- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem probáltam de asszem lehetséges a szorzot 7-röl 8-ra változtatni. És pont ez a lényeg.
Ezért kérdeztem hogy inkább legyen kis fsb magas szorzoval? Lapnak jobb lenne ha nem kéne 460-on futkoznia szerintem. Van akinek kevesebbet se birtm, bár lehet csak a procija volt ratyi, enyim ugy lett kiválogatva.
Meg magasabb szorzoval jobban megtudnám hajtani a kicsikét pl 3,5-re
Mondjuk az már elég durva lenne léghütéssel de nemtom a nagyok mennyit szoktak kihozni egy e63xx-böl.
Lehet menne tovább is de igy is 73%-os a tuning ami azért elég erös szerintem. 3,5-ön mennyi lenne... majdnem 100

460-hoz maxra van tolva az MCH(igy 1,45) az ICHIO meg 1,6-ra. Ja és nincs semmi csak gyári hütés a hidakon.(passziv heatpipe) nemtom mennyire jo ez igy. A házam hüvös. A procim 3,2-n 1,375V-on megy. Hogy mennyire stabil azt nem néztem, de 1,35-ön stabil volt 3,1ghz-en orthos szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk az már elég durva lenne léghütéssel de nemtom a nagyok mennyit szoktak kihozni egy e63xx-böl.
Lehet menne tovább is de igy is 73%-os a tuning ami azért elég erös szerintem. 3,5-ön mennyi lenne... majdnem 100