Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Jojo értem én dehát tudod az emberben ott van a kíváncsiság meg minden, meg már ki lettem úgyis okosítva hogy mit vegyek, de ha nem kíváncsiskodik az ember akkor nem is tud meg semmit és szerintem erre jó a összehasonlítgatás
Hát igen nagyon sok tesztben jócskán alulmaradnak az egymagos procik, főleg ott ahol a teszt sokkal jobban támaszkodik a procira mint a vga-ra(Mark 05-06) tudomtudom hogy a rendszert teszteli együtt inkább, a 03 meg jobban hajtja inkább a vga-t(nem is értem miért nem listázzák rendesen), de ez persze csak az én okoskodásom és egyáltalán nem kell figyelembe venni, meg nem is ide tartozik 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple MacBook
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Óra topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát igen nagyon sok tesztben jócskán alulmaradnak az egymagos procik, főleg ott ahol a teszt sokkal jobban támaszkodik a procira mint a vga-ra(Mark 05-06) tudomtudom hogy a rendszert teszteli együtt inkább, a 03 meg jobban hajtja inkább a vga-t(nem is értem miért nem listázzák rendesen), de ez persze csak az én okoskodásom és egyáltalán nem kell figyelembe venni, meg nem is ide tartozik