- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
MikeWazowski #75197 üzenetére
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #75197 üzenetére
mire gondolsz? nálam nincs ilyesmi.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, lett egy kis négyzetbe egy zöld pont a jobb alsó sarokba. Ez micsoda?
-
PeL
addikt
Valaki amúgy érti mi történt az MM-el?
Zsinórban második alkalommal van, hogy úgy szétaláznak minket MG II - MGE tagokból vegyesen álló teamek, hogy csak pislogunk. Komolyan, a második meccsen 11 kör után tudtuk hozni az első körünket Inferno CT oldalon, mintha valami Supreme-ek ellen játszottunk volna. A két meccs között viszont kaptunk egy full LE tagokból álló teamet, akiket meg mi vertünk úgy, hogy nagyon megerőltetni sem kellett magunkat hozzá. Mitől lettek ennyire verhetetlenek az MG II - DMG közti rankos teamek?
-
prtvlogan
aktív tag
Szuper! Tegnap minden ok, Ma belépéskor alap célkereszt fogad, illetve minden bind kuka. Történt valami fontos dolog tegnap óta, vagy valami új matricacsomag kavart be?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, a character skineket ki lehet kapcsolni valahogy?
-
Mezcal
addikt
Jön majd, 4K HDR Ray Tracing stb... ja, az a Warzone 2 lesz
-
pRoject22
őstag
Source 2-ről van már valami értelmes infó, hogy egyáltalán készül-e?
-
MikeWazowski
veterán
Jobb később,mint soha.
linkAzok a desi killek....
-
lemusz
addikt
It's party time (again)!
[link] -
lemusz
addikt
válasz
goccer #75180 üzenetére
Amikor Valve kiírja a pályázatokat mindig kiköti, hogy a szervezőknek oda kell figyelni az elsődleges piac időzónájára (európai), szóval emiatt nem tartok. Ha tippelni kéne magyar idő szerint délután fognak kezdődni a meccsek. Inkább az lesz itt kérdés szerintem, hogy lesznek-e technikai okok miatt csúszások, mert akkor könnyen az lehet a vége hogy hajnalig mennek majd a meccsek... illetve challengers és legends stage-nél szokott lenni egy időben párhuzamosan 2 meccs, nah hogy az hogy lesz így megoldva...
-
lemusz
addikt
Ojoj, a Riói lesz az első major, ahol a challengers és legends stage is élő közönség előtt fog menni. Beszarás, nagyon várom.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #75177 üzenetére
Azokat a ládákat, amiket operation alatt lehet szerezni, érdemes megtartani!
1, korlátozott számban elérhetők,
2, az operation vége után előbb, vagy utóbb felszalad az áruk.
3, elvileg "ingyenesek" így tuti nincs veszteség -
bepken
veterán
Riptide ládákkal mi történt??? kijött megint valami Heyzeus videó, amiről nem tudok?
csak mert így €2 környékén lehet, hogy én is eladnám őket.... -
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #75174 üzenetére
tekintve, hogy tudtommal a volvo soha semmilyen csgo tartalomhoz nem társított még megjelenési dátumot...
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski #75170 üzenetére
nagyon nagy spíler vagy
-
MikeWazowski
veterán
Én pl van hogy a játék felébe kb. hagyom magam...
utána meg gyalázok.
valszeg a másik full csapat fel is jelent
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75166 üzenetére
Mindig mindenki úgy hiszi, hogy jobban tudja másoknál, hogy ki csal és ki nem csal. Ezen felülemelkedni nehéz az egó számára, mert bekapcsol az énvédő mechanizmus elhárítandó, hogy skilltelen/buta/csapatjátékra képtelen/balfasz/reflexnélküli stb stb embernek érezd magad. Ráadásul minél több órád van a játékban, annál jobban munkálkodik ez a mechanizmus benned. Egyedül a pörgőaim az ami 100%-os biztossággal megmondható játék közben az enemyről, minden más csak spekuláció, mégis a többség sokszor már a warmupban csalót kiált vagy rögtön az első smoke-on keresztül kapott halálánál. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy az a jó player, akinek senki sem gyanús és ritkán reportol a tipikus "1 éve nem láttam csítert" fajta, mert az ő fejében sem kerek valami, lévén olyan messze áll ez a multis játék a 100%-os tiszta fair gameplaytől, mint Makó Jeruzsálemtől. Valve a hibás azért, hogy így alakult a játékosbázis gondolkodásmódja, mert mindig csak kapargatta a cheater témát, sosem ütött oda igazán. Most is tehetné, hogy a VACnet automatikusan bannolja a pörgőseket, meg ring0-ás anti-cheat fusson a játék alatt mint Valorantban, folyamatosan tudjuk egymás után nézni a demókat OW-ban várakozás nélkül, de nem teszi meg ezeket a lépések... pedig ha ezek mind flottul, bug és kijátszásmentesen rendeltetésszerűen működnének, akkor véleményem szerint majdhogynem teljesen el lennének lehetetlenítve. Nem szaladgálnának confirmed csalók évekig bannmentesen, meg nem hónapokba telne " átlagos csaló Jóska google 2. oldali szoftver letöltve" bannolása, hanem lerövidülne napokra, még az is lehet hogy órákra...
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #75166 üzenetére
k
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
goccer #75164 üzenetére
Azért pár ezer óra után már jó eséllyel meg lehet mondani, hogy mikor jobb az ellenfél, mikor van mákja, és mikor csal. Az tipikusan gyanús dolog, hogy hiába lopakodsz át a fél pályán, öt irányból pont arra az egyre fog letartani, ahol te vagy, vagy ha peek nélkül csak kiugrik a sarkon, egy jó nagy széles részre, ahol bárhol lehetsz, és egyből adja a fejest. Vagy a lopakodás ellenére kanyarban dobja rád a gránátot.És nem egyszer, hanem konzekvensen végig. De nyilván mindenki találkozott már ezekkel a rejtélyes gamesense dolgokkal. Nem azt mondom, hogy mindig, mindenki csal, aki jobb, viszont sajnos az tény, hogy a Valve rendszere olyan, mint a lyukas szita, aki csalni akar, az meg fogja találni a módját, hogy meg is tegye.
-
Spet
addikt
Latom akkor magyarul kell irnom: amikor megy a trigger meg a wh te gyoker akkor csak jo napja van? (En ott voltam tudom te nem, de a pofazas megy) Minden olyan meccsen ahol loose volt csak azzal hozzta le az ellenfel. Statisztikamat tekintve support vagyok es nem a carry
-
Zigi
senior tag
Persze, ha veszítesz az csak azért lehet, mert lecsaltak
Ez is egy hozzáállás. Tele van a játék csalóval, tényleg rengeteg van, de azért ne legyünk már ennyire nagy arcok.
Nézzük pl . a 8:16 os nukot: Eleve erősebb csapatot kaptatok a tiéteknél (valakit fel akart dobni). Csapattársad lőtt 36-ot az oké sima ügy hiszen ő jó játékos, az ellennél a top player 28-at. Na ő tuti csalt, mert ennyit nem lehet lőniNeked nagyon nem adta , az látszik 0.50 K/D, de hány olyan meccs van amikor mindenki leesik akire ránézel? Igen van olyan is, amikor mindegy mit csinálsz pofán lőnek. Ettől függetlenül még lehetett csaló az ellenfél, de nekem ez egy sima loosenak tűnik.
Arról nem is beszélek hogy ki az a mazochista aki ennyit csofiszozik?? Az egy csaló paradicsom, ott nincs olyan meccs ahol nincs csaló, ha megnézed a bannolásokat a meccseiden 99.999% cs_office.
Mindegy is. -
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75158 üzenetére
Ami loose meccset látsz az utóbbi 2 hétben az mind lecsalták ellenünk (prime-os MM-k)
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75158 üzenetére
Unranked alatt szerintem biztosan nincs trust factor alapú meccsösszeállítás, bárki kaphat bárkit. De a short ranked meccsek sem az igaziak, ezt meg annak tudom be, hogy a leetify szerint a közösség 30%-a játszik csak short meccseket, 70% pedig longot. Mivel nincs akkora merítési bázis, ezért könnyebben összerakja pl. a griefingest a normálissal. A long ranked meccseken viszont úgy tapasztalom, hogy nagyon jól működik a trust factor, reportoltam ugyan egyet kettőt mostanában, de egyik se volt az a tipikus "fix csaló".
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #75141 üzenetére
Egyet kell értenem, az elmúlt héten volt időm játszani, és unrankeden teljesen nyíltan csalnak, mondjuk olyan ötből négyszer.
A twitter bejegyzésekben is megerősítik, hogy nagyon kis stáb dolgozik a CS-n, így eléggé pofátlan a Valve hozzáállása, hogy a CS-ből bejövő - hatalmas - pénzeket boldogan elteszi, de csak akkor tesz minimális erőfeszítéseket a programért, ha éppen kezdenek elpártolni a játékosok. -
gyáliSanyi
őstag
10 éves a CS:GO -Gamestar.
[link] -
wjbhbdux
veterán
válasz
MikeWazowski #75154 üzenetére
hltv.orgnak van vmi appja
-
MikeWazowski
veterán
Van app ahol lehet nézni a következő meccseket, eredményeket, híreket stb? Értesítsen ha kezdődik valami stb. Létezik?
-
bepken
veterán
[link] - ha valaki véletlenül még mindig hype üzemmódban lenne a Source2 kapcsán
-
lemusz
addikt
Így hogy most szülinapra nem jött, legközelebb major után van rá legnagyobb esély szerintem, tehát novemberben.
-
laceszgamer
addikt
Új Operation várható valamikor? Riptide lassan kb egy éve volt asszem.
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi #75145 üzenetére
1-2 meccsre bőven elég. De valószínűleg több időd is van, mint 3 óra...
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #75144 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
gyáliSanyi #75143 üzenetére
Hétfőig.
-
lemusz
addikt
Valve tweetje:
[link]Most abba ne menjünk bele, hogy mi a véleményem a "countless updates"-ről...
-
pRoject22
őstag
20 éves évfordulóra jön egy matrica XD
-
Spet
addikt
Item drop (falfirka, fegyver) mellé.
-
lemusz
addikt
Jó lenne tuscan bekerülne war-mapnak, riói major így is elég fullos lesz sztem, de még egy extra skinkollekció dobna rajta.
-
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
bepken
veterán
csendben jött egy gigányi frissítés a játékhoz, amivel kaptunk egy új matrica kapszulát + érmét
-
prtvlogan
aktív tag
Hát eddig semmi.... Néha beenged, de elég random .
Többször kell indítani a játékot, és hátha ..
Még a botokat sem teszi be ... -
Spet
addikt
A lényeg mivel (megint)nincs CS:GO inventory így piacra sem lehet feldobni semmit, és amiből kevés van megy fel az ára, dől a lé a céghez
-
lemusz
addikt
Mindenki: Uhhh, jön a nagy update, szósz2, 256tick, half-life 3 ...
Igazság: Spaghetti kódos csgo attól összeszarta magát, hogy kivették Antwerptent, aztán újabb kézzel fogható példa mennyire szarik Valve az egészbe, éjszaka (nyugat-amerikai időzóna!) nem keltettek és rendeltek be senkit, hogy megjavítsa. -
pRoject22
őstag
Szerverek állnak, tud valaki infót arról ,hogy mi lehet az oka? Egyelőre ahol ovlasgattam mindenki csak találgat
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
MikeWazowski #75105 üzenetére
2 lépcsőcs hitelesítés pontosan a skinek miatt van, hogy ne tudják el lopni.
Minden trade-t megkell erősíteni telefonon, ezért találták ki ezt a bullshit szöveget, miután ő nemtudja leokézni a trade-t, ezért ez a szöveg hogy az értékes dolgaidat külddel, mentsd át máshova. Mikor ezt megtennéd valójában neki küldöd a dolgokat. -
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #75105 üzenetére
dehogy nem tudod megváltoztatni! és szerintem kurva gyorsan változtasd is meg és semmilyen fontosabb fiókot ne regisztrálj azzal a retekkel!
gyakorlatilag 15 éve csak spam gyűjtőnek tartom azt a fost...
Steam belépésnél amúgy nem kell megadni email címet, csak felhasználónév és jelszó + 2FA kód
ha nem csinálod végig azokat a lépéseket, amik a linkelt kommentben vannak és amit előtted L1ZRRR is leírt, sajnos nem garantált, hogy biztonságban van a fiókod...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
L1ZRRR #75101 üzenetére
Na, de hogy a bánatba törhették fel? Használom a két faktoros hitelesítést, nem jött steam értesítés telefonon, valamint amikor ezt tapasztaltam játszottam. Fura az, hogy CS közbe lett más a nevem meg az avatarom. 19 éves acc. Soha nem logolok be egy trade se más oldalra a steam-emmel. Csak játékon belül veszek kulcsot meg skint, de ott se sokat. Pass-t változtattam. Mail címemen egy ezer éves freemail, de azt nem tudom megváltoztatni, gondolom...? Ugye azzal lépek be a steam-be. API kulcsot hol változtatom meg? Mert lemusz hsz-be lévő linkre kattintva látom a jelenlegi kulcsot, de ott semmi reset, vagy hasonló nincs. Egyébként be tudtam lépni, avatar, nevem változatlan. Skinek is megvannak. Eredeti win11 van telepítve minden frissítéssel, lefuttattam egy defendert, semmit nem talált. Akkor most megnyugodhatok?
-
bepken
veterán
válasz
L1ZRRR #75103 üzenetére
igen igen, én is inkább csak plusz óvatosság szempontjából írtam
elvileg, mivel a cookie-t nem tárolja el, ha ilyen módon lépsz be Steam fiókra, majd azzal az adott skintrade oldalra....és dolgod végeztével bezárod a lapot, akkor onnantól azzal a loginnal egyébként se tudnának visszaélni. vagy rosszul hiszem én ezt?
de igaz ami igaz, ha meg valaki fake oldalon adja meg a login azonosítóit, akkor tökmindegy, hogy milyen böngészőben, milyen módban tette azt....így is úgyis szopó
-
bepken
veterán
válasz
L1ZRRR #75101 üzenetére
érdemes privát nézetet is használni amúgy. olyankor nincs jelszó mentés, nincs cookie, nem futnak különböző böngésző bővítmények. amikor bezárod a lapot, az onnantól tutira be is van zárva
mondjuk más kérdés, hogy én egy steamen kapott linkre az életben nem kattintanék rá....nem hogy még be is jelentkezzek az adott oldalra
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
MikeWazowski #75097 üzenetére
itt arról van szó h feltörték az accodat.
Gondolom belogoltál valamilyen suss oldalra az acoddal, azok meg lelopták az api kulcsod.
Ilyenkor ha valakinek elküldenéd a skint lelopja és valójában neki küldöd.1. csinálj api resetet
2. változtass email címeden is jelszót
3. én csinálnék egy vírus tisztítást, de a legjobb ha csinálsz 1 clean windows reinstallt.
4. Humbuk oldalakra ne logolj be.Pro tipp: böngészőbe beírod a steamet, ott belogolsz.
Ha felmész 1 trade sitera bitskin, skinbaron etc... miután steam oldalalán belogoltál az accodra és ezeken az oldalokon be szeretnél logolni már automatán ott lesz az avatarod/profilod sign-nál. Ha nem így lesz kamu az oldal és csak megint le fogják lopni az api kulcsod.
De erről már csináltak 1 csomó videót.
Ajánlom Anomaly scam videóját, ott elmondja milyen módokon lophatják el a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged