Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Megnéztem mindkettőt, szépen vezettek, willike az első kör végén nem gondoltam volna, hogy megfogod az autót ....
... ami még lejött, hogy hiába van kontrollerem, azzal én nem tudok ilyen szépen kanyarodni, én rángatom az autót, és hiába állítok bármit a menüben, nincs hatással rá, nem érzek semmi különbséget az irányításban .... ezek szerint csak a kormányra érvényesek azok az értékek ? 
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/kisebb-nagyobb hibával/
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
... ami még lejött, hogy hiába van kontrollerem, azzal én nem tudok ilyen szépen kanyarodni, én rángatom az autót, és hiába állítok bármit a menüben, nincs hatással rá, nem érzek semmi különbséget az irányításban .... ezek szerint csak a kormányra érvényesek azok az értékek ?