Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Jojo értem én dehát tudod az emberben ott van a kíváncsiság meg minden, meg már ki lettem úgyis okosítva hogy mit vegyek, de ha nem kíváncsiskodik az ember akkor nem is tud meg semmit és szerintem erre jó a összehasonlítgatás
Hát igen nagyon sok tesztben jócskán alulmaradnak az egymagos procik, főleg ott ahol a teszt sokkal jobban támaszkodik a procira mint a vga-ra(Mark 05-06) tudomtudom hogy a rendszert teszteli együtt inkább, a 03 meg jobban hajtja inkább a vga-t(nem is értem miért nem listázzák rendesen), de ez persze csak az én okoskodásom és egyáltalán nem kell figyelembe venni, meg nem is ide tartozik 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PH! Darts
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Robotporszívók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát igen nagyon sok tesztben jócskán alulmaradnak az egymagos procik, főleg ott ahol a teszt sokkal jobban támaszkodik a procira mint a vga-ra(Mark 05-06) tudomtudom hogy a rendszert teszteli együtt inkább, a 03 meg jobban hajtja inkább a vga-t(nem is értem miért nem listázzák rendesen), de ez persze csak az én okoskodásom és egyáltalán nem kell figyelembe venni, meg nem is ide tartozik