- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek!
-
prtvlogan
aktív tag
-
prtvlogan
aktív tag
Srácok, régebben meg lehetett nézni a raktárban az operationok haladását.. rákkatintottál a rakátrban, és láthatóvá vált, hogy melyik küldetést csináltad meg annó, és melyiket nem. Ez megszünt? ?
-
-
PeL
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74690 üzenetére
Ugyanez, pont ma akadtam ki én is, egyikőnk már le is törölte, szerintem én sem erőltetem tovább. Utolsó meccsen is 6. körben egyik enemy statja 2 0 5, majd meccs végére 38 fragje lesz amiből 80%-os headshot rate-je van. Még a társai is TK-zták folyamatosan, pedig csak dupla kala - sheriff szinten vagyunk. Nem is banolnak senkit, több egyértelmű WH-s, aimos reportolva lett, mindenki ugyanúgy játszik azóta is, hetek óta.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Szánalmas a játék. Az utóbbi 15 meccsen legalább 14-en csaltak.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
GhanBuri Ghan
őstag
Egyszer én is beleakadtam egy ilyenbe, kidobált mindenkit a szerver, aztán reconnect után már csak azt láttuk, hogy az üres pályán kört nyert az ellenfél. A furcsa csak az volt, hogy az ellenfél volt a T, valahogy lerakták azt a bombát... Nem jutott eszembe demót nézni, annyira egyértelmű volt a helyzet.
-
PeL
addikt
Utóbbi két napban furcsa dolgok történnek. Persze lehet mondani megint hogy belelátom a dolgokat, mindenesetre érdekelne hogy más tapasztalt e hasonlókat:
Tegnapi meccsen a mi csapatunknál egy csapásra mindenkinek leesett az fps 20-ra. Körökön át ez ment. Ha relogoltunk kis ideig jó volt, aztán megint leesett 20-ra. Így persze lelőni nem lehetett senkit sem, mert olyan input lagosnak is érződött az egész. A pingünk meg lement ezalatt 5-re kb mindegyikőnknek. Az ellenfél teamjében furcsa mód senkinek nem volt ilyen problémája, mert mindenkinek normális pingje volt, és le is tudtak minket könnyedén lőni. A meccs végül így persze bukta is lett, hogy kb 4-5 ingyen kört adtunk nekik amíg gondunk volt.
Ma történt egy hasonló dolog, ugyanúgy csak a mi játékosainknál jött elő. 5-3 volt az ellenfélnek, utolsó 3 kört zsinórban hoztuk. Erre kör elején a vásárlási fázisban 5-ből 4 ember dc-t kapott, olyan üzenettel hogy "a távoli szerver nem válaszolt időben, ezért lezárta a kapcsolatot." 1-2 percig vissza sem lehetett kapcsolódni, majd miután nagy nehezen sikerült, újra megtörtént. Elment ezzel is vagy 6 kör, mire mind az öten tudtunk kezdeni egy kört normálisan, addig folyamatosan kidobált minket, meg utána is random. Persze mondanom sem kell, ellenfélnél megint semmi probléma, mindenki tudott náluk játszani ezalatt. Ezt onnan tudom, hogy visszanéztem a demot meccs után és volt 1-2 furcsa egybeesés a történtekben:
Az első körben, mikor 4 ember kifagyott tőlünk egyszerre, az ellenfélnél az egyik tag afkolt a kezdőjükön miután elindult a kör, és mikor kiírta szerver hogy kidobta a playereket a játék, látszódott hogy visszatabol a játékba, látszik a jellegzetes egér ugrás. Ez persze lehetett ugye véletlen is. Aztán kövi kör ahogy elindult, megint kidobódott két ember, látszódott tisztán hogy rögtön letálcázott 2-3 másodpercre ugyanez a tag. Utána a fent lévő két társunknak elkezdte írogatni, hogy "Surrender?" röhögő fejjel zárva a mondatot... Utána furcsa mód mindig akkor fagytak ki az emberek, mikor ez a csóka halott volt.
Utólag utánaolvasva pl. redditen írják több helyen is hogy létezik ddos csalás a játékhoz, főleg az utóbbi 3-4 hónapban lehet ilyen jellegű postokat találni.
Többiek miatt kezdtem el ezzel a sz*rral újra játszani, de egyre inkább azt érzem hogy totális időpazarlás, sosem tudni mikor fogunk ilyenbe újra meg újra belefutni, a számtalan fishy, mindenhonnan instant fejeseket lövő "koszorús kala" meg "keresztkala" játékosoktól amúgy is kivagyok égve kissé, most meg már ezek is vannak...
-
qdak
addikt
válasz
lemusz #74680 üzenetére
Az a baj szerintem, hogy, pl, ha írsz egy bindet:
//PLANTING
alias +planting "+klook;+attack;slot5;+duck;m_yaw 2.2;regroup;say_team ˇˇPLANTINGˇˇ"
alias -planting "-klook;-attack;-duck;m_yaw 0.022;slot1;exec prim.cfg"
bind "MOUSE3" "+planting"
bind "t" "+planting"Így plant közbe kis mozdítással "spin" mégsem csalsz, csak feljebb raktad az egered.
Ergó, mi alapján szűrje meg, 10es sens felett ban ? -
bepken
veterán
válasz
lemusz #74680 üzenetére
alapvetően nem ő a kedvenc csgo tartalomgyártóm, de vannak azért jó videói, így én fel vagyok iratkozva a csatornára. de nem is ez a lényeg. itt most csak az nem volt meg a fejemben, hogy volt e már ez így nézettebb csatorna által explicit kimondva... mármint hogy szar az OW... mint kiderül, vótmá
KODIAK is rengetegszer elmondta már ezt egyébként. sajnos, mert amúgy a sok évvel ezelőtti, amolyan "nyomozósabb" videói szerintem tök jók voltak
mostmár csak néha dob ki egy-egy befásult OW videót, amit már úgy kell felkonferálnia, hogy vajon hány pörgő aim hülyegyerek lesz ma...
-
lemusz
addikt
válasz
bepken #74678 üzenetére
Bírom amúgy, hogy én mint csgo szerető - és egyben utáló - ember megnézek 100 OW demót átlagosan kb minden két hétben - szegény kingston ssd-m nem túl nagy örömére - aztán jön egy bananagaming ürge aki valszeg 1 évben egyszer csinál ilyet és úgy adja elő, mintha mekkora nagy experiment lenne szaros 100db demó...
Amúgy nem mondott rosszakat, mindennel egyetértek. Talán még azt is kiemelhette volna, hogy annak a 60 pörgős demónak nagyjából a 90%-a nonprime-os ingyenes eldobható account lehetett... amiknek a bannolásával továbbra sem tisztul az a szegmens ahol egy normális játékos játszik. Mindjárt 2022 és Valve még mindig nem auto-bannolja a spinnereket...
-
bepken
veterán
[link] - kétlem persze, hogy változást hozna... de volt már olyan, hogy nézettem csatorna kimondta, mekkora szar az OW rendszer? én nem emlékszem.
-
moongoose
őstag
válasz
Kalacskepu #74674 üzenetére
Linux alatt a megoldás.
[link]
Nálam megoldódott. -
lemusz
addikt
Könyvjelzőzött csíterek közül mostanában eltűnt 1-2 olyan módon, hogy elérhetetlenné vált a profiljuk. Először arra gyanakodtam megváltoztatták a custom URL-jüket és azért van ez, de sikerült őket kikeresni steam csoportokból és onnan kattintva is ugyan ez a helyzet. Mi lehet ez? Valamiféle Valve-féle manuális törlés/felfüggesztés? De miért nem csak bannt osztanak ki nekik? Van valakinek ötlete?
-
Erre van valami megoldás ? Beléptem, és ez fogadott. Annyit találtam, hogy az Uber Shaders-t ki kell kapcsolni, ami ki is van. Ellenőriztettem a file-okat steam-vel de akkor is ilyen
Mint kiderült, Linuxon és macOS-en van ez a kis bug
-
lemusz
addikt
válasz
energy4ever #74672 üzenetére
Melyik skint nézegeted? Amelyik 101+. helyen van már valószínűleg eltávolodott annyira a minimum ártól, hogy jó float felár ide vagy oda, de ne érje meg/túl kockázatos legyen.
-
energy4ever
addikt
Koszi mindenkinek.
Vegul a tobbetek alltal ajanlott bovitmenyt szedtem le! Sokan hasznalhatnak ilyeneket. 50%al tularazva elis ment a 0,0023... kopottsagum.
100 nal tobbet nem tud egyszerre listazni? -
bepken
veterán
válasz
lemusz #74670 üzenetére
+1
volt igen balhé, azt hiszem a plugin által kért engedélyek miatt...azóta is rendszeresen használom probléma mentesen. természetesen kizárólag abban a formában, ahogy Te is írod: akkor engedélyezem, amikor szükség van rá, amúgy le van tiltva (mint egyébként másik tucat plugin) -
lemusz
addikt
válasz
kristof123 #74669 üzenetére
Nekem is rémlik valami, hogy azt írták egy időben a SIH-re, hogy nem biztonságos. Szerintem amíg nem adja meg ezekben a bővítményekben az API kulcsát az ember, addig nem lehet baj. Igazából a SIH is be van addolva nekem, csak ki szoktam kapcsolni, mert buggos nagyon. Akkor kapcsolom be, amikor nagy mennyiségű cuccot akarok automatizálva a piacra rakni (pl. 200 db major kapszula), mert azt ezzel nagyon jól meg lehet tenni.
-
kristof123
őstag
válasz
lemusz #74667 üzenetére
+1
Én is ezt használom, szvsz a legjobb.(#74668) prtvlogan:
Erre többen panaszkodnak, hogy gond van vele. Én nem merem ajánlani. -
prtvlogan
aktív tag
válasz
prtvlogan #74666 üzenetére
Na megvan, é
n a Steam Invertoy Helpert használom, ha float alapján akarok keresni. Be lehet állítani, hogy 100 itemet mutasson egyszerre, így kevesebb kattintással megtalálom, amit keresek.
A lemusz által említettet nem ismerem, nézd meg, és használd, amelyik bejön. -
lemusz
addikt
válasz
energy4ever #74665 üzenetére
CSGOFloat Market Checker @ chrome
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
energy4ever #74663 üzenetére
Chrome-nak van ilyen pluginje, steam market helper, vagy valami ilyesmi a neve. Ha fel előtt leszek, megnézem pontosan!
-
energy4ever
addikt
válasz
Zimmi91 #74664 üzenetére
Csak letezik valami bongeszo plugin, vagy valami weboldal amin keresztul lehet szurni a hivatalos steam piacot. Vagy nem?
Centes, igen. De ha azt nezzuk 0 befektetett eurobol tartok ~28nal mar.
Tegnap egy 0.008... asat adtam el 0.49ert, ugy hogy a legolcsobb 0.37es volt. Ezert gondolnam, hogy a mostani 0.0023...as kopottsagi akar tobbert is gazdara talalna.
Meg ettol fuggetlenul is jo lenne egy ilyen szuro, hogy a legolcsobb gyari uj skinek kozul a legjobbat vegyem majd. -
Zimmi91
addikt
válasz
energy4ever #74663 üzenetére
Skin eladós oldalon megtudod így nézni, szerintem a rendes steam piacon nem.
De ha alapba centes a skin akkor meg úgy is mind1 -
energy4ever
addikt
Tudtok valami jo modszert arra(azzon kivul hogy vegignezzem az osszeset
), hogy kopottsagi ertek alapjan rendezzem a masok alltal elado piacon levo skineket?
Lett egy 0.0023.... ertekum. Kivancsi lennek %osan mennyivel tobbet er ez mint a tobbi elado. -
L1ZRRR
senior tag
válasz
ArthurShelby #74657 üzenetére
-
Spet
addikt
válasz
energy4ever #74655 üzenetére
Pár példa, de nem az összes.
-
energy4ever
addikt
Fegyver festesekbol van olyan ami rendesen kilog a sorbol specko kepessegevel?
Olyanra gondolok mint pl az XM1014 Evszakok festese, hogy kb nincs 2 egyforma, vagy barmi hasonlo specko tulajdonsag. -
qdak
addikt
[kép]
Utolso csapattars mar az elso korben sem vett reszt, megsem lehetett feladni (miutan lejart az ideje, hogy visszalepjen), sot szavazast a szerver letiltotta vagy mit irt
Komolyan vegig kell szenvedni 4(3 [1 kill]) vs. 5 ben. -
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #74651 üzenetére
itt fogod találni őket
-
MikeWazowski
veterán
válasz
RudiLicenc #74650 üzenetére
Na de hol vannak a szerverek? Menube csak a game modokat latom...
-
válasz
MikeWazowski #74649 üzenetére
Közösségi szerverek között találhatsz. Ping szerint rendezheted, vagy keresőbe beírod hogy HUN, magyar, stb..
-
MikeWazowski
veterán
Vannak magyar szerverek? Hol találok valami listát?
-
bepken
veterán
arra lát valaki amúgy magyarázatot, hogy miért épp a BF2042 kapott matricákat a játékban? csak mert bennem nem is feltétlenül az a kérdés, hogy mit keres ilyen sticker collection a játékban.... inkább az, hogy miért pont ez a játék? mit láthat vajon benne a Valve?
-
-
Mezcal
addikt
Nálam a hozzá tartozó emil már rég telefonos azonosítással működik, teló nélkül nem csinálhatnak semmit, az meg nálam van. Nekem még az 1.6-os időkben ellopták az accomat, de akkor a support lazán visszadta, miután elküldtem a dobozos cs kulcsot.
-
lemusz
addikt
válasz
shaddy1027 #74643 üzenetére
Annyira evidensnek tűnik az ilyen, hogy eszembe se jutott, de teljesen jogos! köszi
-
lemusz
addikt
Mivel elég sokaknak belopják az accját ezzel a "szavazz a csapatomra" faszsággal - igen, még mindig - ezért arra gondoltam összeszedhetnénk egy tűzoltó leírást hogy mit kellene/lehetne csinálni, ha már megtörtént a baj. Elmúlt napokban 3 ismerősöm is rám írt, hogy szavazzak a csapatukra, megdöbbentő hogy olyanok is benyalják ezt, akikről azt hittem értelmes emberek (bankár + rendszergazda), illetve már itt prohardveren is hozzám irányítottatok valakit, hogy segítsek neki privátban.
Szóval én ezeket csinálnám:
- Megváltoztatnám a jelszavam. Ha emaileden is ugyan az a jelszó, akkor ott először, utána meg steamen.- Kijelentkeztetnék minden más eszközt az accból: Steam > Settings > Account > Manage Steam Guard Account Security > Deauthorize all other computers now
- Letöltenék és futtatnék egy Malwarebytes nevű programot, hogy kiszűrjem van-e a gépen kémprogram.
- Megváltoztatnám a steam API kulcsom, hogy csere-mahinációval ne tudjanak meglopni.
https://steamcommunity.com/dev/apikey- Unblokkolnám a tolvaj által blokkolt ismerősöket és újra felvenném őket.
Úgy vélem ha ezt végigzongorázza valaki, akkor elhárul a baj, nem hiszem hogy support ticketben többet segítenének, annyi hogy 1-2 hétre blokkolnák a market és trade jogosultságot, hogy a tolvaj ne tudjon nagyobb kárt okozni. Vélemények? Valamit kihagytam esetleg? Sorrend így rendben van?
-
bepken
veterán
itteni tanácsra a küldetések egy részét unranked meccsekkel próbálom megcsinálni. nem kizárt, hogy nálam van a hiba, de ezeken a meccseken valami iszonyatosan szar a ping....ha megyek pl egy DM vagy casual meccset utána, akkor ott minden rendben van, csak unranked MM esetében jön elő ez a probléma.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
A legutóbbi major után mikor lettek akciósak a kapszulák?
-
-
Spet
addikt
válasz
Kalacskepu #74637 üzenetére
Én is kiváltottam a drágábbakból, de még van 6 napom rajtuk, addig meg még összeomolhat a piac.
-
-
Spet
addikt
válasz
Kalacskepu #74635 üzenetére
Jelenleg a piacon keves van fent mint latod te is. Ezen felul token ara folott is aruljak ami egyertelmu profit (akar vehetsz jatekon belul ujjakat). Viszont azt figyelembe kell venni, hogy 1 het trade/market ban van rajtuk amikor kivaltod.
Rengeteg youtubernel viszont lehetett latni, hogy nem 1-2 csomaggal fog kivaltani, hanem 100-200 db-t. Kerdes, hogy ezzel majd letorik-e a piacot, ha lejar a market ban, vagy ok is lassan dobjak a piacra, hogy arat fent tartsak.
-
Szerintetek érdemes most befektetni szuvenír csomagokba ?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #74632 üzenetére
"Játékosnak kör közben nincs ideje a közönséget vizslatni, hogy hol van a Feri és mit mutogat."
Ez tiszta volt
"Ellenben az edző állva lát mindent és mindenkit és van ideje kör közben ránézni Ferire, utána meg egy jól irányzott válveregetéssel vagy a jobb fülre ordított lezzgóval üzenni."
Ahogy ez is
"Az üvegkalitkás megoldás szar, nem láttál még olyat?"
Mármint akadályozza a játékosokat? Vagy a nézőket?
"Majort úgy vélem nem néztél egy ideje"
Hát, a köröket néztem, meccs közben a versenyzőkről meg közelieket mutattak, lehettek volna akár egy másik helyiségben is.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74631 üzenetére
"meg lehetne oldani, hogy ne lássanak ki a közönségre a játékosok"
Ebből látszik, hogy fogalmatlan vagy a témához. Játékosnak kör közben nincs ideje a közönséget vizslatni, hogy hol van a Feri és mit mutogat. Sok esetben ki se látnak az asztal és monitor mögül csak ha felállnak vagy kihúzzák magukat. Ellenben az edző állva lát mindent és mindenkit és van ideje kör közben ránézni Ferire, utána meg egy jól irányzott válveregetéssel vagy a jobb fülre ordított lezzgóval üzenni. Az üvegkalitkás megoldás szar, nem láttál még olyat? Majort úgy vélem nem néztél egy ideje, a közönség felhördülése a mai napig jelzi a játékosoknak, hogy nézzenek maguk mögé vagy hogy jó volt-e a wallbang/smokebang ésatöbbi.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #74630 üzenetére
Ó, azok a régi szép idők, amikor a közönség egy emberként zúgott, amikor rossz lerakóra indultak a CT-k, és erre a játékosok megfordultak
Vagy amikor a telefont rádughatták a PC-re, mondván félnek, hogy lemerül, tölteni kell
De egyébként azt is meg lehetne oldani, hogy ne lássanak ki a közönségre a játékosok, tükörüveg + befele világító lámpák. Sokat tenne a hangulathoz, ha az edző körbetáncolhatná a játékosokat, vagy téphetné a haját. -
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74629 üzenetére
Nagyszínpadon szerintem nincs gépük, mobiljuk stb. Az egész abból ered, hogy ha a közönség közül egy beépített ember küldené az infót az edzőnek, akkor az ne tudja azt átadni a játékosoknak.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nekem valamiért a Heroic szimpatikus volt (még akkor is nekik szurkoltam, amikor a CPH éppen elverte őket), sajnálom, hogy nem tudták behúzni Infernón a meccskört, akkor a NaVival döntőzhettek volna. Illetve bízom benne, hogy a következő Majorokon is hozzák legalább ezt a szintet (nem úgy, mint az Ence, az is nagy ígéret volt)
lemusz #74628: mondjuk arra az is elég lenne, ha az edzőnek nincs saját gépe, aztán nézheti az előtte lévő öt játékos monitorját.
-
lemusz
addikt
válasz
bepken #74627 üzenetére
Nem sikerült megérteni a "signaling" kifejezést az időzített videórészletből? Lacos linkje nagyon jó, vélhetően ez állhatott a háttérben, cheat prevenciós jelleggel inkább meg se szólaljanak vagy nyúlkáljanak az edzők a játékosokhoz, csak az arra kijelölt időintervallumban pl. időkérés. Így belegondolva az astralis érára, zonic elég sokat mászkált, tapizott meg kiáltozott a játékosok mögött, kitudja mi volt már azok közül is dekódolva a "B-t csak egy védi" ésatöbbi üzenet.
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
én simán el tudom azt képzelni, hogy nem kicsit elbízták magukat Ancient után, aztán a Nuke-on kapták az első pár igazi pofont és úgymond "zavarba jöttek"...amiből, ha úgy vesszük elég sokára sikerült visszahozni magukat mentálisan, de végül csak sikerült
#74623LendvaiFeri1 - aztán s1mple részéről is volt egy elég durva miss már valahogy az utolsó körök valamelyikében. bár tucatnyi másik lövéssel meg olyan szinten döngölte földbe az ellent, hogy szinte fájt nézni
(pláne, hogy alapvetően nem vagyok se NAVI se G2 fan, de szívem szerint inkább drukkoltam volna G2-nek)
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74621 üzenetére
Simplenek jöhet az új Audi e-tron GT RS a Taycan mellé
Jól nyomták, elég sima volt
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #74621 üzenetére
gratula nekik! igazán izgalmas döntő volt szerintem
-
Spet
addikt
Esküszöm G2 úgy játszik az utóbbi 6 körben mint a silverek.
-
lacos001
senior tag
Hajnalban kalandoztam és nézegettem videókat.
Talán ez, ha nem is teljes egészében, de választ ad az "elhidegült" játékos reakciókra, új "szabályok"ra.
Navi videójából, felirat eléggé ajánlott[link]
-
Spet
addikt
Aranyt már kiosztotta.
-
válasz
LendvaiFeri1 #74614 üzenetére
Hát remélem, minden esetre én kicsit érdekesnek tartom, hogy még nem adta meg
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #74612 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kalacskepu #74613 üzenetére
Az utolsó, azaz mostani szakaszt szerintem már csak a döntő után fogja.
-
Full random kérdésem lenne ezzel a Major challenges dologgal kapcsolatosan (sose vettem ilyet, és nem is csináltam, ezért is kérdezem). Pick'Em tippeléses challenge-t mikor szokta megadni / kipipálni ?
-
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #74605 üzenetére
én is egy ilyen döntőre tippelnék leginkább....csak hát ott van az, ami az általad korábban írtakból következik: kevesebbet láttuk őket játszani, mint pl egy Heroic vagy VP
tehát magabiztosabb teljesítményt nyújtott a NAVI és G2 is, de ők nem is szenvedték végig a challenger stage-et (valószínűleg én is NAVI-t jelölöm majd amúgy)
-
bepken
veterán
nos...a látottak alapján kire tippeltek? ki a legesélyesebb a major győzelemre?
-
goccer
aktív tag
válasz
Mezcal #74600 üzenetére
Szerintem is ennyi egyébként. Cst nem lehet egy hagyományos sporthoz hasonlítani, folyamatosan változik a meta, mapok stb az a csoda hogy néha van egy csapat aki 2-3 évig tud topon lenni. Amúgy Fallenéknál a major győztes sor nem állt össze többet, Fnx nem játszott utána már velük soha, de az tuti hogy nem egy emberen meg egyéni skilleken múlik ez, ha egyszer megbomlik az egység elmegy az önbizalom akkor annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest