Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
a mai nap a ramoké volt
visszavettem először is 5-5-5-18 ra az időzítéseket, sub-timing ok auto ra lettek állítva.
kapott még +0,1 V ot it 2,2 V csak a biztonság kedvéért. a ramokat feltornásztam 450 FSB ig első körben ezekkel a beállításokkal. a CPU FSB 375 ön van, így 3 GHz + DDR2-900 a jelenlegi beállítás. Orthos és Memtest el teszteltem. Memtestnek ugy olvastam 20 perc elég nem is töltöttem vele több időt megvártam míg 100% ig elmegy minden memoriával az kb 20 perc volt aztán láttam megy 100% fölé azt leállítottam, orthosra voltam jobban kíváncsi. 8 as vagy 9 es priorityn ment közel 8 órát (7 óra 51p) és 0 warning 0 hiba, a hőmérsékletet nem figyeltem végig a megállítás előtt volt gyári hűtővel 62 fok a 2 mag.
Majd holnapi nap körbefotózom a biost hogy mi hogy van beállítva mert a ramok ugy néz ki jók, viszont én nem tudom elhinni hogy kifognék egy mindenki által istenitett g0ás e6750est amit a legtöbben alapfeszen elvisznek 3,4 fölé ki-ki már a 4 gigát döngeti alulrol én meg még a 400as fsb t se tudom elérni. 394 volt max fsb de az már 1,56 volton!!! egyszer elindult 400as fsb vel a proci 1:1 arányban ramokkal de ehhez 1.6 voltra volt szüksége és a következő inditásnál szokásos jelenség. no boot. iszonyatos ventilátor bőgés, majd overclock failed, F1 bios setup blablablabla.... már unom
holnapra lesznek bios rol képek ma már nagyon fáradt vok most értem haza.. ha valakinek van 5lete azt viszont megköszönöm, minden lehetőséget kiprobálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
holnapra lesznek bios rol képek ma már nagyon fáradt vok most értem haza.. ha valakinek van 5lete azt viszont megköszönöm, minden lehetőséget kiprobálok.