- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Hali!
Paszta témában tudom ajánlani a Noctua NT-H1-esét (az AC MX-2-vel eljesen egyforma eredményeket hozott nálam is meg "hivatalos" tesztelőknél is). Nagyon jó minőség és olcsó.
Mindenesetre bármilyen pasztát is választasz, A TX-3-ast érdemes a hűtő oldalról pasztázni (úgy értem a hűtő talpát, nem a procit kened le) mivel a talprész és a procival közvetlen érintkező hőcsövek sajnos nincsenek tökéletesen egy síkba csiszolva.
Ha ezeket az apró réseket a talprész és a csövek közt feltöltöd, lényeges mértékben javul a hűtés hatékonysága: konkrétan AC MX-2-essel és NT-H1-essel néztem, és alaplapi ventiszabályzás mellett a rések feltöltése nélkül 62 C volt a proc 1 óra Prime blend után, miközben a hűtő 2500-on pörgött, míg a rések betömése után ez 60 C-ra módosult 2200-on pörgő ventivel.szerk.: a coolink swif2-es szériája szerintem jól sikerült, egy SWiF292P szerintem megteszi. (*921 és *920 még halkabbak, bár nem PWM-esek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest