Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Szerviz topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
Sziasztok !
Szeretnék 1 kis segítséget kérni tőletek.
A gépem
Asus P5NE SLI
Asus 7600 GT
C2D E6420
Geil 2 X 1 GbA problémám,hogy nem voltam itthon több napig és miután hazaértem és bekapcsoltam a gépem elkezdett rendszertelen időközönként kikapcsolni ez ment 2 napig tegnap lekapcsolt visszakapcsolom elkezd bootolni az XP megy a csík és 1x bejöna kék halál 1 pillanatra majd resi.... mondom fasza... beraktam a 80 gigás vinyóm akkor nem csinált semmit lehúztam a 250-est és akkor betöltött az XP a 80asról ment közbe visszavettem alapra a gép húzását ugye alap 2,14 @ 3,2 ram 800 @ 900 7600 GT 540 / 1400 @ 650/1600 ezek voltak a tuning beállítások szóval biosba visszanyomtam a procit meg a ramot ugye mentem Yes ok minden újrandul a gép és kb 1 3-5 mp-en belül leáll.... eljátszott ezt vagy 5x majd nagy nehezen elindult vissza vettem megint biosba a beállításokat majd boot 80 gigás majd kiír valamit ,h hiányzik és onnan el se jutok a XP töltéséig.... nem tudom,hogy mi lehet most a szar. Annyit még,hogy régebb óta csinált olyat a tápom,hogy a ventije indításkor nagyon alacsony fordulatszámon megy mindig kellett neki 1 idő mire magához tér nem tudom,hogy köze lehet hozzá csak leírtam Ha valaki tud segítséggel szolgálni az írjon nyugodtan. Köszönöm .
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA® driverek topikja
- Szerviz topik
- sziku69: Szólánc.
- Starlink
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest