Hirdetés
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- LG LCD és LED TV-k
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
realm15
üzenetére
milyen okosok vagytok!
ha így állunk hozzá akkor te meg milyen buta vagy !!!!!semmi rossz szándék nem volt abba amit írtam, csak épp nem értettem hogy hogy lehet FSB emelés nélkül is tuningolni a procit. mert én nem tudok más módszert, ha te igen akkor oszd meg velünk.
de már más segitett! - örülj nekinah cső KOCKÁK! erre most írnék neked sok szépet és jót, de inkább kussba maradok. a lényeg hogy kicsit fogalmi dugóba vagy. kéretik utánanézni hogy mit jelent a : KOCKÁK.
meg fogsz elpődni, de a tuningosokhoz semmi köze. na bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa EVO
- Peugeot, Citroën topik
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest