Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EPS 12V 180 fokos átalakító
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Jojo értem én dehát tudod az emberben ott van a kíváncsiság meg minden, meg már ki lettem úgyis okosítva hogy mit vegyek, de ha nem kíváncsiskodik az ember akkor nem is tud meg semmit és szerintem erre jó a összehasonlítgatás
Hát igen nagyon sok tesztben jócskán alulmaradnak az egymagos procik, főleg ott ahol a teszt sokkal jobban támaszkodik a procira mint a vga-ra(Mark 05-06) tudomtudom hogy a rendszert teszteli együtt inkább, a 03 meg jobban hajtja inkább a vga-t(nem is értem miért nem listázzák rendesen), de ez persze csak az én okoskodásom és egyáltalán nem kell figyelembe venni, meg nem is ide tartozik 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600K
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Intel I7-5960X
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát igen nagyon sok tesztben jócskán alulmaradnak az egymagos procik, főleg ott ahol a teszt sokkal jobban támaszkodik a procira mint a vga-ra(Mark 05-06) tudomtudom hogy a rendszert teszteli együtt inkább, a 03 meg jobban hajtja inkább a vga-t(nem is értem miért nem listázzák rendesen), de ez persze csak az én okoskodásom és egyáltalán nem kell figyelembe venni, meg nem is ide tartozik