Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
csak annyit szólnék bele a dologba, hogy nem biztos, hogy pár mhzel magasabb fsb vel, a rendszer teljesítménye ezzel arányosan nő...csak azt sztném mondani ezzel, hogy sztem mindenki mérje valós alkalmazások alatt a rendszere teljesítményét, mert egyes esetkben pár mhzes fsb módosítással, keményen belenyúlunk a memória alrendszer beállításaiba is (akaratunkon kívül) és míg a bencmarkok azt mutatják, ho nyertünk azzal a +20MHz el, az egyeltalán nem biztos, hogy a valós alkalmazásoknál is így lesz...
viszont nagyobb terhet róvunk a cpu tápellátó áramköreire, a tápegységünkre, több hőt termelünk stb...sztem a jó tuning nem azt jelenti, hogy mindenáron kipréseljük a maximumot a hardverből...hanem, hogy megtaláljuk a teljesítmény a stabilitás és a hardverek hosszútávú biztonságos működtetéséhez az egyenúlyt...
ezt általánosságban szerettem volna csak a kevésbé gyakorlottabb userek számára elmondani! akinek nem inge remélem nem fog lebaszni ezért!
persze aki csak benchelni tuningol annak nem szóltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest