Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #73096 üzenetére
én is szoktam menni néha könnyed és rombolás meccseket bemelegítésképpen és versengővel ellentétben ott tényleg szoktam találkozni csalókkal. a helyzet még egyértelműbb ugyebár, mivel azonnal látod, hogyan lőtt el téged vagy nézheted is, hogyan játszik miután meghaltál....mégis csinálják
ha ilyenkor nyomok rá egy reportot, az számít valamit? mármint....OW-ba úgyse kerül be (és ahogy azt fentebb a Kolléga véleményéből kivehettük, ezzel gyakorlatilag instant mentesül mindenki
)
-
Mezcal
addikt
A csalókkal nem lehet leszámolni, mindig lesznek. Mindehol csalnak, még könnyedben is. Az egyiket gynús srácot néztem Rombolásban, falon át lekövette az ellenfelet, amikor szóltam, engem hülyéztek le. Persze privát profil low lvl szint...
-
válasz
Kalacskepu #73082 üzenetére
Grat, nagyon jó felfogás.
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu #73082 üzenetére
"OW ban-t úgyse én kapok, hanem aki használta." - bocsi, de ez a mentalitás komolyan kiábrándító... sajnálom, hogyha itt kell ezt megtudnod, de nagyon kevés választ el téged, aki tud a csalóról, és fel is használja a tőle "kapott" infót játék közben... attól a játékostól, aki csal - ráadásul nem is valami random emberke, hanem a haverod...
lehet, hogy kicsit teátrális vagyok, de talán még magánál a csalónál is nagyobb kárt okozol a közösségnek ezzel a hozzáállással/mentalitással/viselkedéssel
-
válasz
duracell89 #73091 üzenetére
Jobb dumád nincs ?
-
duracell89
senior tag
válasz
Kalacskepu #73090 üzenetére
“Azon pubon fepmentem direkt csalni, mert elegem volt a játékból.”
Óvoda -
válasz
Golden9 #73087 üzenetére
Az nem másodlagos, hanem annó az első volt. Azon pubon fepmentem direkt csalni, mert elegem volt a játékból.
Bírom, amikor jön a sok megmomdó, hogy szerintük annó mi hogy történt meg ilyenek
nyilván itt mindenki jobban tudja hogy mi hogy volt, mint én magam.
Zimi91: Ha azt hitted hogy letagadom, tévedtél. Nem egyből más berhez kell hasonlítani szerintem, bár te tudod.
-
Golden9
veterán
válasz
Kalacskepu #73086 üzenetére
Sziasztok!
A másodlagos fiókoddal azért összeszedtél egy banánt.
Y....o 8. szintű
"1 feljegyzett VAC-kitiltás
1340 nap az utolsó kitiltás óta" -
-
goccer
aktív tag
válasz
Kalacskepu #73079 üzenetére
Ha a haverod lesúgja neked, hogy mi merre, akkor szerinted mit fognak látni OW-ban? Mindegy is látom itt nagyon alapvető dolgok hiányoznak. Sok szerencsét a továbbiakban, remélem mielőbbi felcarryznek a csiter pajtik sheriffbe
-
bager13
aktív tag
válasz
lemusz #73078 üzenetére
Soha nem is mondtam, hogy tökéletes és nincs hibája, de összehasonlítva a többi általam játszott multi fps-el, messze itt a legjobb a helyzet. Kiskapuk mindig is voltak/vannak/lesznek, és lesz is, aki kihasználja ezeket.
Régebben olvastam egy írásod, hogy mennyit romlott a játék, a rendszer az évek alatt. Na én pont fordítva éltem ezt meg.
Régen mikor nem volt rank, nekem nagyon kiegyenlítetlen volt egy meccs. Aztán miután bevezették, utána sokkal élvezetesebb volt számomra az egész. Persze ezt sokan kijátszva, smurföltek, ami később sokat rontott a helyzeten.
(Ugye sokak szint a rang rendszer bevezetése miatt lett annyi csaló)
Aztán jött a telefonszámos/prime-os időszak, ez számomra nagy javulást hozott mérközéseim minőségének tekintetében.
Ezt követte a trust factor, itt már minőségibb csapattársakat is kaptam és csalóval is nagyon elvétve találkoztam. És itt valamiért újra kiegyenlítetlenebbek lettek a partyk, hogy valami negatívan is írjak.
Ez a legújabb trusted rész kimaradt számomra, mert nem MM-ezem már.Amúgy érdekes, hogy milyen ellentétesen éljük meg folyamatot.
-
-
válasz
Kalacskepu #73079 üzenetére
Attól még közvetve te is csaltál...
Én ha a saját csapatban van csaló, akkor minél előbb rúgatom ki. -
válasz
goccer #73070 üzenetére
X Kalába nyilván azért fogok rinyálni, mert luck-ból smokeon kitúrtak
de te biztos jobban tudod hogy játszok, és ezért írtad ezt
és amúgy is, nem én kapcsoltam be, hanem az egyik társam, csak meg kéne tanulni olvasni. Nem fogom egy wh miatt az egész steam accomat kockáztatni
Beírtam fórumra és ? Összeomlott bennetek egy világ vagy mi ?
-
lemusz
addikt
válasz
bager13 #73077 üzenetére
A trustfactor rendszer régen bedobta a törülközőt, olvass vissza erre a szóra rákeresve, írtam róla részletesebben. Az új trusted mód is olybár tűnik, hogy inkább a rendes játékosokat szívatja, lásd feljebb a srác aki nem cheatel de valszeg OBSt, nvidia experiencet, rivatunert vagy valami nem vertifikált dll-t használó egyéb programot használ és kidobja a játék. Érdekes mód csíterek, pörgőaimosok stb ugyan úgy azóta is vannak, trusted módban és nem non-prime onlyban és nem csak red trustban...
Magának a játéknak is van rengeteg hibája hidd el, pl éppen ez jött most velem szembe a youtube-on: [link]
-
bager13
aktív tag
Én nem ezt tapasztaltam, de már régen játszottam MM-et. Nyilván, ha így összedob, akkor nincs sok értelme a rendszernek.
De még mindig ott van a faceit és az esea, ha ki akarod zárni ezeket az embereket.
Szerintem a játékkal nincs semmi baj. A közösség egy része olyan amilyen, de ez nem a játék hibája.
-
Spet
addikt
válasz
bager13 #73075 üzenetére
Úgy hogy eléri a prime szintet (lvl 21), és összedobja a rendszer a régi játékosokkal.
Vagy szerez rangot, és megveszi pár dollárért a játékot.
Ne mond, hogy értelmes a rendszer, hogy 40-50 órás játékidővel rendelkező játékosokat összedob a 2-3-4-10k órával rendelkezőkkel, akiknek jó a trust szintjük.
-
bager13
aktív tag
válasz
lemusz #73073 üzenetére
Az ingyenes non prime szekció hogyan zavar be a primos (elvileg masag trust faktorral rendelkező) 5-6 éve játszok táborába?
Kit érdekel az ingyenes részen élvezkedő/trollkodó kisgyerekek véleménye?
Aki komolyan akarja venni a játékot, az talál hozzá társat, és még az MM berkein belül is ki tudja zárni ezt az általad említett réteget. -
kukulec
őstag
válasz
duracell89 #73059 üzenetére
gyűlölöm a csalókat, szóval nem ez lesz a megfejtés. ellenben szorgosan kapom a büntetéseket vac-tól. írtam nekik, de semmi hasznosat nem írtak.
-
lemusz
addikt
válasz
goccer #73070 üzenetére
Tényleg egy vicc mi lett ebből a játékból
Ezt én is érzékelem, többek között ez is a f2p számlájára írható fel. Olvasgatva a hltv és reddit kommenteket az a kép rajzolódik ki bennem, hogy egy mai tinédzsernek semmit nem jelent eszmeileg ez a játék, teljesen elfogadottnak veszi ha valaki csal és/vagy griefingel mert az ő szavaival élve: ez egy 8 éves játék, halott amúgyis, senkit nem izgat már és még te vagy a hülye ha próbálod komolyan venni vagy értelmes ember módjára viselkedni másokkal. Fentebbi kommentelő társasága is pont ilyennek tűnik abból, amit leírt. Úgy vannak vele ha kibannolják őket veszik anyuci pénzén a másik accot vagy mivel f2p csak regelik a következőt és kész. Szomorú ezt veteránként látni, de valszeg csak annyit mondanának erre is: STFU booomer. -
válasz
Kalacskepu #73064 üzenetére
-
goccer
aktív tag
válasz
Klasszikus vérpisti kétszer kitúrják smoke-on keresztül, azt máris azt hiszi, hogy mindenki csal és bekapcsolja, majd még a fórumra is beírja, hatalmas
Tényleg egy vicc mi lett ebből a játékból, én már csak 5v5-öt tolok haverokkal, meg Valorantozok...
-
Spet
addikt
válasz
bepken #73066 üzenetére
Van ismerős (steam-en), aki ha megunja, hogy csalók ellen benyomja a wh-t ugyanúgy 🤷♂️
Más probléma, hogy tényleg hiába mennek a reportok, nem sok vizet zavarnak.
Bar annyi előnye lett a legutóbbi update-knek, hogy az overwatchból szinte eltűntek a földet néző pörgő aimosok. Ellenben fix falon lekövetés, trigger lett a sláger
-
bepken
veterán
" Tegnap full teamben mentünk" .... "az egyik nálunk bekapcsolta a wh-t, és leinfózta nekünk az egész meccset" - akkor így tényleg nagyjon jó lehet a trust factorotok
ja, nem....
-
Dawe966
csendes tag
válasz
Pontosan emiatt töröltem a francba az egészet. Bár én egyedül játszottam, de a legutóbb 3 meccsem full csalók ellen játszottam, valahogy mindenki elkapta azt a prefire-t falon át állandóan, igaz csak nova 2 volt a rangom. Most pihentetem, tudja a fene meddig.
-
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem egyre jobban kiéget a jàték. Tegnap full teamben mentünk 6-7 meccset mirage-on és office-on, és mimdegyiken csalt legalàbb egy enemy. Mindenkinek full jó volt a trust-ja, szóval nem vágom hogy dob be mindig olyanok közé. Pár meccs után már úgy voltunk hogy, hogy az egyik nálunk bekapcsolta a wh-t, és leinfózta nekünk az egész meccset (nem szép dolog ilyet csinálni, de már a tökünk ki volt az egésszel
)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DrTechnoid #73057 üzenetére
Ez már év eleje óta megszűnt, nem ajánl randomra kedvezményes cuccokat. Mindig bármit meg lehet venni, azóta nem is érnek semmit a marketen. Ott van egy kis gomb a kereséshez.
-
gyáliSanyi
őstag
Mai MM 4 killre feldobott! Plusz egy drop esett, az is nekem és egy 3,4 eurós új láda.
Ez a legértékesebb drop amit kaptam idáig, pár év alatt.
-
Spet
addikt
válasz
DrTechnoid #73057 üzenetére
Igen, 2-3 naponta változik az ajánlat (vagy ritkábban attól függően kinek milyen kedve van bent a Volvónál).
Más kérdés, hogy lehet jobban jár az ember, ha a kinézett stickert megveszi piacról, mint vesz X darab ládát és nyitogatja.
-
-
Spet
addikt
válasz
DrTechnoid #73051 üzenetére
Stickert önmagában nem (nem emlékszem, hogy csak stickert dobott volna a játék).
Dobhat arany áras ládát (bravo, weapon case 1-2-3), vagy tárgyat is, de az esélye minimális (1-2% talán).
-
válasz
lemusz #73054 üzenetére
Az eredeti Community Sticker Capsule egyik eleme volt, itt írják hogy pár másik itemmel együtt discontinued lett , én onnan tudok a létezéséről hogy ezen a pisztolyomon rajta van, így vettem 2014 körül. Ilyen cucc még pl a Glock Fade is, az se esik többé csak marketról vagy cserebere.
-
lemusz
addikt
válasz
Megnéztem csgostashen, az első és a harmadik azok a Sticker Capsule 1 illetve 2-ben voltak, a másodikra nem tudja mibe volt. Ezeket régen heti droppban dobálta a játék, biztos lehet még kapni most is csak nagyon kicsire van állítva a droppszorzójuk, 4 illetve 10 eurók marketen. Ez a 2 kapszula még más rendszerben volt, ezeket nem fogja feldobni ott a napi ajánlatok között, így aztán a bennük lévő stickereket sem.
-
-
bepken
veterán
válasz
"miért ne dobhatná" - a Valve sokminden, de egy valami biztosan nem, mégpedig hülye
-
válasz
lemusz #73050 üzenetére
Inkább az érdekelt hogy dob e itt olyat ami marketon aranyárban van, mivel sticker-t is szokott külön , nem csak kapszulát. A régi sticker-ek között van pár ami elég combos, és mivel random szórja ezek szerint egy adott kapszula elemeit is, ezen logika szerint miért ne dobhatná ezt vagy ezt vagy akár ezt. Szóval emiatt kérdeztem hogy a napi ajánlat mindenkinek ugyan az e.
-
lemusz
addikt
válasz
DrTechnoid #73043 üzenetére
Nehogy vegyél ilyen szarokat, már nem éri meg mióta korlátlan mennyiségben lehet őket venni és azt veszed meg amelyiket csak akarod (kereső mező). Ha valamelyikből beakarsz spajzolni (sztem ez sem éri meg) akkor is inkább marketről vedd meg őket olcsóbban.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Undorítóan csalnak globálba. Képes a gyerek félidőben beírni, hogy gh. Szánalom.
-
bager13
aktív tag
válasz
kristof123 #73041 üzenetére
Faceiten más a közösség is 10 meccsből 2-ön vannak toxic társak. Meg kicsit más a kommunikáció/infozás is, MM-en attól kapok hülyét, hogy a nyilvánvalót is le kell infoznom...
A csalókkal nem volt bajom sem MM-en sem faceiten, néha van itt is ott is egy-egy elvétve.
De ami miatt nálam most már csak a faceit játszik, azok a kiélezett meccsek, többszörös hosszabbítások, kevésbé eltérő aim/játéktudás azonos szinten, a csapatmunkáról nem is beszélve.roland0807: Nem tudom, de a randomokkal én mindig kijöttem, persze volt olyan is akik miatt ment a levesbe az egész... Még a oroszokkal sem volt nagyon bajom. Lehet amúgy nem jó premade társaim voltak és azért vagyok ennyire a solo híve.
-
skL86
tag
válasz
duracell89 #73037 üzenetére
Érdekes, gyakorlatilag elképzelhetetlennek tartom, hogy 10 győzelemmel a 11-ből silverbe rakjon, most vittem fel a fiam zsír új accountját rankedbe, nem számoltam mennyit buktam, de szerintem minimum 15 meccsből jött össze és sokszor nem én voltam a top játékos, ennek "ellenére" nova négybe rakott, direkt pisztollyal rohangáltam nagyrészt, mert nem akartam, hogy magas rankba rakja szegény gyereket.
Másik dolog, hogy aki kicsit összekapja magát, és szán cirka 50 órát arra, hogy mm-ezzen, valamint tud értelmes ember módjára viselkedni, az solo meccsekkel is simán globálba lövi magát. -
válasz
DrTechnoid #73043 üzenetére
Szerintem random, nekem pl nem ugyanaz mint neked.
kristof123, bager13: Wingman-ben elmegy a solo, ott ésszel le lehet hozni egy 1v2-őt, mm-ben már macerás. 64tick szerintem megszokás kérdése, régen én is a 128-at preferáltam, de mostanában nincs a 64-vel semmi bajom, mert adja mint állat. Jó mondjuk azóta sokat is fejlődtem de akkor is.
-
-
soldi3r
veterán
válasz
Ha nem veszed tul komolyan a jatekot, akkor jatszhatunk nehanyat.
-
kristof123
őstag
válasz
Elég gáz, hogy ilyen eredménnyel oda rakott, de nem hiszem, hogy nehéz lesz kimászni onnan.
Nekem 13 meccsből lett meg a besoroló és MGE-be rakott, igaz én még nem voltam besorolva sehová.(#73040) bager13:
"Nekem pont, hogy a solo jött be jobban, úgy mentem fel globálig."
Szerintem ez attól is függ, hogy mennyi órád van a játékban, nekem nagyon kevés (~600 óra) és hasonlóakat dob be. Olyan gáz csapattársak vannak néha globalban, hogy nem is értem mit keres ott. Velük esélytelen bármit is csinálni."Amúgy az MM-el csak két bajom van. A 64 tick, egyszerűen nekem nagyon nem adja, olyan mintha csúszna az egész, ilyen lagos érzet."
Én is észrevettem, hogy sokkal jobban adja 128-as szerveren. Sokkal simábbnak érzem a játékot."A másik, hogy nincsenek izgalmas meccsek, vagy nyerek nagy fölénnyel vagy csúnyán kikapok."
Ebben egyetértek. Nagyon ritka a nem egyoldalú normális meccs. Elég sokszor vernek majdnem nullára, de igazából nem mindig számítanak, mert akik ezeket csinálják a valve pirossal szokott a profilukra írni pár nap múlva."Ezzel szemben a faceiten nincs ilyen problémám, nem is nagyon játszom már emiatt MM-et."
Igen és csalóval sem találkoztam még ott. Viszont ismerősök csak MM-et mennek. : D
Meg faceit-n másabb a rankrendszer is, sokkal jobb mint az MM. Egy MM-es global nagy valószínűséggel nem lesz faceit lvl10, sokkal jobban lehet ott fejlődni. -
bager13
aktív tag
válasz
kristof123 #73036 üzenetére
Nekem pont, hogy a solo jött be jobban, úgy mentem fel globálig.
Amúgy az MM-el csak két bajom van. A 64 tick, egyszerűen nekem nagyon nem adja, olyan mintha csúszna az egész, ilyen lagos érzet.
A másik, hogy nincsenek izgalmas meccsek, vagy nyerek nagy fölénnyel vagy csúnyán kikapok.
Ezzel szemben a faceiten nincs ilyen problémám, nem is nagyon játszom már emiatt MM-et. -
válasz
Hasonló nekem is volt, hogy szárnysegédben voltam nova 1-2, aztán egy ideig nem játszottam. Utána haverommal nyomtunk egyet, megnyertük simán, sok kill, mvp, stb.., és kaptam egy silver 2-t.
-
duracell89
senior tag
Az utóbbi pár évben erősen át lett variálva a ranking vagy csak en felejtettem el játszani vagy esetleg az átlag játékosok sokkal jobbak mint pár évvel ezelőtt??
Kb. 13-14 évet játszottam folyamatosan mindig a legújabb verzióval, aztán 2015-16 óta nem volt gamer cuccom és teljesen kihagytam. Most gondoltam van olyan gépem, ami 300fps-el viszi a CSGO-t, játszok 10 győzelemig. Rögtön az első 11 meccsből meglett a 10 gyözelem, talán egyet nem én húztam és nem nekem volt legtöbb frag/MVP. Erre most ráplecsnizett egy Silver IV-et. Asszem mikor dobtam a játékot MGII volt az utolsó rankom.
Mindenesetre, ha valakinek van kedve pár meccset tolni, dobjon egy üzenetet Discord-on (duradura#2451)! -
kristof123
őstag
válasz
gyáliSanyi #73035 üzenetére
Ty!
Azt azért tegyük hozzá, hogy solo-ban szinte esélytelen. Minimum hárman, négyen szoktunk menni 5v5-re, de az a legjobb amikor 5-en vagyunk.Még nekem is sokat kell tanulni, mostanában érzem azt, hogy nem vagyok egy címeres bot.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
kristof123 #73034 üzenetére
Respect!
Én simàn játszok már pár év óta olyanokksl, hogy 2k órája van és mindig dilver elit vagy kala közt vannak.
Mondjuk én is. -
válasz
kristof123 #73032 üzenetére
Az igen, grat.
Gondolom nem 32win-el ezelőtt kezdted a go-t -
válasz
Kalacskepu #73030 üzenetére
-
-
prtvlogan
aktív tag
közben jött egy új angol nyelvű láda:
-
Spet
addikt
Koszonom ezt az epito jellegu kritikat. Ja nem.
Aki meg nem tud angolul, tanuljon meg. Minden nagy update) felkerul par oran belul youtube-ra (timeisbutawindow, anomaly, sparkles stb), ahol elmagyarazzak (kb ugyanazt elmondjak) hogy miert jok vagy rosszak ezek az update-k.
-
Sleed
aktív tag
Teged sem kuldott el senki, hogy tanulj meg magyarul az alabbi utan:
https://mobilarena.hu/tema/counter_strike_global_offensive_cs_go/hsz_72814-72821.html
Csak elvetve olvasom a topikot, de mar ez alapjan is feltunt, hogy milyen bicskanyitogato stilusban tudsz megnyilvanulni. -
miazmá
tag
Üdv!
Pár hete nem működik az nvidia-s játékszűrő cs-ben, nagyon fakó, színtelen így nekem a játék.
Nem tudjátok hogyan tudnám újra működésre bírni? -
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi #73015 üzenetére
Az ugye meg van hogy ez wingman rank a képeden? Nem egyenlő az mm rankkal, mondhatnám úgy is hogy sokkal könnyebb elérni, rengeteg kala szintű játékosnak megvan.
-
kristof123
őstag
válasz
-
Mezcal
addikt
válasz
Ma sokkal könnyebb elérni ezt a rangot, én alig aktív játékosként stabilan LEM vagyok.
-
válasz
gyáliSanyi #73009 üzenetére
Jah , csak azokból a kulcsokból annyi van amennyit a piacon látsz, vagy még a meglévők az inventory-kban. Tavaly októberben lehetséges hogy volt olyan is aki eret vágott emiatt. De hát ez van, a valve szeretné ha a fizetőeszköz a gem lenne , és egy huszárvágással közelebb is léptette a klienseket. Én se szeretem , de ez van, az átlagára a bevezetése utáni években 0.7-0.8 eur volt , most meg már csak 30 cent körül van 1000 darab
Idáig én is csak arra használtam hogy a level up botoknak fizessek vele, előreláthatólag nem is nagyon fogom másra, míg rá nem kényszerülök.
-
válasz
Azok a kulcsok azért olyan drágák, mert azokat még lehet tradelni.
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #73010 üzenetére
Még is sokan csinálják
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Eddig sem volt érdemes.
-
Berci14
csendes tag
Hello. Ezt a skint cserélném, kizárólag más skinre. Alapból nem ér rengeteget, de szerintem a matricák dobnak rajta. Más is cserélhető a raktáramból. Elsősorban awp, ak, deagle vagy usp érdekel, de bármi jöhet. Tradelink:
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=343276867&token=xHrsJ-aZ
Itt a kép az ak-ról, amit cserélnék: -
Spet
addikt
válasz
DrTechnoid #73005 üzenetére
Persze, ha van elég pénze a csoportnak/szervezetnek, hogy manipulálják a piacot, akkor plusszal is kiszállhatnak.
De mint látható, azért igen nagy mennyiségű pénzt pumpáltak bele már a rendszerbe (és nem hiszem, hogy csak steam marketen keresztül).
Pl van youtube-os srác (TDM_Heyzeus), aki befektetői társaival több ezer ládát vásároltak évekkel ezelőtt, amiknek az ára ugye szépen lassan elkezdett felmenni, így elméletileg profittal lehetne kiszállni. A gyakorlat viszont az, hogyha a piacra szabadítanák a több ezer ládát, akkor ismét beesne minden bizonyos szintre.
Aztán még ott van a loot box elleni inkvizíció is: Hollandiában, Belgiumban nem nyithatnak (persze ott a VPN), Franciaországban meg meg kell mutatni mit nyit (persze csak egy ládára vonatkozóan, aztán úgy is kulcsot kell vennie
). Ez is kérdéses, hogyan fog tovább haladni.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
lemusz #73002 üzenetére
200Iq player akarom mondani trader!
Amúgy érdekes lehet, hogy valóban mintha ilyenbe is fektetne valaki mostanában. Ha már a tőzsdék zuhannak most 2 ezer dollárból 3 héten belül lehetne csinálni 3 ezret CsGo itemekkel. LOL!De amúgy örülök neki! Vettem pár kulcsot 2 eurós áron átszámítva. Szerintem egy hét és 3 euró lesz darabjuk. Na ezt nevezem én olcsó Steam wallet feltöltésnek nem az, hogy 10 eurót 3500-ba árulnak a game, konzolos boltokba.
-
-
De4d
őstag
Azt megtudja nekem valaki mondani, hogy el lehet még adni itemeket pénzért? Veszik még azokat, és ha igen milyen áron(0,75%? esetleg)
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi #73001 üzenetére
"csak azért vettem 100-at, mert Lemusz itt promózta"
Ugye-ugye hogy megérte?Sima egyszerű ládákon figyeltem fel a változásra mostanában, szerintem elég erőteljes befektetői felvásárlásnak vagyunk szemtanúi. Olyan nem nagyon volt még a játék fenállása óta, hogy aktív még droppolódó státuszban lévő ládák árai kezdenének el felfelé menni és lényegében elfogyni a piacról (CS20,Dangerzone). Mintha nagyhalak érkeztek volna eme szűz területre látva a megnövekedett és stabil játékosszámot, így a meggazdagodás reményét.
-
gyáliSanyi
őstag
Az jó!
Nem is néztem most az árukat.
Ebből is csak azért vettem 100-at, mert Lemusz itt promózta. (20 cent volt darabja, 2 eurónál már adnám is.)
Ja a másik vicc, hogy van 1-2 holos pár centes skinen. A store-ba amiken ilyen matrica van szépen elkérnek értek. Jó azért nem matrica ár, de negyedét ér így is. Pár centes Skinről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest