Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
old gray
üzenetére
Mivel játékokról beszéltünk, feltételeztem (bocsesz), hogy 3D tesztekben nézted a cache-különbségeket, mivel proci/cache-teszteknek amúgy nem sok közük van a játékok futásához (így e szempontból értelmetlen használni őket, tehát nem ezt vártam), mint az jól látszik pl. Phenom vs. Q9 összehasonlításokban is, ahol a procis szint. tesztekben alig marad el az AMD az Inteltől, játékokban meg olyan messze van, hogy már nem is látják egymást (X2 vs. C2D-nél ugyanezt tapasztaltam saját magam).
Nem néztem én hülyének senkit, bocs, ha úgy érezted. Csak egy rakás embernek, több új/igényes játékban (Grid, Crysis, stb.) is volt akadásos problémája, MINDIG kevés cache-sel bíró procikkal, de eszem ágában sincs x topicot ennyi hsz-ért végigböngészni senki kedvéért, nincs ebben semmi személyes. De én olvastam ezekről a problémákról, és láttam, hogy nagyobb cache-sel nincsenek, te meg lényegében csak úgy kijelented, hogy márpedig ilyen hiba nem létezik. Azért írtam, hogy zero az érdeklődési faktorom, mert én azt tapasztaltam, amiről beszéltem, tehát ez a hiba bizonyosan létezik, legföljebb nem mindenki tapasztalja, de attól még nem lehet kijelenteni, hogy nincs. Ha mindegy, mekkora a cache egy prociban, akkor miért is növelnék a cache méretét?
Ollie cikkjét csak azért írtam, hogy csinált ilyen tesztet.
Az meg engedtessék meg nekem, hogy ha egy gyártó minden terméke szar nálam (aki elég elenyésző részét képezem a teljes piacnak), akkor azt a gyártót leminősítsem.
Peace!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest