Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Kétségtelen, hogy jókat el lehet vele játszani. De a verseny közbeni mentés kivételével ez már benne volt a 2012-ben is. Nem hasonló, hanem ugyanez.. A mentést meg kb már a 2010-be is beletehették volna. Az biztos, hogy az idei verzió vásárlását ki fogom hagyni, mert
1, már a 2012-ben sem multiztam
2, A Classic tartalom nem jelent nekem akkora pluszt, hogy kiadjak 5-6000 Ft-t érte,
3, a kettes pont kivételével minden megvan a 2012-ben is, testre szabtam a Racedepartmenről leszedhető modokkal, úgy az irányítást, mint a kinézetét, és az A.I-t, illetve a kezdeti patch-áradatot nem kell megvárnom, hogy normálisan játszható játékot kapjak..
De ez csak az én véleményem, a 2012-t 3000 Ft-ért sikerült beszerezni, ez is lesz nyilván annyi, ami tekintve, hogy 50 órát játszottam vele Steam szerint, bőven megérte, viszont a 2013- nem ad annyival többet számomra, hogy újra még egy ilyen kis összeget is beleinvesztáljak.
Kapja össze magát a Codi, és csináljon egy olyan F1-es játékot, hogy a tökömhöz kapjak, mint amikor a 2010 megjelent, hogy” b**meg, ez király.
És ezért nem vagyok hajlandó pénzt adni érte, mert ebben a világban ha eladható valami, azon nem változtatnak, mert „nincs rá szükség” hozza így is a nyereséget, de ha rajtam kívül még egy pár ember úgy gondolja, hogy ezt az általam lehúzásnak, általatok „Codemasters évi adó-nak” vagy valami hasonlónak nevezett dolgot nem fizeti be, és esetleg nem azokat a számokat hozza, mint azt várták, talán jövőre, vagy utána összedugják a fejüket, és talán beleépítenek a játékba olyan egyértelmű dolgokat, amik alapvetően hozzátartoznak az F1-hez, és sikerül kiadni egy jó/játszható játékot
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest