Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Nekem van listám az álatalam csalónak véltférgekről profillal, sokan közülük már megkapták a jussukat, még a nagy pofával vissza csalózottak is.
-
lemusz
addikt
Mi a no chance ebben? Nem értem a logikád, kérlek fejtsd ki bővebben. A demóidban szereplőket profiloztad wiresharkkal és csekkoltad most a listát, nem bannolódott egyik sem közülük? Vagy azt akartad mondani, hogy nem bannolódott 200 ember sem az "utóbbi időkben"? Vagy mégis mi tökömről beszélsz és hogy kötöd ezt össze ész érvek mentén az én kommentemmel?
-
lemusz
addikt
Valamit frissített Valve a trustfactoron, rengetegen sírnak steam discussionsben hogy tegnap óta piros lett a trustjuk. Nyomtam egy unrankedet haverral akire eddig semmit nem írt ki most viszont piros, volt egy gamesens cheates aim+wh gyerek enemyben, reportoltuk, aztán most fél órával a meccs után már ott virít a game bann az accountján. Remélem ez nem csak valami véletlen, hanem tényleg ilyen gyorsan pörögnek mostantól a bannok.
-
szebe
addikt
Közben torzsiék begyalogoltak alsóágon az IEM Cologne PO-ba.
Három top10-es csapatot kaptak el, szerintem jár a kalaplengetés. -
Spet
addikt
Meg kell vásárolnod a játékot. Jelenleg ingyenes profilod van.
-
hubai38
aktív tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogyan tudok rangot szerezni. Mert azt írja nekem hogy vegyem meg a elsődleges vársárlást de nem engedi meg venni. Ilyen kor mi a te-endö? Előre is köszi a választ.
-
Mezcal
addikt
válasz
Tewe013 #74980 üzenetére
Pont ez a szomorú, hogy lebutítva lehet vele normálisan játszani, holott max grafikán sem szép ma már. Más megtudja oldani a szép grafikával a játékot aimban FPS-ben lásd CoD-ok, és ami még szomorúbb, hogy csalás elleni védelemben is a lista végén kullognak. Nem hiszem, hogy csak ennyit tudnak
-
szebe
addikt
válasz
Kalacskepu #74977 üzenetére
Top grafikát várnak egyesek egy olyan címnél, ahol a Source nem tudta kiszorítani az 1.6-ot, és a GO-nak is jelentős hátszél kellett a kiadó részéről.
A többire meg:
Nézzük meg, milyen címek tudnak megtölteni egy Spodeket, Lanxess-t, MSG-t, vagy bármilyen nagyobb csarnokot/stadiont. Nem sok ilyen van, de CSGO köztük szerepel.
Emellé még odarakom az antwerpi major 2 milliós peak nézőszámot, aztán lehet jönni Apexekkel meg Warzoneokkal. -
Tewe013
őstag
válasz
Mezcal #74975 üzenetére
Rajzfilmes grafikát hasonlítasz egy nem rajzfilmeshez innentől kezdve már semmi értelme az egésznek. (rajzfilmesnél simán használhatsz egyszínű textúrákat és mégis "szép" lesz, csgonal nem) Másrészt a CS:GO már így is túl szép, mivel aki egy kicsit komolyabban veszi, az már full low grafikán játszik, tehát a mostani grafika sincs kihasználva, innentől kezdve nincs sok értelme nagyon szépíteni rajta, mert senki sem a szépített grafikát fogja használni.
-
pdw_ph
tag
válasz
MikeWazowski #74967 üzenetére
developer 1 nem ajanlott, mert vezethet teljesitmeny gondokhoz.
Biztos hogy jo helyre raktad az autoexec-et? Nem a common/CS:GO/cfg-be kell, hanem a itt: C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\STEAMID\730\local\cfg -
-
Mezcal
addikt
válasz
bepken #74974 üzenetére
Miért kéne köze lennie a csgo játékmenethez, meg különben is fps játékot kértél. Játékmenetben tökugyanaz a Valorant, na az meg szebb is. Meg jobb a csalásvédelme is, bár a csgonál kb minden jobb e téren sajnos.
Warzonenak gyönyörú grafikája van,d e októberben jön a Warzone 2, ami meg igen oda fog bacni e téren is.
Apex is szép amúgy. Onnan tudom, hogy ma játszottam egy csgo-t megint.
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #74973 üzenetére
és egyiknek sincs köze CSGO játékmenethez (mondjuk egymást ügyesen majmolják
) shooternek shooter, de ennyi.... nagyjából olyan, mintha azt írtad volna, hogy a FIFA, LoL, Mortal Kombat, Rocket League, Overwatch, stb játékokat is játsszák sokan versenyszerűen.
azért kértem, hogy említs legalább egy játékot , mert ugye alapvetően a grafikán lovagoltál. bár nem vitatom, hogy mondjuk egy Warzone jobb grafikával rendelkezik, mint a CSGO, de azért 2022-es szint grafika szempontjából már régen nem ott tart, ahogy az a játék kinéz....
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski #74970 üzenetére
5 éves a thread, már lehet nem is működnek ezek a commandok. De ha igen, akkor is gyanús nekem hogy ez maximum custom szerveren működik, a hivatalosokon nem.
-
Cr00py
senior tag
válasz
bepken #74932 üzenetére
Én mondjuk sosem használtam semmilyen "tweaket" vagy mit.. kell egy normális pc, és lesz fps. Nincs ebben semmi magic. Az egyetlen dolog ami nálam megmaradt régről, az a felbontás. crt-s időkben nem nagyon volt más.. hozzászoktam. Natívban képtelen vagyok játszani cs-t. 1024 volt akkoriban a meta sok esetben.. ez picit változott manapság 1280x960-ra. Természetesen bb.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #74967 üzenetére
indítási opciónál ezt beírtad?
+exec autoexec.cfg
-
MikeWazowski
veterán
Bemásolom a szükséges 4 sort az autoexec.cfg-ba de nem működik. Mi lehet a baj? [link]
Egyébként az autoexec-be van bindelve pár fegyver parancs, az miatt nem megy? -
pdw_ph
tag
válasz
Mezcal #74958 üzenetére
Azt gondold at, hogy az eredeti sem volt szep se 99-ben se 2005ben. A Source is csak az 1.6hoz kepest volt szebb es a CS:GO sem volt szebb v jobb ebbol szempontbol a 2012-es szintnel.
Senkit sem erdekel ez. Nincs masik jatek amit milliokorulien jatszanak naponta, 20+ even at. (Nyilvan regi statisztikak nincsenek, de pl. '99-2000-ben alig talaltal gamert aki nem jatszott volna CS-vel valamilyen gyakorisaggal.) -
lemusz
addikt
Ha már ilyen sikeresen aktivizáltam a topikot a szósz2-vel, itt van egy aranyos sztori a mai napról: Chilles unranked pörög éppen mikor megkérdezem egyik sráctól hogy mehet-e a commend4commend. Mondja hogy ja nyomjuk, ekkor látjuk hogy már küldtünk egymásnak korábban. Nem ismerősöm a srác, még csak nem is magyar. Furcsálta a dolgot ő is és én is. Personal game datában kikerestem, 3 és fél évvel ezelőtt találkoztunk, ugyancsak scrimmage-ben. Végül reményünket fejeztük ki egymásnak, hogy hátha 2025ben is összefutunk.
-
L1ZRRR
senior tag
következő e penis növelő új skin a cipő kéne.
Lenézel, és látod az arany sarkantyús csizmát.
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #74958 üzenetére
pedig hidd el, hogy az aktív játékosok nagyrészt nem érdekli a grafika
szerintem az ilyen meccs végi emote szarok meg operátor skinek is tök feleslegesen lettek majmolva az ilyen-olyan "AAA" játékokból, mert tényleg senkit nem érdekelt, hogy van e ilyesmi a cségóban.... csak valaki(k) hangosak voltak biztos akkor is, és feleslegesen elérték, hogy bekerüljön
remélem, sok hasonló hibát már nem követnek el és fognak tudni a fontos dolgokra koncentrálni
-
Mezcal
addikt
válasz
Kalacskepu #74957 üzenetére
Szerintem 2022-ben elvárható lenne egy top grafikás csgo
-
-
Mezcal
addikt
Tényleg jó sokat keres a Valve, főleg úgy, hogy alig foglalkozik a gémmel. A Warzone 2 milliárdot hoz, de az komoly támogatást kap.
-
lemusz
addikt
válasz
fatal` #74949 üzenetére
Jaja vágom hogy főleg argentínok, ruszkik és törökök tudnak szép dealeket leakasztani a store-ból, pl 30 eurós játék 50 centért meg hasonlók, de ez az ingame shoppos dolgoknál kevésbé lehetséges vagy úgy is mondhatnám valve pénzéhesebb annál, mint sem ilyet megengedjen. Gyakrabban frissíti saját termékeinél az árfolyamváltozásokat szerintem. Háború előtt 2,2 euro volt egy kulcs, azóta gyengült az euro a dollárral szemben, meg is nőtt 2,35-re. Ha megnézed a prime státusz fejlesztés ára sem annyira szétszórt, mint egyes store játéké, ráadásul ha úgy lenne ahogy mondod, akkor pl az antwerpenes kapszulák sem 25 cent körül lennének ennyi idő után is a marketen, hanem kb 15-20 cent kötött. Volt már erre egyszer példa, ha jól emékszem a török líra miatt, de azt is javították pár nap után.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #74948 üzenetére
Ezeket a számokat nem tudtam, de szerintem is csak pár ember dolgozhat közvetlenül a kóddal.
A mostani engine-re írta valamelyik fejlesztő még régen, hogy tipikus spagetti-kód, nem mernek hozzányúlni, mert egyből elromlik egy csomó másik helyen, tele van az ilyenek miatti patkolással, egy új engine ebben segíthetne rengeteget, hogy könnyebb lenne hozzányúlni később. -
Mezcal
addikt
válasz
Kalacskepu #74947 üzenetére
Miért, Warzone nem competitív?
-
fatal`
titán
válasz
lemusz #74948 üzenetére
Ha ezt a mennyiséget megszorozzuk a jelenlegi 2,35 eurós ládakulcsok árával
Izé, ebből vond le az ÁFA-t meg a többi adót, ami eladási helyenként eltér. Aztán nem mindenhol ennyibe kerül a láda, nézd meg a dél-amerikai meg mondjuk a ruszki vagy török árakat.De kaszálnak rajta gazdagon ez biztos.
-
lemusz
addikt
Hogy mennyit keres a Valve a CS:GO-n? "Sokat!" Jönne kapásból a válasz, "dollármilliókat" jönne rá a másik, de mégis mennyi lehet az annyi? Redditen van egy ürge aki minden hónapban csekkolja a csgofloat nevű oldal adatbázisát hogy hogyan változik az egyes skinek mennyisége, ezt az adatot osztja és szorozza míg végül kijön neki végeredményként egy havi átlagos 22 millió darabos ládanyitás. Nyilván ez hullámzik az év egyes időszakaiban, nyáron pl kevesebbet nyitnak az emberek, mint az év más időszakaiban, de többnyire nagyjából 20 és 25 millió darab között ingázhat.
Ha ezt a mennyiséget megszorozzuk a jelenlegi 2,35 eurós ládakulcsok árával, akkor nagyjából havi 52 millió eurót kapunk. Brutális. Azért brutális, mert ehhez még nem is számoltuk hozzá az egyéb bevételeket, a teljesség igénye nélkül csak néhány: 13%-os market illeték, az ingame shopban egész évben vehető kapszulák, stickerek, music kitek, name tag-ek, storage unit-ok és kitudja még mik, a havi 1 eurós statisztikákra való előfizetés, a major viewerpassok, major stickerek árának 50%-a, az operation passok, új accountok 14 eurós prime státusz fejlesztése, eseményeken a merchandise shoppok jogdíjai (polók-sapkák stb)... szóval könnyen lehet hogy még ugyan annyi összejön ezekből és már 100 millió euró feletti havi bevételről beszélünk. Persze kiadások is vannak, de azok eltörpülnek a bevételek mellett, legtöbbet felemésztő kiadások véleményem szerint a valve dolgozók fizetése (nem mind a csgon dolgozik, sőt! feltételezésem szerint általában csak 2-3 emberke csinálgatja), a majorok pénzalapja és rendezési költsége (évi 2db 1-2 millió eurós nyereményalap hogy eltörpül havi 50-100 milliós bevétel mellett, nem?), a játék és egyéb steam szerverek üzemeltetési költsége, a workshoppos skin és pályakészítők jutalomdíja, a vállalkozás washington állambeli adói amiről nem sokat tudok, de volt már szó róla, hogy átköltöztetnék a székhelyüket Új-Zélandra a kedvezőbb adózás miatt. Ennyire fukar a Valve.... mi meg közben ezt kapjuk
:
-
-
pdw_ph
tag
válasz
bepken #74941 üzenetére
Amugy a grafikas a fenti kommentedre hogy "ugyis lebutitod":
En pl. nem. 640x480-al kezdtem kb atlag 15, neha 20fps-el. Majd 800x600 majd a vegen 1152x864-el jatszottam, LANoztam es meg penzt is nyertem CS-vel nagyon reg.2017be kezdtem ujra (2004-ben hagytam abba) es vegig nativon 1080p, illetve mar lassan 1 eve 1440p-be tolom es a grafika is fullon van. FPS gondom nincs, igy kenyszerbol persze nem kell butitanom, de nem ertem hogy tudja barki is a szemet a nem nativ felbontassal "mergezni".
Ha szar a geped akkor tiszta sor es megertem, de ha nincs ra szukseg akkor minek? -
Mezcal
addikt
válasz
bepken #74941 üzenetére
Szanalmas, na. Amikor egy Warzone gyönyörű grafikával 4K-ban HDR-rel 120 FPS mellett simábban fut kiváló aim mellett óriási mapon, akkor azért ezzel játszani maga a siralom. Warzone melett vissza szoktam nézni és sírok. Persze nem csak Warzone, már minden FPS játék lehagyta a francba.
Meg a Warzone nem szarokodik, októberben jön a WZ2 még komolyabb szinten. -
bepken
veterán
válasz
Mezcal #74940 üzenetére
de mégis milyen grafika? lehessen még egy effektet kikapcsolni? vagy több fokozatban skálázott részletességet ugyanúgy nullára lehúzni? 4K HDR (raytracing) mellett is ugyanúgy 300+ fps?
sok gondja van ennek a játéknak, de bízom benne, hogy a grafikán fognak a legkevesebbet dolgozni a következő 10 évben (mert amúgy biztosan fognak azon is)
aki nagyon grafikára utazik, az majd megy tovább warzone irányba (ja bocs nem...mert grafikailag nyilván az is egy kaki már 2022-ben)
-
Mezcal
addikt
Jó lehet majd a source, talán eléri egy 10 évvel ezelőtti játék grafikai szintjét 2022-ben. Hajrá!
-
lemusz
addikt
válasz
pdw_ph #74938 üzenetére
Alapesetben szerintem új iteráció lenne ez. Köztudott hogy nem is gondolkodnak új csé verzióban, a skinek miatt muszáj is a folytonosság, a játék neve vélhetően le lesz egyszerüsítve simán Counter-strike-ra, a terrorista elnevezések is elfognak tűnni, hogy szponzorbarátabb legyen a játék.
-
lemusz
addikt
válasz
bepken #74932 üzenetére
+1
Nem első napon lennének egy csettintésre szebbek a pályák, hanem szépen idővel jönnének egyre részletgazdagabbak. Ilyen hogy "+100fps" hülyeség, de az hogy végre jól skálázódna a sokmagos procikra remélhetőleg azt jelentené, hogy modern hardveren nem lennének mikrolaggok úgy mint most itt-ott. Pl. infin CT-ből ledobom kör elején rámpafelé a gránátot aztán minden egyes alkalommal van ott egy mikrolagg, hiába a sokszáz fps. Az hogy "másabb" lenne-e szerintem sok kis apróság miatt egyértelműen az lenne, de hamar megszoknánk, láttam videót a minap hogy a model mozgása valószínűleg másabb lenne, talán a gránátdobások is másabbak lennének, lehet a fegyverek spraypatternjei is változnának, a pályákon a fények, szóval sok ilyen kis apróság... Azt meg ne felejtsétek el, hogy végre korlátozottabb lenne a cheatek tárháza - feltételezem pár hétig csalómentes játékot játszhatnánk - amíg újra fel nem veszik a készítők a fonalat...
-
bepken
veterán
válasz
pdw_ph #74931 üzenetére
"Nem lesz +100 FPS" - na, hát az biztosan nem lesz
szebbnek viszont szebb lesz elvileg, bár nyilván nem nextgen grafikára kell gondolni, de ez egy competitive shooter esetében szerintem nem is lehet elvárás (pláne, hogy szerintem hozzám hasonlóan közel minimum grafikán játszunk, mindenféle tweak-et bevetve, az elérhető legmagasabb fps érdekében)
lényeg, hogy ez a Source 2 nem erről szólna - amennyiben jól értem - sokkal inkább a fejlesztőknek számítana nagy előrelépésnek, pláne a játék fennmaradása szempontjából
-
-
lemusz
addikt
[link]
"will be interesting to compare the two come released this month"Hoppá hoppá, ezek szerint már lehet júliusban jön a szósz2-es operációs 10. szülinapos mega-update.
-
válasz
prtvlogan #74919 üzenetére
Közösségi szervereken játssz DM-et. Ezek mindenféle finomságot tartalmaznak:
- free for all (mindenki mindenki ellen, így akivel találkozol az csak ellenség lehet)
- tár újratöltés ölés esetén
- életerő visszatöltés ölés esetén
- egyéb módok: mindenki deagle 5 percig, mindenki SMG 5 percig, stb.
- 128 tick
- egyéb jópofa dolgok, amik most nem jutnak eszembe -
prtvlogan
aktív tag
válasz
lemusz #74923 üzenetére
Hát, én nem így működök! A várólistát végigkattintgatom, ha van időm rá, de tegnap pl nem volt, így máris 1 kártya kimaradt. Kirakom az épp aktuális kitűzőt, hogy meglegyen, nálam egyenlőre ennyi fér bele.
Személy szerint még a mikrotranzakciók ellenére sem szoktam játékra költeni steam-en, már elmúltak azok az idők, amikor számomra jó akciókat tudtak felhozni. (igaz, hogy sokára is jönne össze egy játékra való az én tempómban) 400 fölött az euró, és a steam ezt is épp telibe xxx-ja. Persze nem tehet róla, de pl a Desperados 3-at pörgettem, amikor is feldobta a nyári vásár a Partisans 1941-et, mint hasonló játékot. 80% kedvezménnyel 6 eur steam-en, kulcsos oldalon 1,5 eur-tól indul.
Egy párat lehet kattintgatni a különbség kompenzálására, de tök őszintén mondom, ha listákat, meg feladatokat pörgetek pár eurocentért, játszani nem marad időm.. -
lemusz
addikt
válasz
prtvlogan #74916 üzenetére
Discovery queue kártya csak egy kis emlékeztető volt, mert sokan elszokták felejteni. Nyilván nem ebből leszel milliomos, de egy ilyen platformon mint a steam, ami telis tele van mikrotranzakciós lehetőségekkel nem szabad alábecsülni a "sok kicsi sokra megy" elvet. Ha csak 1 accon csináltad a kezdő naptól kezdve és eladtad őket, már lenne kb 1-2 antwerpenes sticker kapszulára való, amit nyilván sokkal jobb szájízzel tudsz kinyitni úgy hogy ingyé volt, időt se nagyon veszítesz, ha teszem azt egy meccskeresés közben kattintgatod végig. ASF-t én is használom egyébként.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
bepken #74918 üzenetére
Nekem is van 3 fiókom, csak kedvem nincs ezért végigkattintgatni a rohadt listát.. Pláne nem csinálnám 40 fiókkal. Mondjuk, ha van erre bot,...az más tészta. ( és jöhet a link..
)
@Spet: Nem mm-ről beszélek, hanem dm-ről. Szerettem jó messziről rátúrni az ellenfélre (dm-en) olyan pubg stílusban, de erre a a 20 golyó kevés, mert egy túrás messziről kézre, lábra, árnyékra stb.. 12 golyó nálam, és már tölthetek újra, mert a maradék 8 golyó már nem elég egy ugyanilyen sorozatra. Persze van, ha nagyon akarom, és a csillagok is úgy állnak, elég két pöttyintés fejre, de dm-en nem ezt élveztem. Sajnos friss videóm nincs most erről, max a képernyőfotók, (bár ez nem adja vissza azt, ahogy játszok
) ha érdekel valakit: [link]
Közben nosztalgiázás során megtaláltam [kép] ezt a képet is, így érhetőbb, hogy miért kell a + 5 golyó. -
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #74909 üzenetére
Hát, nekem nem volt op, akkor is lelőttek ha 25 volt a tárba, meg most 20-al is.
Viszont a 25 golyó 2 túrásra nekem elég volt, a 20 pedig kevés, ez így nekem szar, a sima m4, pedig érzésre is szarabb/másabb. Mindegy, nem vagyok nagy játékos, inkább csak dm-en megyek, majd hozzászokok ehhez is.
@Lemusz: a kártyafarmolásban mi a plusz? Értem, hogy el lehet adni, meg kitűzőt lehet belőle készíteni, de aki nem 10-20-40 accounttal nyomja, az ebből nem vesz semmit nem?
Vagy én vagyok béna, hogy nem regisztrálok, és nyomkodok végig több listát?
Esetleg van ebben több lehetőség is, amiről nem tudok??? -
lemusz
addikt
válasz
bepken #74914 üzenetére
Pro tipp: Ma kezdődik a summer sale. Ne játékokat vegyetek majd amik úgyis csak porosodnának az év hátralévő részében, hanem ládákat, skineket, amik most picit befognak esni. Accountjaitokról farmoljátok ki minden nap az ingyenes kártyákat a discovery queue-ból (napi reset 19:00).
-
bepken
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #74913 üzenetére
mióta csgo-val játszok, azóta jön amúgy....
szerk.: egyébként nagyon sokan tévesen valami világmegváltó dolognak hiszik érthetetlen okokból. pedig nem lesz az szerintem...
-
bepken
veterán
már megint kezdik a trollkodást? [link] (mostmár nem is érhető el az oldal)
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski #74910 üzenetére
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
prtvlogan #74907 üzenetére
Nekem még mindig rosszul esik az, hogy játékba akarták hozni a SG/AUG párost, mert zavarta őket az AK meta, csak árat csökkentettek, minden más maradt, sokan rákaptak, erre visszaemelték az árat, és nerfelték a fegyvereket is, rosszabbak lettek, mint előtte, persze, hogy ma sem használják. Erre tényleg csak az a kérdés van, hogy "normális?"
-
MikeWazowski
veterán
válasz
prtvlogan #74907 üzenetére
Azért nyúltak hozzá, mert túl OP. Valamelyik közvetítés közben is mondták, hogy annyira OP, hogy várható valami nerf. Hát ez lett. Tegnap meccs közbe azt hittem bebuggolt csak, nem hittem el. Bár, ezek után is inkább ezt használom mint az m4a4-gyet.
lemusz - a progit próbálgatom, nojoy eddig is volt, a shader cache-t meg nem találom, mert magyar, de hasonlót fordításban nem nagyon találok. Melyik lehet az? Ám akkor szaggat be a játék, amikor gyorsan fordulok meg, moindjuk 180 fokot, akkor nagyon láthatóan ugrál szaggat a kép. Alinket köszönöm/jük!
prtvlogan - Most is SSD-n van a játék, és eddig nem volt gond. Lehet nyomok egy reinstallt.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
MikeWazowski #74904 üzenetére
Na ja, engem is meglepett indításkor..Számomra jól elkúrták. A + 5 golyó épp elég volt nekem 2 normális spray-re, most meg állandóan kattog, hogy ki van fogyva.
AK-hoz mikor nyúltak hozzá, azt miért nem veszik el mondjuk 18/ tár - ra...
MikeWazowski
M2 SSD-t tettem a gépbe a héten, azóta megszüntek ezek a micro lag esetek. ( persze a játékot is áttettem rá.. :-) )
Előtte már a Telekomot is kihívtam, mert állandóan szar volt a játék, de ez volt, ami megoldotta. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít ez a része..
[kép] -
fatal`
titán
válasz
Már 1-2 éve nem játszom, de már megint? Nem 20/40 volt régen?
-
lemusz
addikt
válasz
Szerintem könyvelzőzd be ezt: [link]
[GAMEPLAY]
– Reduced the M4A1-S magazine size to 20 bullets, with 80 in reserve. -
MikeWazowski
veterán
Lol, ez valami új update hogy az m4a1snek 20 toltenyes a tára?
-
bepken
veterán
ne feledjétek behúzni a souvenir ládákat srácok!
-
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski #74900 üzenetére
Sok esetben a fos szerverek a ludasok. De ha úgy érzed a gépeddel/windowsoddal lehet a probléma LatencyMon nevezetű programmal utána járhatsz. Futtatod a háttérben miközben játszol, a végén meg megnézed milyen driver peakelt ki a többi közül a 'Highest execution' oszlopban. Erős és jól optimalizált gépen nem igazán kellene 1,0 ms feletti értéknek lennie. Experience-t törölném (ha telepíteni szoktad), illetve azt olvastam sokaknak az segített monstanában, ha a 3d beállításokban Enabled-re tették a shader cache beállítást. -nojoyt-t is érdemes lehet kipróbálnod, főleg ha gyengébb géped van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Napelem
- EAFC 25
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Redmi Note 7 - nota bene
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest