Hirdetés
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Plazma TV topic
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
earny
tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Nekem panasonic van benne és eleddig egy incidenstől eltekintve nem volt vele gondom. Az is a saját balf*szságom miatt volt. Amikor beraktam a notit a táskájába, az lebucskázott a székemről. Nem esett nagyot, mert sikerül utánakapnom. Ezekután az optikai meghajtó igen hullámzó (és romló tendenciát mutató) teljesitmény nyújtott. Nem volt kedvem szervizbe vinni és 2 hétig várni rá, úgyhogy pihentettem a dolgot egy hétig és utána jött az Isteni szikra! Hátha csak kimozdult a helyéről... és igen kicsavartam a tartó csavarját, beljebb toltam a drájvot, az bekattant a helyére és azóta nem volt semmi gondom vele.
Való igaz baromira melegszik, de szombaton kb 20 dvd-t irtam meg vele és egyetlen hibás lemezt sem sikerült elkövetnie, pedgi a diszkek eléggé felforrósodkat a művelet közben, ami az asztaliban lévő LG irónál katasztrófális következményekkel szokott járni. (3-4 lemezenként meg kell vele állni, hogy lehűljön egy kicsi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Battlefield 6
- Plazma TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD FX
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 500GB HDD
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest