Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Hali!
Paszta témában tudom ajánlani a Noctua NT-H1-esét (az AC MX-2-vel eljesen egyforma eredményeket hozott nálam is meg "hivatalos" tesztelőknél is). Nagyon jó minőség és olcsó.
Mindenesetre bármilyen pasztát is választasz, A TX-3-ast érdemes a hűtő oldalról pasztázni (úgy értem a hűtő talpát, nem a procit kened le) mivel a talprész és a procival közvetlen érintkező hőcsövek sajnos nincsenek tökéletesen egy síkba csiszolva.
Ha ezeket az apró réseket a talprész és a csövek közt feltöltöd, lényeges mértékben javul a hűtés hatékonysága: konkrétan AC MX-2-essel és NT-H1-essel néztem, és alaplapi ventiszabályzás mellett a rések feltöltése nélkül 62 C volt a proc 1 óra Prime blend után, miközben a hűtő 2500-on pörgött, míg a rések betömése után ez 60 C-ra módosult 2200-on pörgő ventivel.szerk.: a coolink swif2-es szériája szerintem jól sikerült, egy SWiF292P szerintem megteszi. (*921 és *920 még halkabbak, bár nem PWM-esek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- One mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- Chieftec Elox Midi ATX ház (AS-01B-OP)
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest