Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
earny
tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Nekem panasonic van benne és eleddig egy incidenstől eltekintve nem volt vele gondom. Az is a saját balf*szságom miatt volt. Amikor beraktam a notit a táskájába, az lebucskázott a székemről. Nem esett nagyot, mert sikerül utánakapnom. Ezekután az optikai meghajtó igen hullámzó (és romló tendenciát mutató) teljesitmény nyújtott. Nem volt kedvem szervizbe vinni és 2 hétig várni rá, úgyhogy pihentettem a dolgot egy hétig és utána jött az Isteni szikra! Hátha csak kimozdult a helyéről... és igen kicsavartam a tartó csavarját, beljebb toltam a drájvot, az bekattant a helyére és azóta nem volt semmi gondom vele.
Való igaz baromira melegszik, de szombaton kb 20 dvd-t irtam meg vele és egyetlen hibás lemezt sem sikerült elkövetnie, pedgi a diszkek eléggé felforrósodkat a művelet közben, ami az asztaliban lévő LG irónál katasztrófális következményekkel szokott járni. (3-4 lemezenként meg kell vele állni, hogy lehűljön egy kicsi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest