Új hozzászólás Aktív témák

• prtvlogan

aktív tag

válasz Dr. Student #605 üzenetére

Kétségtelen, hogy jókat el lehet vele játszani. De a verseny közbeni mentés kivételével ez már benne volt a 2012-ben is. Nem hasonló, hanem ugyanez.. A mentést meg kb már a 2010-be is beletehették volna. Az biztos, hogy az idei verzió vásárlását ki fogom hagyni, mert
    1, már a 2012-ben sem multiztam
    2, A Classic tartalom nem jelent nekem akkora pluszt, hogy kiadjak 5-6000 Ft-t érte,
    3, a kettes pont kivételével minden megvan a 2012-ben is, testre szabtam a Racedepartmenről leszedhető modokkal, úgy az irányítást, mint a kinézetét, és az A.I-t, illetve a kezdeti patch-áradatot nem kell megvárnom, hogy normálisan játszható játékot kapjak..
    De ez csak az én véleményem, a 2012-t 3000 Ft-ért sikerült beszerezni, ez is lesz nyilván annyi, ami tekintve, hogy 50 órát játszottam vele Steam szerint, bőven megérte, viszont a 2013- nem ad annyival többet számomra, hogy újra még egy ilyen kis összeget is beleinvesztáljak.
    Kapja össze magát a Codi, és csináljon egy olyan F1-es játékot, hogy a tökömhöz kapjak, mint amikor a 2010 megjelent, hogy” b**meg, ez király.
    És ezért nem vagyok hajlandó pénzt adni érte, mert ebben a világban ha eladható valami, azon nem változtatnak, mert „nincs rá szükség” hozza így is a nyereséget, de ha rajtam kívül még egy pár ember úgy gondolja, hogy ezt az általam lehúzásnak, általatok „Codemasters évi adó-nak” vagy valami hasonlónak nevezett dolgot nem fizeti be, és esetleg nem azokat a számokat hozza, mint azt várták, talán jövőre, vagy utána összedugják a fejüket, és talán beleépítenek a játékba olyan egyértelmű dolgokat, amik alapvetően hozzátartoznak az F1-hez, és sikerül kiadni egy jó/játszható játékot

Új hozzászólás Aktív témák