-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3726 üzenetére
hát, valakit ha megkérsz hogy fogalmazzon egy levelet
meghát, csak annyit kell írni nekik hogy le lett tiltva valami okból.. de nézz rá azért mielőtt elküldenéd esetleg, mert nekem pl mostanában a friends szokott szarakodni rajta és az is van hogy fél napig nem müxik
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #3599 üzenetére
Hát akkor én többszörösen hátrányos helyzetű vagyok!
Egy szó mint száz: nekem x23800+ 8600GT és 2x512 ram mellett bizony lemegy 50 alá.És nem kötekedésképp,de a 3000+ esetében se volt sokkal kevesebb,igaz csak kb 50MHz-el futott kevesebben mint a mostani.Mindenesetre az 50 fps közel se zavar annyira mint az, hogy egy idő után játszhatatlan szintre esik.És ez valszeg tényleg a proci bűne,mert zsír új rendszeren, újratelepített játék esetén is tapasztalom. -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3505 üzenetére
de pedig aztecon nézegettem mindig a viz miatt és 5v4 + én adott 50 fps t simán, ha mindenkit egyszerre be tudtam terelni akkor esett csak
határozottan emlékszem rá..
lövöldözés legyen máskor is jóezz de 7végén ti nem értek rá? meg mondjuk kicsit később, úgy 10 fele?nekem nem passzolt nagyon a mai idő sem
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #3455 üzenetére
Ha úgy van és nem épp máshol warzik a bandánk persze,simán,akár megint mixbe is ha nem vagytok meg.Mondjuk ez a része kicsit furi még nekem mert ahány csapat annyiféle játékfelfogás és nem mindig éreztem hogy tudom mit akartok,de remélem nem csesztem el nagyon az esteteket...
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3131 üzenetére
üdv, bocs hogy ilyen régire kérdezek
na engem az érdekelne hogy azt mondod -OTP s kártyával meg lehet venni... viszont ha steamen rámegyek a purchase-re az oldalukon akkor ott a bankkártyaszám beírásánál mastercard visa amex meg még 4 másik fajta van csak feltüntetve, hogy ezeket támogatják... na most ez hogy van, ha oda beirom OTP s címet akkor azt is elfogadják? vagy te cdgalaxis.hu-n keresztül vetted vagy mifene?
node hülyeséget írtam mert most nézem hogy ott a steam ablaknál nem beírni kell hanem a kártyák közt választani, akkor végképp nem értem
help plz mostmár végre rávettem magam eredeti CS-re csak ez a rész problémás itt
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #3297 üzenetére
a nod32 bevallottan nem virusírtó. csak egy viruskereső progi. megtalálja a vírust de nem tud vele semmit csinálni, max. karanténba teszi ami semmire sem jó
arra hogy ne jöjjön virus a gépedre a tűzfal való. a virusírtó akkor lép képbe ha már a gépeden van a vírus. az nem tudja megakadályozni hogy a gépedre telepedjen. ezért fontosabb a jó tűzfal. nekem pl. csak jó tűzfalam van, virusirtom nincs is, eddig még egy deka virus nem volt a gépemen... -
birozoli7800
senior tag
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3237 üzenetére
igy steamen keresztül ha megveszem CS-t, akkor azt örökre be fogja jegyezni az accomba és nem kell serialokat megjegyezgetni igaz?
ha jól tudom skydsl a neve vagy mifene, és 8ezer ft körül van az a 30/10es csomag, tvnetwork-nek van ilyen csomagja de most nem találom hirtelen az oldalon, viszont nincs mindenhol kiépitve a dolog... MOD: ezzel megelőztek
Na ICE net nem sky dsl összehordom a hülyeségetmind1
-
Agostino
addikt
válasz
Genius007 #3194 üzenetére
Üdv.
Ma már semmiképpen sem harcolok, gome, 5:30-kor keltem, hamarosan szunya lesz, holnap este benne vagyok egy durrogtatásban szívesen, de csak poen szinten, mert megint 5:30-kor kelek, aztan gépszerelés, rohangálás... wah... képzelheted mennyire fogok tudni koncentrálni... : )))
Steam ID holnap du. PÜ-ben megy, szerintem PÜ-ben is menjen ez mindenkinél, így legalább tudjuk ki vesz fel minket, meg amúgy sem hiszem, hogy jó lenne közszemlére kirakni.
----
No, akkor akiket érdekelne a dolog nézegessenek szervert, vagy ha jók amiket mazsoláztam nekem az is ok. Állapodjunk meg vmi időpontban, helyen, aztán mehet a menet. Nekem szinte minden este jó kedd, szerda kivételével.
-
Sleed
aktív tag
válasz
Genius007 #3181 üzenetére
én magányos farkas vagyok...
ha elindulok egyedül, 3-4 ember nem akadály,de a többiekkel együtt,egymást blokkolva egyet sem tudok lőni,és ráadásul mindig engem szednek le először,és vissza sem tudok lőni,mert nem akarok tkzni..
általában én mindig arra megyek,amerre a többiek nem -
Agostino
addikt
válasz
Genius007 #3146 üzenetére
Üdv.
Nem hülye a kérdés, igazság szerint így konkrétan nem gondoltam át, hogyan kellene vagy mi legyen. Kinek-mihez van kedve. Én akár egy amolyan wannabe warban is benne vagyok, csak azt nem akarom, hogy anyázásba forduljon át az egész, hogy na, te béna, hogy b*szhattad el... értitek.
-
dunc
nagyúr
válasz
Genius007 #3129 üzenetére
Kösz a választ.
"Tartalma: Half-Life 2, Half-Life 2 Deathmatch. Regisztrációval, support-tal kapcsolatban kizárólag a Valve/Steam jár el. A játék kézikönyve a szokásos Valve kártya. ""
Nos a az offline half life 2" ingyenes......" a deatmatch meg ingyenes idézőjel nélkül
Tehát az egyes verzió felejtös,valoszínű a Counter Strike - Source
kodvásárlást választom. -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3122 üzenetére
hát egy c2duo az én gépemben is elférne meg esetleg 1 giga ram
1 történet: ma cs-zek épp egész jól megy, erre jön 1 srác, aki minden embert fejessel leszed és tökéletesen tudott mindenkit hol van stb, ki akarták vágni,d e szóltam hagyják még pár körre specben figyelgetem.. füles fülre full hangerő és akárhogy gondolkoztam a srác nem csitelt, csak annyira fülelt végig és tényleg baromi jól fejre tartott !! létezik valami továbbfejlesztett aimbot amit nem lehet észrevenni vagy létezik még törtön játszó pro? -
-
illusiON
őstag
-
csana
senior tag
-
-
-
csana
senior tag
válasz
Genius007 #3064 üzenetére
Én picit pontosítanék: az orange box miatt (ami ugye sokmindent tartalmaz) előfordulhat, hogy 2X lesz meg valami (konkrétan HL2+EP1), mert modjuk ezeket korábban már beszerezted. Ilyenkor odaadhatod a fölöslegeset mint "ajándékot" barátodnak.
De bezzeg a Black Boxnál már ez nem így működik: korábbról megvolt nekem a dods, a BB is tartalmazta, és mikor nem jelezte aktiválásnál hogy már megvan egyszer, rákérdeztem a supportnál, aholis felviláágosítottak, hogy ez csak az Orange Box-ban található "fölösleges" 2 játékra vonatkozik. És ugye abban nincs dods.
Egyébként ezt az ajándékozósdit kiterjesztették úgy, hogy ha akarsz, vehetsz más account-jára játékot "ajándéknak".
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3062 üzenetére
nem lehet steamen cserélni játékokat? én felajánlom bárkinek a halflife episode 2m egy cs source eredetiért
komoly
esetleg team fortress 2 még belefér de akk makulátlan accountot kérek..
ja, és ez most tleg ha valaki ilyesmibe belemenne engem érdekel
hl2 blackbox kuponból vannak a gamek
-
csana
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged