- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TCL új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
a mai nap a ramoké volt
visszavettem először is 5-5-5-18 ra az időzítéseket, sub-timing ok auto ra lettek állítva.
kapott még +0,1 V ot it 2,2 V csak a biztonság kedvéért. a ramokat feltornásztam 450 FSB ig első körben ezekkel a beállításokkal. a CPU FSB 375 ön van, így 3 GHz + DDR2-900 a jelenlegi beállítás. Orthos és Memtest el teszteltem. Memtestnek ugy olvastam 20 perc elég nem is töltöttem vele több időt megvártam míg 100% ig elmegy minden memoriával az kb 20 perc volt aztán láttam megy 100% fölé azt leállítottam, orthosra voltam jobban kíváncsi. 8 as vagy 9 es priorityn ment közel 8 órát (7 óra 51p) és 0 warning 0 hiba, a hőmérsékletet nem figyeltem végig a megállítás előtt volt gyári hűtővel 62 fok a 2 mag.
Majd holnapi nap körbefotózom a biost hogy mi hogy van beállítva mert a ramok ugy néz ki jók, viszont én nem tudom elhinni hogy kifognék egy mindenki által istenitett g0ás e6750est amit a legtöbben alapfeszen elvisznek 3,4 fölé ki-ki már a 4 gigát döngeti alulrol én meg még a 400as fsb t se tudom elérni. 394 volt max fsb de az már 1,56 volton!!! egyszer elindult 400as fsb vel a proci 1:1 arányban ramokkal de ehhez 1.6 voltra volt szüksége és a következő inditásnál szokásos jelenség. no boot. iszonyatos ventilátor bőgés, majd overclock failed, F1 bios setup blablablabla.... már unom
holnapra lesznek bios rol képek ma már nagyon fáradt vok most értem haza.. ha valakinek van 5lete azt viszont megköszönöm, minden lehetőséget kiprobálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 2026 - Íme a 15. héten megjelenő játékok listája
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
holnapra lesznek bios rol képek ma már nagyon fáradt vok most értem haza.. ha valakinek van 5lete azt viszont megköszönöm, minden lehetőséget kiprobálok.