Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz subaruwrc #5657 üzenetére

végre valakinek. korábban gondolkoztam rajta én is hogy jó lenne beírni,de nem tettem, mert a10 újjamat is elátkozták volna ha ilyet beírok.
    nem arról van szó valóban hogy lusták vagyunk segíteni, de emberek!!! ha annyit írnak ide egyesek hogy nem megy a tuning, plít help, attól még senki nem lesz okosabb, mivel azt se tudjuk hogy mi az ami épp nem akar menni.
    úgyhogy nem ártana akkor a fáradtségot venni és leírni a problémát, nem csak ennyit befirkantani aztán várni a szebb jövőt, mert így nem fog menni.
    hsz gyűjtögetésre nagyon jó, mert utána úgyis kell még egyszer írni, amikor megkérdezik hogy mi nem megy, de ha lesz +10 hsz-ed akkor még a gép nem fog egy mhz-el se többet menni, mert még mindig csak arról lesz szó, hogy mi van beállítva, milyen bios....blablabla.
    úgyhogy örülök hogy beírtad ide, itt volt az ideje. :K :R

polo20 : a kingmax ramok ismertek arról hogy utálják az alacsony időzítéseket, úgyhogy a 4-4-4-12 sztem villámgyorsan felejtős. fesz 1,95V-2,05V között maradhat 1000MHz-ig, de 5-5-5-15-be. gyanus hogy ezért nem megy rendesen. állítsd át, utána sztem mennie kell.

qMAGICq - A ram timing jó.
    dehogy jó, így az életbe nem fog szerencsétlennek stabilan menni :( :U

Új hozzászólás Aktív témák