Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Kis "közérdekű" közleményt kell kiadnom, off topic formájában:

Sokan megkerestek már gocompete-es srácok, hogy csatlakozzak valamelyik ligába.Sajnos egészségügyi állapotom nem teszi lehetővé, hogy csatlakozzak. Az X,Y,Z
ligába sem tudok.Olyan hullámzó korszakot élek meg a betegségem miatt, hogy sokszor nincs kedvem játszani, meg nem is bírok.Sajnos egy jó darabig a Steady/Pepi által "rendezett" péntek,szombat(F12012,Race07) esti futamokat is ki kell hagynom.És és lehet, hogy negyed- vagy fél évig sem leszek.Én szeretnék versenyezni,de nem rajtam múlik, sajnos... Pedig minél hamarabb szeretnék veletek játszani és visszaállni a régi kerékvágásba!Látom Sith7, már nagyon jól nyomod, mire visszatérek én leszek a legutolsó a sok kihagyás miatt.

Na meg addigra jön az F1 2013.
Szóval röviden ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ligába sem tudok.Olyan hullámzó korszakot élek meg a betegségem miatt, hogy sokszor nincs kedvem játszani, meg nem is bírok.Sajnos egy jó darabig a Steady/Pepi által "rendezett" péntek,szombat(F12012,Race07) esti futamokat is ki kell hagynom.És és lehet, hogy negyed- vagy fél évig sem leszek.Én szeretnék versenyezni,de nem rajtam múlik, sajnos... Pedig minél hamarabb szeretnék veletek játszani és visszaállni a régi kerékvágásba!