyat nepen kivul nem jatsza ezt senki.
idejet nemtudom mikor kaptam mas naciot.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
L1ZRRR
senior tag
ezt a graf problemat sose ertettem.
nem 800x600on kell jatszani minden lowon, hanem 1440p or above.
problem solved.You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
pRoject22
őstag
válasz bepken #75576 üzenetére
sokminden is
De komolyra fordítva a szót, a dx9-es grafika, elavult hangok, és az a töménytelen csaló akik épp akkor teszik tönkre a játékom amikor már megint elkezdeném élvezni.
S2 graf, fejlesztett hangok és némileg fejlesztett VAC nekem elég lenne, de ezt már írtam korábban is
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
MikeWazowski
veterán
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
pRoject22
őstag
válasz lemusz #75571 üzenetére
Mondjuk ha abból indulunk ki ,hogy a CS:GO béta 2011 novemberben volt majd 2012 augusztusban jelent meg az 1.0 akkor nem biztos ,hogy lesz itt bármi is napokon belül, lehet, hogy lesz előbb egy béta, aztán finomhangolás és majd csak utána adják ki.
( de ne legyen így, örülnék én is ha már 1.0 közeli állapotban lenne )
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Log13
csendes tag
Miért van mindenki bezsongva? Hány órakor jönne update, ha jönne?
-
bepken
veterán
-
lemusz
addikt
Állítólag a source1 nyitott könyv a kódereknek, ezzel szemben a source2 elvileg nem ismert egyáltalán. Emiatt többet adnék neki 1 hétnél, még ha a logika nyilván azt is diktálja hogy előbb utóbb ebben is elszaporodnak a csalók én azért próbálok optimistábban hozzá állni a témához, bízom benne hogy az új motor új lehetőségeket is kínál majd a védekezésre. Kérdés - mint már oly sokszor volt - hogy valvet mennyire fogja ez érdekelni, mert kicsit úgy érzem mintha mostanság megbarátkoztak volna azzal a gondolattal, hogy a csalók a community szerves része és csak arra kell ügyelni, hogy ne billenjen ki a szar a vödörből. Egyébként ehhez kapcsolódóan birizgálja már az agyamat valami, ugye hetek óta dőlnek meg a játékosszám rekordok, már annál is többen játszanak a játékkal mint a covid alatti kényszerű otthonülős időszakban, ebből a logika azt diktálná, hogy OW-t is többen néznek ezért ha arányaiban nem is, de számszerűleg több csaló kerül lapátra. Ezzel szemben mit látok? Convarson egyáltalán nem emelkedett a napi bannoltak száma ugyan úgy az a kb 300-as mozgóátlag van mint korábban... hogy van ez?
-
Zigi
senior tag
Egy dolog lesz jó az új csében..... 1 hétig nem lesz csaló Aztán minden megy a régiben. Nekem a hány éves vagy királyfi és még hiszel a mesében vicc jut eszembe. Nem hiszem hogy megoldják a csaló kérdést és a 128 tickben sem bízom. A többi nem érdekel, mert a játék most is szép, nagy bugok nincsenek már. Áttérünk egy 2015-ös motorra ? Hurrá...2023 van
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Ez a nap piros betűs ünnep lesz, az egész világon?
/s
-
bepken
veterán
válasz lemusz #75561 üzenetére
alapvetően nem tartom kizártnak, hogy ez alapján a koncepció alapján csináltak valamit (mondjuk a menü kinézete az utolsó, ami kívánja a változást ebben a játékban szerintem... )
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
[link]
Ki az aki elmondhatja magáról, hogy "Én ott voltam!" ? -
wjbhbdux
veterán
Red Bull CS2 hype [link]
/s
-
phenomHUN
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #75555 üzenetére
Valve nem ismeri a 3-as számot, vsz az áprilisi tréfa szivárgott ki
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Befosnék, ha jönne egy L4D3 is...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
wjbhbdux
veterán
válasz bepken #75546 üzenetére
Szinte biztosan betaként, párhuzamosan lesz játszható a source 1 mellett, mert nem tudják maguktól jól lemásolni a gameplayt és lesz millió probléma, kis eltérés amit javítani kell. Dota 2 Reborn is így ment majdnem 3 hónapig mielőtt lecserélték a régit végleg.
minőségben úgy számítok rá hogy "mi ez a szar" lesz az irányadó vélemény az elején aztán majd megszokja mindenki..ilyen fizetős operation majd csak utána talán.
/s
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz GhanBuri Ghan #75548 üzenetére
Májusban lesz major is. Bízom benne, hogy most szebb kitűző lesz, mint az előzőek.
-
lemusz
addikt
Ma éjszaka nagyon esélyes, meg kb minden keddről-szerdára való éjszaka április 1-ig, de még a csütörtök és péntekek sem elvetendők. Egyedül a hétvégék kizárhatók, 12 év alatt jött hétvégén kb 3 update összesen (a sok százból). Nagy a hype? Nagy. Jogos a hype? Sokan túlmisztifikálják, de jogos. Lemusz fel van hypeolódva? Fel. Összegezve: Legyél te is lemusz!
-
bepken
veterán
válasz pRoject22 #75543 üzenetére
[link] - tbh nekem nem úgy tűnik, mintha azok, akik elvileg már próbálták, annyira összeszarták volna tőle magunkat.... szóval nagy világmegváltásra szerintem továbbra sem érdemes számítani
@GhanBuri Ghan - nagyjából olyan kaliberű lesz szerintem is, igen (illetve nagyon nagyon nagyon remélem, hogy egy operation azért érkezik mellé! ...)
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
Azt már jó régóta írják, hogy ha lesz is Source 2, grafikailag nem kell tőle nagy ugrást várni - ez valószínűleg inkább a fejlesztőknek lesz jó, hogy a régi, nehezen javítható spagettikódtól végre megszabadulhatnak.
Szóval én a korábbi csodaszer, a Panorama UI mellé tenném az elvárásaimat.[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz LendvaiFeri1 #75542 üzenetére
Én speciel az utóbbi egy hét alatt látott pletykák alapján írtam, hivatalos bejelentésig meg nem vehetjük biztosra
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
Mostmár egyre több helyről jönnek az infók ,hogy valami készül, vagy, hogy már tesztelés alatt is van, remélem előbb utóbb lesz vmi bejelentés
¯\_(ツ)_/¯
-
bepken
veterán
válasz Rendo84 #75538 üzenetére
silverben elég gyakori, de gondolom fentebb is előfordul...nálam MM már csak úgy jöhet szóba, ha minimum 3 haver jön velem. randomokkal lényegében időpocséklás jelenleg a játék :/
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok tapasztalt csgo játékos és nem értem miért van az, amikor 4 versengő játszmából egymás után 4x is 1 csapattárs eltűnik és 5 v 4-ben utána ki is kapunk.
Ez ennyire gyakori? -
bepken
veterán
sajnos ez nem reális - a jelek szerint...ha reális volna, hogy minden aim-os pöcs bukja a fiókot pár napon/héten belül, akkor nem volna ennyi csaló a játékokban.
ez max a pörgő-aim esetén lehetne elvárás (ott se így működik sajnos)
-
Lmh
őstag
válasz Skillerz #75535 üzenetére
Durva... szerintem a normalis max par nap vagy het kellene hogy legyen, ha valaki aimozik is.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
prtvlogan
aktív tag
válasz lemusz #75533 üzenetére
Én játszottam 60-as pingen telenor hiperneten, illetve 5-ös pingen telekom optikán. Személy szerint én azt láttam/látom, hogy számomra ( nem pro játékos) mindkettő rendben van) a szar része 100-as ping és az felett kezdődik. Lehetséges, hogy magasabb szinten érzitek a kü,lönbséget, de nekem nova1-nél nem igazán ez számít/számított.
A ládanyitáról meg annyit, hogy mindaddig meg fogja érni nekik, ameddig az ilyen ritkán ládát nyitók (mint én) tudnak 5 ládából egy ilyet nyitni.
plussz egy másikból egy 130- eurós kés.[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz goccer #75532 üzenetére
Nekem is jobban adja alacsony pingű bécsi mm szerveren, mint 60+ms-el a 128-asokon. Mindazonáltal én fentebb arra gondoltam, hogy ezt a 128-at már bőven megérdemelné a community, ha mást nem legalább az mm szerverekre. A DM, DZ, Casual stb szerverek attól még maradhatnának 64-en, azokon felesleges több, ha ezzel spórolni akarnának/tudnának. Apropó spórolás, elvileg most vették meg az anubist és tuscant fejenként 150 ezer dollárért.
+ februárban 50%-al nőtt a ládanyitások száma, pedig az év legrövidebb hónapja. Dől a lé mint a kurvaanyja, de dolgozni smafu, inkább felvásárolják mások munkáját.
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
Nem értem amúgy ezt a 128 tick fétist. Nekem mm-en sokszor 5 körüli pingem van, nem érzem semmivel jobbnak a packet loss-os 128 tickes faceit szervereket 30+ pinggel. Biztos az én szememmel van baj, de sztem stabil, alacsony ping >> 128 tick.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz lemusz #75529 üzenetére
nem lenne elég, de jó belépő lenne a 256-ra. utánna meg az 512-re.. komolyabbra fordítva, ha megáll a világ a mai szinten, mi lendítené előbbre? Hm...? Persze nem cs go szerver szintjén. De ha itt nem akarnának/tudnának tovább lépni, akkor más területen miért akarnának? ..
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
simán behoznák a 128tickes szervereket, az bőven elég lenne.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #75526 üzenetére
mostmár csak abban bízom, hogy nem csupán a hypevonat megülése a céljuk....és azért nem állítják le ezt a leak hullámot, mert tényleg érkezik is valami érdemleges
-
pRoject22
őstag
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
lemusz
addikt
Nem annyira mint amennyire te esetleg gondolsz, a mostani source1 motornak is kb minden hardver új, ami core2duo utáni. Az meg nem tegnap volt. Source2 is már lassan 10 éves motor, azidőtájt jött ki mint az i5 6600-as procid. Én személy szerint egy kis ramnövekményre számítok, lehet már nem fog futni 4 gigás PC-n, win7 se lesz támogatott, illetve lowest graffal is többet fog enni vramból 700-800MB-nál. Nem egy nagy was ist das.
-
Lmh
őstag
válasz Kergeboci #75519 üzenetére
duplaugrás, csilli skinek, gambling ládák, matricák meg egyéb ilyen hülyeségek....vagy várjunk csak...
-
MikeWazowski
veterán
Én örülnék neki, mert a jelenlegi konfigomon, (rtx3050) minden low/off 4:3 képarány és konkrétan akad a game. Persze nem szó szerint, hanem hirtelen mozgásnal meg-meg akad.... Emiatt nem is játszok kb 1 éve.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
tag
Én is remélem, hogy lesz benne autó vezetés, falon futás, ninja rope, támogató kasztok.. na meg időre szűkölő túlélő pálya (illetve nem tudom mit hagytam ki, mi a trendi manapság?)
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
prtvlogan
aktív tag
Igen, a gyengébb géppel rendelkezők nem örülnének egy esetleges verziófrissítésnek. Engem személy szerint nem érdekel annyira. Emlékszem, és videóm is van róla, hogy annó 2014-ben milyen skill-el kezdtem a " karrierem" . Arra is emlékszem a koromból kifolyólag, hogy volt cs 1.6 is, amit váltott a cs-go. Tehát, ha most a cs go-t kell dobnom a cs go 2-ért, és az még tud is adni valamit pluszban, akkor engem nem érdekel a váltás. Van egy kb 300$-os invertorym. Ha esetleg elviszi az új motorra/játékra váltás, akkor viszont várhatják, hogy újra akárcsak 1 Ft-ot is költök a játékukra. Az a minimum, (a véleményem szerint) hogy a beleköltött pénz értékét megőrzik. )
-
Lmh
őstag
Gondolom nőni fog a gépigény is...
Hát nem tudom, én valahogy nem örülök az ilyesfajta változásoknak, öreg vagyok már hozzáSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
wjbhbdux
veterán
válasz lemusz #75513 üzenetére
az a magyarázat a cs2.exe-re, hogy 2014-ben volt fejlesztésben régen a túszos játékmódot járművekkel továbbgondoló CS2 ami végül az azóta leállított a Tactical Intervention lett a Valve-on kívül, és abból voltak maradvány fileok a hardveren amit a Valve kiküldött a csgosource2-vel. [link]
/s
-
senior tag
válasz lemusz #75513 üzenetére
Nem lesz teljesen új játék, nem Counter-Strike 2 lesz, hanem egyszerűen Counter-Strike: Global Offensive Source 2, vagy CS:GO Source 2 lesz.
Ha lesz. De valami biztos van a háttérben, ha már ennyien mozgolódnak miatta.A skinek pedig biztonságban vannak, és ugyan úgy elérhetőek lesznek ebben az új verzióban is. Biztos megoldotta a VALVE, mert ez volt a legnagyobb probléma, a skinek Source 2-re portolása. Ha ez nem sikerült volna, meg se próbálnák meglépni a frissítést.
-
őstag
-
lemusz
addikt
Teljesen új játék? hmmm...
[link][ Szerkesztve ]
-
Joe_Muad_Dib
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek!
Van egy 13 éve jól működő pub szerverem, remek közösséggel. (rendszeres összejárással, kocsmázással, piknikezéssel, LANozással, jégkorong-meccsre-amerikai foci meccsre járással ...) (Járókeret)
Tegnap jelzett a hosting, hogy megszüntetik a magyar szervereket, mindenkit átraknak a német szervereikre, mi próbáltunk nem régen ugyanennél a szolgáltatónál (akkor még nem tudtuk, hogy kimennek tőlünk) dedikált, német szervert dupla annyiért, de a sokaknak nem jött be, mert nagy volt ping (sokan magyar kisvárosban, kistelepülésen élnek),
ezért félek, hogy hostingot kell váltanunk.
Tudtok, saját tapasztalat alapján pub hostingot, ami 128 tick-en sem laggol,
nem megy az sv sárgába sem
22-24 játékosnál sem ? (de ha már a 64-et tudja stabilan az is jó)
Köszönöm Szépen! -
gyáliSanyi
őstag
Pont a héten lopták el az Accját egy CS-s cimbimnek. Pedig volt mobilhitelesítője. Szintén valami hasonló linkel.
Írt a Steam-nek (valahova) és 1 napon belül visszakapta az accját.
Jó végül is Happy End lett a vége. De azért sajnáltuk volna, hogy bukkja a 3-4k órás accját.
Szerencséjére nem skin farmos, így csak pár apró felejthető skin volt a profilján. Valószínűleg 2 hét múlva már az se lett volna meg neki.Most azért akiknek van 2k+ órájuk ott azért van egy 100-200+ eurós inventory is. Szóval igazuk van az előttem hozzászólóknak. Napi százból 2 beakadjon, az már egy" ázsiai országban" a negyed évi fizetésnek megfelelő hasznon!
Live poor, die rich.
-
tag
válasz GhanBuri Ghan #75508 üzenetére
Ez bizonyos orszagokban, komoly napi 8 oras munka. Es siman fentartanak 4-5 kulon telephelyet, irodankent 30-50 alkalmazottal. Persze nem egy darab CSGO fishing site-al, hanem egy rakat mas egyeb scammel.
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
őstag
válasz GhanBuri Ghan #75508 üzenetére
Csak napi pár inventory akadjon a horogra, és már megérte ezeknek a szemétkupac embereknek.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
lemusz
addikt
Na végre valami kreatívabb scam módszer, nem a lejárt "szavazzacsapatomra" maszlag: [link]
Legyetek mindig óvatosak!
-
bepken
veterán
[link] - ha valakit érdekel esetleg, miért lett lecserélve az AWP skin az új "forradalmi" anime ládában...
-
bepken
veterán
azt értem, hogy nem hazudik, a számok alapján akár logikus is lehetne azt feltételezni, hogy valóban ennyien játszanak vele és valóban rekordot döntött...
gyakorlatilag meg bárki, akinek kettőnél több agysejtje van (szerk.: és aktívan játszik a játékkal!!!) belátja, hogy a valóság nem így működik.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
[link] - az okés, hogy a cikk kattintásvadász.... de őszintén el is hiszi ezt bárki? hogy ennyien játszanak a CSGO-val... így "random" időről időre... nyilván semmi köze nincs az új ládához, illetve hogy sokan még versengőben is pörögve farmolják ilyenkor őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Garaskodás
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest