Hirdetés
- Plazma TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
A pentiumD-nél tapasztaltam ilyet, hogy ha 1:1-ben megy a ram, mondjuk 5:4 helyett, akkor hiába megy a ram lassabban, mégis gyorsabb a rendszer.
erre nem tudok neked pontos választ adni hogy ez mi lehet, mert hála az égnek valahogy megkíméltem magam a D szériától.
azt tudom hogy C2D-nál a ram arány csak egyféleképpen változhat az 1:1-hez képest, csakis felfele lehet állítani a ram sebességet, visszaosztani nem lehet. így csak növelni tudod a sebességet. (régen még a 478-as cuccoknál vissza lehetett osztani a ramot, ha esetleg a magas FSB-vel nem tudott volna 1:1-be menni akkor szépen visszalassítottad és ment minden tovább, de mostmár nincs ilyen, a itt csak felfele lehet állítani a ramot.akkor ezekszerint csak az fsb állítással lehet húzni a procit?
hogy lehetne másképp ??? csak így lehet.gyári intel hűtő elég ezekre, vagy mindenképp kell valami durvább cucc?
ha nem akarsz valami űberbrutál extrém tuningot akkor megfelelő lesz rá, de javasolt a csere
de ilyen 3000-3500 között még simán fogja a procit normális hőfokon (mondjuk ez is függ a fesztől is
)ramok milyenek lesznek ????? nem akarok beleugatni de javasolt egy jobbfajta 800as, vagy esetleg egy 1066os

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)