Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• killerjohn

addikt

Hi all!

Előre mondom: tök noob vagyok Intel procikhoz (AMD-hez legalább egy picit konyítok ^^) Eddig halál happy voltam az alapfeszes 8*400-nak a Q6600-ommal, azonban láttam pár eredményt ami arra késztet, hogy megpróbáljam jobban húzni.

Most 67 fok körül áll be az összes mag 15 perc prime small fft után... azt hittem, hogy ez a cooler master UC torony jobban hűt majd...

Ha most alapfeszen 8*400 stabil, akkor merre induljak ? fsb emelés ? esetleg nézzem meg 9*400-at ? CPU fesszel mit csináljak? Intel-nél a PCIE, és egyéb feszeket/frekvenciákat be kell lőni fixre, vagy hagyhatom mind "auto"-n ?

Mindeközben hagyjam a memóriákat DDR2-1066 közelében 5-5-5-18-on ? (kingstom standard, "ócsó" RAM-ok)

Bocsi a sok kérdésért, remélem hogy valaki dob egy rövid helpet. Elszöszölök én ezzel - persze nem konkrét értékeket várok hogy mondjatok, hanem irányvonalakat...

még valami: BIOS frissítés óta amikor nem terhelem a gépet akkor a szorzót leveszi 6-ra 8-ról... C&Q szagú, de persze Intel-ben ennek más neve van. Hol a fenébe lehet ezt kikapcsolni? Vagy ennek a feature-nek tuning-nál ennek nincsenek olyan hátrányai, mint AMD-féle C&Q-nak ?

Előre is: :R

konfigom az aláírásomban...

Új hozzászólás Aktív témák