Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
üdv
azóta is folyamatosan próbálkozok, van egy-két fejlemény, igaz előrébb nem jutottam de talán segít felfedni a problémámat.
minden próbánál a ram beállítások 4-4-4-12 , 2.1 V mellett
először 333as proci alapfsb próbáltam ramokat alapba 400 on, mert eddig még nem sikerült, igaz mindig emelt proci fsb vel akartam 1:1 ben. így bootolt rendesen, na gondoltam el kéne érni procinál is a 400 as FSB-t, visszavettem szorzót 7esre és igy 1:1 ben 400 FSB vel már nem bootolt. alapfeszt megemeltem 1.45V ra kb de semmi változás.
nem bootol, sötét képernyő de a ventillátorok ugy pörögnek mint soha. ki-be kapcs szokásos oc failed, F1 gomb, uj beallitas, kiprobáltam ugy hogy ram FSB 900 ra jöjjön ki de proci bőven 400 alatt legyen. így a booton tuljutott de windows nem tölthető be valamy systemre mutogat, visszavettem ezekután most 840en mennek ramok, a proci pedig 351 FSB-n 8x szorzóval, amiből kiderül számomra hogy ramok birják a tulhuzást de a proci valamiért nem hajlandó 400FSBn elindulni. alapfeszen 384 max FSB, huzva pedig 394 asszem de ez már valami 1,55 V os fesszel ami igencsak soknak tünik egy G0 ás E6750 eshez. mi lehet itt a ludas? kiprobaljam esetleg ramokat kiszedni, egyszerre csak 1el probálni vagy átpakolni más slotokba? megcserélni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- BestBuy ruhás topik
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest