Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
PH-User
üzenetére
Na, nálam aztán járt mindenféle kártya
- Az "ősidőkben" kezdtem egy Realtek 512Kb(!)-os kártyával (most a beépített hangvezérlő ilyen típus...) + Hercules Monochrome monitor + fekvő ház+286/XT/20mhz+ DOS + 16Mb Winchester+4Mb RAM + DOS - Rulez!
/Akkoriban - kb. 12-15 éve az fdisk-kel és a Bios-szal játszadoztam leginkább /más nem vót
/, egyszer olyannyira sikerült, hogy a szerelő majdnem éjfélig maradt, meg belerúgott a gépbe is, ti. akkor még 4-5 karakteres, számkódos bios-paraméterek voltak..., nem betűvel kiírtak, pechjére.../
486-os szériából DX-40-es volt... irigykedtem is a 133-asokra
- Aztán jött egy "ilyen" (Trio) és egy "ilyen" (Savage 3D-t tessék nézni)
[link]
/Hogy irigyeltem a havert, akinek Savage 4-e volt
/
- A köv. egy Diamond Monster 3D (3Dfx Voodoo 2-es v. 1-es alapokon...) - Ki is ütöttem szépen egyszer, tuninggal...
- Majd egy Ati 64Mb-os kártya, aminek a típusára nem emléxem... azt hiszem, hogy a 7000-es szériából...talán.
- Aztán egy közelebbi, ATI 3650-es AGP-s 512Mb-os kártya, itt a PH-n adtam túl rajta..., gyorsan, de biztosan.
- Majd, a mostani.Úgyhogy, szép kis evolúció...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/